Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bu yolu kolay gelmedin canımcım. Bu minik artılara hiç kafanı takma. Haftaya bombe gibi bekliyoruz.

Canlar bunlarda sonuçlar

C Cagrihilal1 gururlandırdın tebrik ederiz

Listeye yeni giren kızlar çok güzel bir başlangıç yaptınız hayırlı uğurlu olsun
@olvidos
hzlsel
S seyrulsefer

Namaria Almıla ablacım kilon için üzülne oluyor öyle baksana ben de eksi gördüğümün ertesi hafta artı görüyorum iyice şaştık ramazanda geçecek bu zamanlarda☺☺
Zeynebim iki aydir sabitleeim gidiyorum cok üzülmüyorum bekliyordum ramazanda maalesef metabolizma değişiyor spora hal kalmiyor. En azindan 40 kilo verdim o bi oturmus oldu galiba iyi yonunden bakmaktan olaya boynum tutuldu

Ayy hem de nasıl artılar.... Köy havası nasıl hemşehrim? Keşke ben de orada olsaydım. Hamsiköy sütlacı ısmarlardım sana.
Ay köy çok güzel evler soğuk yaktık sobayı oturmuşum dibinde biraz zaman geçsin uyuyacamhiç gelme planınız yok mu gelirsin ısmarlarsın belki bayılırım hamsiköy sütlacına
Zeynebim iki aydir sabitleeim gidiyorum cok üzülmüyorum bekliyordum ramazanda maalesef metabolizma değişiyor spora hal kalmiyor. En azindan 40 kilo verdim o bi oturmus oldu galiba iyi yonunden bakmaktan olaya boynum tutuldu
Aynen öyle valla hep iyi yerinden bakmak lazımben de 2 ay içinde kilo aldım ve sabitlendim resmen

Sonunculuğa çok üzülmüyorum ama takımı aşağı çektim diye çoook çoook üzülüyorum inşallah takım sonuncu olmaz
Canim sonunculugunu yeni gördüm ramazan vurgunu yiyeb biri olarak anliyorum seni insallah atarsin tum eksileri haftaya nerelerden geldin uzulme

Kuzum sabitlemek de iyi bi yerde vucut bi alışsın verdigimiz kiloya sonra gene inise geceriz pollyanna mod oldu ama napalim

Teşekkürler canım ah inşallah o günleri de görebilirim
Canim tabi ki goreceksin insallah senle baslangic kilolarimiz da yakin ben de 119 gibi biseyle baslamistim su an sen zaten yürüyen bir basari hikayesisin kendinle gurur duyabilİrsin ben seninle gurur duydum masallah

Kuzum sabitlemek de iyi bi yerde vucut bi alışsın verdigimiz kiloya sonra gene inise geceriz pollyanna mod oldu ama napalim
Kız almıla ablaaaa ben salı günü 59.1 gördüm tartıda diyetisyene bildirmek için tartılmıştım da bu kadar gitmesi bile mucize oldu inşallah diyetisyen işe yarayacak

Kız almıla ablaaaa ben salı günü 59.1 gördüm tartıda diyetisyene bildirmek için tartılmıştım da bu kadar gitmesi bile mucize oldu inşallah diyetisyen işe yarayacak
Yarar tabi canim bi de hatirladigim kadariyla konuskan tatlis bir diyetisyenin vardi ben de haftaya vedalasacagim burdakiyle bi faydasini gormedim hic motive etmedi annem bile daha guzel motive ediyor
Cok guzel gidecek ben eminim senin adina

Yarar tabi canim bi de hatirladigim kadariyla konuskan tatlis bir diyetisyenin vardi ben de haftaya vedalasacagim burdakiyle bi faydasini gormedim hic motive etmedi annem bile daha guzel motive ediyor
Cok guzel gidecek ben eminim senin adina
Evet tatlış bi kız istediğim zaman yazıyorum kafama takılan şeyler olunca hemen cevaplıyor. Online diyet olunca ilk görüşmeyi görüntülü yapıyordu benim ilk görüşmem yüz yüze oldu salı günü telefonla olacak inşallah

Geçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4

Cherry Mom @muhursuzpusula @Chernoglazyy

Tebrikler kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 88.5
Bugün 86.7
Fark 1.8
Yüzde 2.03
Hedef 86

Geçen Cuma=73.9
Bugün=72.3
Fark=1.6
Yüzde= %2.165 Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Haftaya Hedefim =71.5 @muhursuzpusula

Eki Görüntüle 2832620

Geçen hafta : 70.8
Bu hafta : 71.2
Fark : +0.4
Cherry Mom 400grm artıyım

Eki Görüntüle 2832621

Geçen Hafta:92,4
Güncel:90,7
Fark: 1,7
Yüzde: 1,83
Yeni Hedef: 89,9 @muhursuzpusula

Cherry Mom yarimuhendis

Geçen hafta 69.8
Bu hafta 70.1
Fark+300 gr
Hedef 69.7

Geçen cuma 60.9 kg
Bugün 60.0 kg fark -900 gr
Cherry Mom @muhursuzpusula yaşasın karatayyyy

Eki Görüntüle 2832857

Geçen cuma 53.55
Güncel 52.95
Fark 600
Oran 1,12 (galiba)
Cherry Mom
@DeryaOnDiet
Hedefim 52.7 olsun @muhursuzpusula

Geçen hafta 76.15
Bu hafta 75.20
Fark 0.95

Daha fazla olabilir di akşam birsürü ceviz ve kara üzüm yedim. Çok kızıyorum kendime

Geçen hafta:69.1
Bu hafta:70.5
Fark:-1.4
Haftaya hedefim: 69.5 olsun
Cherry Mom Eki Görüntüle 2832990
Zipzip- kaptanım haftaya söz erken paylaşcam

Hadi bakalim canim online de iyi benim ilk diyetisyenim oyleydi 20 kiloyu onla kalan 20 yi de yuz yuze verdim ya sen motive olup uyduktan sonra verilmicek kilo yok

Ay köy çok güzel evler soğuk yaktık sobayı oturmuşum dibinde biraz zaman geçsin uyuyacamhiç gelme planınız yok mu gelirsin ısmarlarsın belki bayılırım hamsiköy sütlacına
Ay valla şu pandemiden sonra geleceğimiz varsa da gelemez olduk. Oh sobanın kenarında sıcak sıcak ne güzeldir şimdi. Ben de bayılırım gerçekten. Bir gün ısmarlarım inşallah.

Hadi bakalim canim online de iyi benim ilk diyetisyenim oyleydi 20 kiloyu onla kalan 20 yi de yuz yuze verdim ya sen motive olup uyduktan sonra verilmicek kilo yok
Benim kendime yaptığım en kötü şey kendimi aldığım bu kiloları vermekte zorunlu olduğumu düşünmem. Yani demek şu zaman böyle olması gerekiyor demedim de hemen vermeliyim dedim. Böyle olunca kendimi sıktım sonra patladım böyle bi döngüye girdim e bu sefer saha kötü sonuçlarla karşılaştımo yüzden şimdi motiveyim çünkü cidden istiyorum kendimi vermeye zorlamıyorum sadece istediğim için yapıyorum☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…