Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım
Benim ilk baskül paylasimimdi bu hafta ona dikkat etmedim acikcas artık haftaya oyla olsun çünkü yemek yedim
Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftası
Geçen cuma 56.9
Bu cuma 57.6
Fark +700
Haftaya hedef 56.9
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel
Ah abisi ah dans olaydı düşerdi kız 300 500 daha
İlk kilom 80.600kg
Geçen haftaki kilom 78.900kg
Bu haftaki kilom 76.500kg
Kilo verme yuzdem %3,0418251
Giden 2,4kg
Haftaya hedefim 74.600kg
Cherry Mom muhursuzpusula @Mehfam
Harikaaasınnn
Fotoğraf var mı canım
Geçen cuma 60.9 kg
Bugün 60.0 kg fark -900 gr
Cherry Mom muhursuzpusula yaşasın karatayyyy

Eki Görüntüle 2832857
Oooooo maşallah maşallah yaaa

Ay evet ya elimiz ayağımıza dolandı listelerime bakıyorum ne almam gerekiyor diye toplandık şükür çıktık yolamutfak tartımı bile aldım

Foto atdim canım internet dolaysiyla biraz geç geldide

İkisini de olacağımız günler gelecek. Zayıfladıkça daha da çıtır olucaz ve keşke pandemi artık bitse o zaman.
Biter mi dersin
Kizimin hiic gunduz uykusu yok canim ya. 15er dakika uyuyup kalkiyor.
Uykusuzluk zor ama az daha büyüsün düzene girer inşallah
S Suskunhanim ortim cook tesekkur ederim guzel ortakligin ve tabatadaki ve sporlardaki arkadasligin icin
Canım ben teşekkür ederim asıl,sayende baya tabata yaptım diyet psikolojisinden bı sure uzaklasirsan Aişe yarar belki canımyine de ipin ucunu kaçırma benim gibi izinde

Aynen canim ramazanda illa ki duzen degisince vucut bi garipsiyor insallah saglicakla sonraki gunlere diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…