- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.421
Valla çok güzrel notlarımı aldım önüme okurken uyurum herhaldeAy valla şu pandemiden sonra geleceğimiz varsa da gelemez olduk. Oh sobanın kenarında sıcak sıcak ne güzeldir şimdi.Ben de bayılırım gerçekten. Bir gün ısmarlarım inşallah.
Ay çok sağol canım yaCanim tabi ki goreceksin insallah senle baslangic kilolarimiz da yakin ben de 119 gibi biseyle baslamistim su an sen zaten yürüyen bir basari hikayesisin kendinle gurur duyabilİrsin ben seninle gurur duydum masallah
Yemekle alakalı hiçbir şeyi unutmam bilesin.Valla çok güzrel notlarımı aldım önüme okurken uyurum herhaldesen gel ben de ısmarlarım sana
Kesinlikle ortim sayende çok verimli bir hafta geçirdimhzlsel ortimmm bence çok iyi uyduk birbirimize güzel destek olduk çok güzel bi hafta geçirdik kendine iyi bak zaten buralardayuk
Aşk olsun unutma tabi unutursam hatırlatYemekle alakalı hiçbir şeyi unutmam bilesin.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiGeçen hafta 76.15
Bu hafta 75.20
Fark 0.95
Daha fazla olabilir di akşam birsürü ceviz ve kara üzüm yedim. Çok kızıyorum kendime
Amin inşallah canım benimKesinlikle ortim sayende çok verimli bir hafta geçirdimher şey için teşekkür ederim yeni haftamız bol eksili olsun inşallah
Tesekkur ederim ortim guzel bi hafta gecirdik bence insallah boyle devam eder. Ortiligin icin tesekkur ederim
He kiz tarih bunlarıda mi yazacakti
Darısı başıma ama ben sporsuz minnak minnak veriyorum.He kiz tarih bunlarıda mi yazacakti
Sen pilates yapsan yetiyor bizi kardio pakliyorDarısı başıma ama ben sporsuz minnak minnak veriyorum.Belki bu hafta bi atak yaparım hehe
Ya valla buraya gelmeden önce tek başıma kilo vermeye çalışmıştım. Birkaç ay öncesi yani. Cardio'lu bi programa katıldım. Her gün hoplamalı zıplamalı. Ama n'oldu biliyor musun? Benim ayak bileğimin yan bağları zayıfmış (vücudumdaki tek zayıf yer sanırımSen pilates yapsan yetiyor bizi kardio pakliyor
çok teşekkürler canım inşallah başka zaman yine denk geliriz bu hafta biraz durgundum biliyorum aslında ama inan oruç çok etkilemeye başladı şarhos gibi oluyorumDeniz ve Kum ortim biliyorum çok yakındın bana çok memnundun ama ortiler deıişiyor kolay gelsin canım
Olsun kaptanım bende yeni bakabildim
Tesekkur ederim canim
Teşekkür ederim inş istikrarla veririm kilolarımıhzlsel @olvidos ve @seyrulsefer listeye girisiniz hayirli olsun canlaar saglicakla mezun olursunuz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?