- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.381
Geçen hafta:69.1
Bu hafta:70.5
Fark:-1.4
Haftaya hedefim: 69.5 olsun
Cherry Mom Eki Görüntüle 2832990
Ramazanda çoğu kişi almış mı o zmnListeyi paylaştım kızlar şimdilik 1.yiz
Yo yine herkes kafa kafayaRamazanda çoğu kişi almış mı o zmn
Sonunculuğa çok üzülmüyorum ama takımı aşağı çektim diye çoook çoook üzülüyorum inşallah takım sonuncu olmazÇok üzgünüm sonunculuk kaçınılmaz gibi
Yok canım 2.oldukSonunculuğa çok üzülmüyorum ama takımı aşağı çektim diye çoook çoook üzülüyorum inşallah takım sonuncu olmaz
Şimdi baktım bende kaptanım valla bana rağmen 2.lik harikasınız kızlar hepinizi tebrik ederim.Yok canım 2.olduk
Tebrikler orticim corapla ve elde telefonla bile super sonuc
Olsun O da sütlü tatlı yerine geçer ortimBenim bugün sütlü tatlı günümdü ama abim sağ olsun tatlıyı yapacağım vakit çıkarttı bizi evden malzemelerini unutmuşum kaldım tatlısız ama sütlü dondurma var ondan yiyeceğim 2 kaşık valla
Yedim de güzel değilmişOlsun O da sütlü tatlı yerine geçer ortimyaz geliyor ve dondurma benim en büyük zaafım her gün yerim normalde
Teşekkürler canım ah inşallah o günleri de görebilirim@hzsel @olvidos ve S seyrulsefer listeye girisiniz hayirli olsun canlaarsaglicakla mezun olursunuz insallah
Haftaya daha cok motive eder seni bu durum toparlarsinSonunculuğa çok üzülmüyorum ama takımı aşağı çektim diye çoook çoook üzülüyorum inşallah takım sonuncu olmaz
Yok canim odem ya da regl degil ramazan dolayisiyla wc olayım sıkıntılı bir de gecen haftaki tartim yaniltici oldu biraz cunku ertesi gun tartildim +1.5 gibiydi zeminsel bi problem oldu galiba.Sıkma canını halledersin eminim. Belki ödemin vardır regl zamanın yakınsa?
Ayy hem de nasıl artılar.... Köy havası nasıl hemşehrim? Keşke ben de orada olsaydım.Namaria Almıla ablacım kilon için üzülne oluyor öyle baksana ben de eksi gördüğümün ertesi hafta artı görüyorum iyice şaştık ramazanda geçecek bu zamanlarda☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?