- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.941
üzülme canım onlar da ister ama şartlar zor yani.Çok canım sıkıldı oturup ağlama modundayımnasip napaym
Bide o var demi kaptanım ramazan öncesi de aynı aksiyonu ben yaşadımBenimde kv gelecekti bir an kalbim güm güm oldu eyvah 1 ay bende kalacak başşkann ne yaptın başkannnn dedim deneyse ki hastanede işi varmış Perşembeye kadar yetişmezmiş yetişse gelp 1 ay kalacaktı
@L O L senin tersi heyecanlar yaşadım yani dün
İftarı yarıda bırakıp gidip yattım.. 1 gibi kalktım geçti şükür. Migrenim var tutunca bırakmayan o sandım.. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunn. Şimdi daha iyi misin?
Çok teşekkür ederim kaptanım.. Geçmiş olsun... Bu dolunay herşeyi yapıyo..Dün benimde çok başım ağrıdı ve çok kişinin ağrımış dolunaydan dolayı diyorlargeçmiş olsun canım
Bilmiyorumki canım. Oruç var işe gidip geldim yemek pazar.. Sonra kızımı bahçeye indirdim... İftara yakın mahvetti beni. Teşekkür ederimAynen canım zor Bi durum bakalım ne olacak
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba tansiyonun mu yükseldi acaba
Yoğun olunca da etkilemiş olabilir seni canım şimdi iyiysen sıkıntı yokBilmiyorumki canım. Oruç var işe gidip geldim yemek pazar.. Sonra kızımı bahçeye indirdim... İftara yakın mahvetti beni. Teşekkür ederim
Canım hiç duymadum bende bir ara baskül arayışındaydım. Ama güzele benziyor. Hassas ölçüm yapıyordurCherry Mom melita09
Akşam üzeri tartıldım 58 i gördüm bi tık almışım. Az önce trendyoldan beemedic diye bi markanın baskülünü sipariş ettim kullanan var mıbilmiyorum. Umarım cumaya yetişir.Eki Görüntüle 2835189
Çok şükür iyiyim...Yoğun olunca da etkilemiş olabilir seni canım şimdi iyiysen sıkıntı yok
O yüzden mi artı geliyosunayy sakın ben tatlılarla konuşuyorum dedim alıyorum demedim
Uzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabirGelmicez dedihala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Ucuz atlatmışsın kaptanım birkaç günleBenimde kv gelecekti bir an kalbim güm güm oldu eyvah 1 ay bende kalacak başşkann ne yaptın başkannnn dedim deneyse ki hastanede işi varmış Perşembeye kadar yetişmezmiş yetişse gelp 1 ay kalacaktı
@L O L senin tersi heyecanlar yaşadım yani dün
Canım üzüldüm ya geçen sene ben de annemi 6 ay görememiştim bu kapanma yüzündenGelmicez dedihala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Karabuğday falan geliyor arada sen onu takip et
Ben de 6 Ay üstüne gördüm annemi babamı. Çok zor yaCanım üzüldüm ya geçen sene ben de annemi 6 ay görememiştim bu kapanma yüzündeno yüzden seni iyi anlıyorum ama bayramdan sonra gelirler veya imkan varsa sen gidersin çok üzmemeye çalış kendini
aa ne münasebet burda tatlı güzellemesi yapan biri varsa ben değilimO yüzden mi artı geliyosun
Kuzu sen ramazanı koruma olarak düşünün o zaman ne dersin. Ramazandan sonra asılırsın allahın izniyle. Yeter ki almayalım ramazandaaa ne münasebet burda tatlı güzellemesi yapan biri varsa ben değilim
spor yapmadığım için artı geliyorum
konu nası beni artıma geldi onu anlamadım tatlılardanKuzu sen ramazanı koruma olarak düşünün o zaman ne dersin. Ramazandan sonra asılırsın allahın izniyle. Yeter ki almayalım ramazanda
Canım dün ben de sabittim uykusuzluk yüzünden bugün çok güzel uyudum ve -600 gördüm bu kadar fark ediyor uykuCherry Mom
Kaptancığım 400 gr artı var bende de
Ama sabahlıyorum bu aralar. Uykusuzluk da eklendi yani. Haftasonu da biraz kaçamak olmuştucumaya halledeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?