- 5 Ekim 2020
- 2.680
- 10.467
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.361
Evet canım ya sahursuz midem daha rahat oluyor. Gece yemek iyi gelmiyor bana. İnşallah sonuna kadar böyle gidebilirim.Ooo ortim afiyet şeker olsun bol eksiler olsun. Öğünlerin tek öğün.... Sahur yapmadan rahat oluyor mu...
Vallahi bende anladımTeşekkür ederim emeğiniz büyük kaçamaklar falan nasıl bitti anlamadım
Bencede marketlere iyi markalarda geliyor canım gerek yok cok pahalı birşeyeCherry Mom çok pahalı bir şey almak istemiyorum 100 tl altı bir şey. Bakalım artık. Uff liste mi heyecanlandım şimdi
Sıkma canını halledersin eminim. Belki ödemin vardır regl zamanın yakınsa?Gecen cuma 79.6
Bu cuma 81.6
Fark +2 kgEki Görüntüle 2832759
S seyrulsefer
Cherry Mom canim iki aydir bu civardayim +/-2 surekli.resmen kilo korumaya gectim bireysel liste gelecek iki aya kaldi gibi canim gelecek haftaya 2.6 kilo vermem cok zor.
ramazanda kilo veririm diyordum gene aldim ilk haftadan
Haftaya kesin güzel bir eksi görürsün ortimAy canım resmen 50ler
Sen uçuyorsun ben ümidi kestiydim ama hepten kestim yahuuu
Valla canım ben daha fazla artı bekliyordum dün çünkü 1.1 fazla çıkıyordum şaşırdımama son gaz devam geldik yakalanmadan da hafta sonu sporumu da güzel yaparım muhtemelen ipim burdaydı rahat rahat ip atlarım en sevdiğim
Gerçekten öyle yarın profil fotomu değişicem buraları yapıcamHaftaya kesin güzel bir eksi görürsün ortimoh bol oksijen mis gibi hava ne güzel olur şimdi orada spor
Kuzum not el yazısı olacakGeçen cuma: 57.7
Bugün : 57.4
Fark: 300 gr
Hedef: 57.0
Cherry Mom muhursuzpusula @olvidos
Kaptanım hedef kiloyu yükseltecektim hatırlat demiştin:) 50 değil 55 yapalım ilk hedef
İnanmıyorum ortim... Aramızda duygusal bir bağ oluşmuş. Kırmızı keçeli kalemle yazmışız. İmzamızda varSelam kızlar. Sabah adet oldum. Artı geleceğim diye çok korktum ama şükür minik bir eksi gördüm.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 62.0
Bu cuma: 61.9
Fark: - 0,1
Yüzde : 0,161
Hedef: adet haftası küçük tutayım 61.6
Cherry Mom muhursuzpusula melita09
Kaptanım eve dönüş sebebiyle tartı değişimi
Bizde Kızalım mıGeçen hafta 76.15
Bu hafta 75.20
Fark 0.95
Daha fazla olabilir di akşam birsürü ceviz ve kara üzüm yedim. Çok kızıyorum kendime
Ben anlatayım canım mesela canım bu hafta 500 gr verdin diyelim 500x100 yapıyorsun= 50000 yaptı bu sonucu aklında tut geçenhaftaki kilon 65 olsun 65x1000=65000 yapıyorsunBenim kafam almadi bu hesabi ben normal paylaşsam yuzde sart mi
Bende içmiyom kaptanım.... Ama akşam 12000 adımı görünce cevize sardım... ÜzgünümBizde Kızalım mıtartı öncesi su bile içmiyor kızlar şişmeyelim diye kuzum yapma etme
Tebrikler ama güzel eksi
Komsuda tartıldim bıdakıne atarımTebrikler canım çok Güzel eksitartı fotografı olması gerekiyor diğer kızlarda görmüşsündür çekebildin mi
TamamdırKuzum not el yazısı olacaklisteden bir hafta önce niye böyle bir ekşın yaptınn
Oruçluysan tekrar payşabilir misin haftaya listeye gireceksin ya sıkıntı olmasın
Eksine çok sevindim
Canım civardaki a101 ve bimleri gez olmadı sordurt telefonla varsa söylüyorlar kasadan sordurt tartı var mı kaldı mı diyeCherry Mom çok pahalı bir şey almak istemiyorum 100 tl altı bir şey. Bakalım artık. Uff liste mi heyecanlandım şimdi
Bu daha açıklayıcı olduBen anlatayım canım mesela canım bu hafta 500 gr verdin diyelim 500x100 yapıyorsun= 50000 yaptı bu sonucu aklında tut geçenhaftaki kilon 65 olsun 65x1000=65000 yapıyorsun
50000 i 65000 e bölüyorsun
50000:65000= 0,76 çıkıyor telefondan çok hızlı yaparsın
Teşekkürler kuzum zahmet olduTamamdırama mecbur turuncuya geçiyor kilo olarak o yüzden bi tık arttırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?