Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar veren ve vermeye gayret eden herkesi tebrik ediyorum. Haftaya daha da güzel olsun inşallah

Ooo ortim afiyet şeker olsun bol eksiler olsun. Öğünlerin tek öğün.... Sahur yapmadan rahat oluyor mu...
Evet canım ya sahursuz midem daha rahat oluyor. Gece yemek iyi gelmiyor bana. İnşallah sonuna kadar böyle gidebilirim.

Haftaya kesin güzel bir eksi görürsün ortim oh bol oksijen mis gibi hava ne güzel olur şimdi orada spor

Geçen cuma: 57.7
Bugün : 57.4
Fark: 300 gr
Hedef: 57.0
Cherry Mom muhursuzpusula @olvidos
Kaptanım hedef kiloyu yükseltecektim hatırlat demiştin:) 50 değil 55 yapalım ilk hedef
Kuzum not el yazısı olacak listeden bir hafta önce niye böyle bir ekşın yaptınn
Oruçluysan tekrar payşabilir misin haftaya listeye gireceksin ya sıkıntı olmasın

Eksine çok sevindim

İnanmıyorum ortim... Aramızda duygusal bir bağ oluşmuş. Kırmızı keçeli kalemle yazmışız. İmzamızda var

Benim kafam almadi bu hesabi ben normal paylaşsam yuzde sart mi
Ben anlatayım canım mesela canım bu hafta 500 gr verdin diyelim 500x100 yapıyorsun= 50000 yaptı bu sonucu aklında tut geçenhaftaki kilon 65 olsun 65x1000=65000 yapıyorsun
50000 i 65000 e bölüyorsun
50000:65000= 0,76 çıkıyor telefondan çok hızlı yaparsın

Kuzum not el yazısı olacak listeden bir hafta önce niye böyle bir ekşın yaptınn
Oruçluysan tekrar payşabilir misin haftaya listeye gireceksin ya sıkıntı olmasın

Eksine çok sevindim
Tamamdır ama mecbur turuncuya geçiyor kilo olarak o yüzden bi tık arttırmam lazım

Eklentiler

• 20210423_180641.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu daha açıklayıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…