Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok canım sıkıldı oturup ağlama modundayım nasip napaym
üzülme canım onlar da ister ama şartlar zor yani.
ben 9 aydır babamı görmedim gidemiyorum o da gelemiyo 65 yaş üstü zaten,
annemle de aram 1 saat ona bile gidemiyorum bayramda :/
tek olcam ama program falan yapmaya calışıyorum kendime sen en azından ailenlesin çocuklarla eşinle keyfini cıkarmaya calış canım

Bide o var demi kaptanım ramazan öncesi de aynı aksiyonu ben yaşadım

Gelmicez dedi hala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Uzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabir

Ucuz atlatmışsın kaptanım birkaç günle benim kv bana yarım saat uzaklıkta oturuyor ama o kadar korkuyorlarki ne biz gidiyoruz ne onlar geliyor işime de gelmiyor değil en son 3-4 ay önce kapıdan görmüşümdür

Gelmicez dedi hala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Canım üzüldüm ya geçen sene ben de annemi 6 ay görememiştim bu kapanma yüzünden o yüzden seni iyi anlıyorum ama bayramdan sonra gelirler veya imkan varsa sen gidersin çok üzmemeye çalış kendini

Canım üzüldüm ya geçen sene ben de annemi 6 ay görememiştim bu kapanma yüzünden o yüzden seni iyi anlıyorum ama bayramdan sonra gelirler veya imkan varsa sen gidersin çok üzmemeye çalış kendini
Ben de 6 Ay üstüne gördüm annemi babamı. Çok zor ya geçsin gitsin bir an önce inşallah

aa ne münasebet burda tatlı güzellemesi yapan biri varsa ben değilim
spor yapmadığım için artı geliyorum
Kuzu sen ramazanı koruma olarak düşünün o zaman ne dersin. Ramazandan sonra asılırsın allahın izniyle. Yeter ki almayalım ramazanda

Kuzu sen ramazanı koruma olarak düşünün o zaman ne dersin. Ramazandan sonra asılırsın allahın izniyle. Yeter ki almayalım ramazanda
konu nası beni artıma geldi onu anlamadım tatlılardan
yok canım ben ramazandan sonra toparlarım sistem kilo vermeye elverişli değil ramazanda

Cherry Mom
Kaptancığım 400 gr artı var bende de
Ama sabahlıyorum bu aralar. Uykusuzluk da eklendi yani. Haftasonu da biraz kaçamak olmuştu cumaya halledeceğim inşallah
Canım dün ben de sabittim uykusuzluk yüzünden bugün çok güzel uyudum ve -600 gördüm bu kadar fark ediyor uyku

Ay sabah çok neşeliydim. Şu an nasıl başık ağrıyor... Dolunaydan mı cidden skdkskdksks Hemen bi parol aldım. Bana parol çok iyi geliyor neyse ki. Çoğu kişi etkisiz bulur ama parol benim bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…