Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabir
İzne ayrlcktm canm, kilo umrumda değil gelmelerine çok ihtiyacım vardı nasip işte napim bişe diyemiyorum

İnşaAllah canm yapck bişeym yok mecbur normal düzene devam etcm

Ay sabah çok neşeliydim. Şu an nasıl başık ağrıyor... Dolunaydan mı cidden skdkskdksks Hemen bi parol aldım. Bana parol çok iyi geliyor neyse ki. Çoğu kişi etkisiz bulur ama parol benim bebeğim.
Çok geçmiş olsun canım evet parıl banada yaramıyor sadece majezik içebiliyorum yarım saat sonra geçiriyor

Sanki hergün dışarıdamıydık ama kapanma düşüncesi benimde sinirimi bozuyor çocuklar için özellikle benim evimin önü uygun değil eşim de parka da çıkamazsınız dedi ya hayrolsun bakalım
Aynen ya moraller sıfır ama yapacak bir şey yok
Herkese günaydın kızlar.... Dün akşam iftara doğru feci bir baş ağrım oldu... Mide bulantısı oturup ağlıyacaktım...
Çok geçmiş olsun
Bir şey değil canım börek yemicektim çok düşündüm yememek için ama dayanamadım yedim
Gelmicez dedi hala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Ay inşallah süpriz yaparlar canım
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak canlar ben ramazanda menü spor olayını düzenli götüremiyorum bayram sonuna inşallah yazmaya devam ederim
Bende öyle
Uzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabir
Aynen oda olabilir

Ay karpuz peynir en sevdiğim bi de pide ekleyelim tadından yenmez yenmezse yenmemesi işimize gelir
Oluur canım sahuru öyle yapsan iftarda tavuklu tonlu salata yesen ara öğün de türk kahvesi ceviz fındık mesela
Ben de şöyle yapıcam, sahur 2 dilim karpuz iftar peynirli ya da bişeyli salata hafif bi ara öğün light sütlü kahve mesela

Bugün diyetisyenim listelerimi değiştirecek karpuz isteyeceğim zaten bayadır canım istiyordu bakalım bi çıtlatıtım belki

Bak gel senle karpuz beyaz peynir detoksu yapalım haftaya valla 5 kilo veren bile varmış
1 hafta sık dişini gir listeye valla hadi kuzum
Kuzum simdi diyetisyen randevum var ona gidiyorum son randevum olcak onla
Canim 15 gun sonra tum detokslara varim ramazani saglicakla atlatalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…