- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.300
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.321
Aslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalımGecen cuma 79.6
Bu cuma 81.6
Fark +2 kgEki Görüntüle 2832759
@seyrulsefer
Cherry Mom canim iki aydir bu civardayim +/-2 surekli.resmen kilo korumaya gectim bireysel liste gelecek iki aya kaldi gibi canim gelecek haftaya 2.6 kilo vermem cok zor.
ramazanda kilo veririm diyordum gene aldim ilk haftadan
Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftasıBenim ilk baskül paylasimimdi bu hafta ona dikkat etmedim acikcas artık haftaya oyla olsun çünkü yemek yedim
Ah abisi ah
Harikaaasınnnİlk kilom 80.600kg
Geçen haftaki kilom 78.900kg
Bu haftaki kilom 76.500kg
Kilo verme yuzdem %3,0418251
Giden 2,4kg
Haftaya hedefim 74.600kg
Cherry Mom muhursuzpusula @Mehfam
Oooooo maşallah maşallah yaaaGeçen cuma 60.9 kg
Bugün 60.0 kg fark -900 gr
Cherry Mom muhursuzpusula yaşasın karatayyyy
Eki Görüntüle 2832857
18.00 canımEn son kaça kadar bildirebilir iz
Ay evet ya elimiz ayağımıza dolandı listelerime bakıyorum ne almam gerekiyor diye toplandık şükür çıktık yolaAslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım
Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftası
Ah abisi ahdans olaydı düşerdi kız 300 500 daha
Harikaaasınnn
Fotoğraf var mı canım
Oooooo maşallah maşallah yaaa
Aslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım
Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftası
Ah abisi ahdans olaydı düşerdi kız 300 500 daha
Harikaaasınnn
Fotoğraf var mı canım
Oooooo maşallah maşallah yaaa
Masallah canimmuhursuzpusula cnm haftaya hedefim 58.5 kg
Cherry Mom kaptiim karatayla mezuniyet geliyor benceee mayısta
Teşekkürler canım inşlh.Operim canim. Sen masallah bu gidisle ben izinden donene kadar mezun olursun zaten. Harika gidiyorsunbu haftaki arti nazar boncugun olsun
WoohuuuuGeçen cuma 60.9 kg
Bugün 60.0 kg fark -900 gr
Cherry Mom muhursuzpusula yaşasın karatayyyy
Eki Görüntüle 2832857
Biter mi dersinİkisini de olacağımız günler gelecek. Zayıfladıkça daha da çıtır olucaz ve keşke pandemi artık bitse o zaman.
Uykusuzluk zor ama az daha büyüsün düzene girer inşallahKizimin hiic gunduz uykusu yok canim ya. 15er dakika uyuyup kalkiyor.
Canım ben teşekkür ederim asıl,sayende baya tabata yaptımS Suskunhanim ortim cook tesekkur ederim guzel ortakligin ve tabatadaki ve sporlardaki arkadasligin icin
Peki kaptanım18.00 canım
Tmmdır canım çok teşekkürler tebrik ederim tekrardanFoto atdim canım internet dolaysiyla biraz geç geldide
Tebrikler canım çok güzel eksiGeçen cuma 53.55
Güncel 52.95
Fark 600
Oran 1,12 (galiba)
Cherry Mom
DeryaOnDiet
Hedefim 52.7 olsunmuhursuzpusula
Tmmdır canım çok teşekkürler tebrik ederim tekrardan
Ay valla geliyor çok iyi oldu Karataymuhursuzpusula cnm haftaya hedefim 58.5 kg
Cherry Mom kaptiim karatayla mezuniyet geliyor benceee mayısta
Aynen canim ramazanda illa ki duzen degisince vucut bi garipsiyor insallah saglicakla sonraki gunlere diyelimAslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım
Süpersin canım bisey sormak istiyorum % yuzde hesabini nasil yapiyorsununGeçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4
Cherry Mom muhursuzpusula @Chernoglazyy
Bir de nasıl matematik yapmışım Esra’cım yaa ahahahah koptum resmenGünaydın canım
Geçen hafta 67.4 dün
+300 gelmiş ödem olabilir çok fark yok çünkü moralini bozma iyi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?