Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay valla şu pandemiden sonra geleceğimiz varsa da gelemez olduk. Oh sobanın kenarında sıcak sıcak ne güzeldir şimdi. Ben de bayılırım gerçekten. Bir gün ısmarlarım inşallah.
Valla çok güzrel notlarımı aldım önüme okurken uyurum herhalde sen gel ben de ısmarlarım sana

Canim tabi ki goreceksin insallah senle baslangic kilolarimiz da yakin ben de 119 gibi biseyle baslamistim su an sen zaten yürüyen bir basari hikayesisin kendinle gurur duyabilİrsin ben seninle gurur duydum masallah
Ay çok sağol canım ya ameliyat olmayı çok düşünmüştüm ama yakın çevrem hiç yakın koymadı iyiki de olmamışım diyorum şimdi daha yolum uzun ama en azında yarısını kendim verdim diğer yarısını da sizinle vereceğim inşallah Sen zaten harikasın 40 kilo muhteşem bir başarı idolümsün ben de görürüm inşallah bir an önce o kiloları

hzlsel ortimmm bence çok iyi uyduk birbirimize güzel destek olduk çok güzel bi hafta geçirdikkendine iyi bak zaten buralardayuk
Kesinlikle ortim sayende çok verimli bir hafta geçirdim her şey için teşekkür ederim yeni haftamız bol eksili olsun inşallah

Sen pilates yapsan yetiyor bizi kardio pakliyor
Ya valla buraya gelmeden önce tek başıma kilo vermeye çalışmıştım. Birkaç ay öncesi yani. Cardio'lu bi programa katıldım. Her gün hoplamalı zıplamalı. Ama n'oldu biliyor musun? Benim ayak bileğimin yan bağları zayıfmış (vücudumdaki tek zayıf yer sanırım ). Zedelenmiş baya spor yaparken. O yüzden o tarz şeyleri yapmaya korkuyorum hala. İstersen ameliyat yapalım dedi de ben istemediydim o derece. Narin bir vücudum var. O yüzden beni pilates paklar bebek.

Deniz ve Kum ortim biliyorum çok yakındın bana çok memnundun ama ortiler deıişiyor kolay gelsin canım
çok teşekkürler canım inşallah başka zaman yine denk geliriz bu hafta biraz durgundum biliyorum aslında ama inan oruç çok etkilemeye başladı şarhos gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…