- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.961
Sende tatlı olunca demekki iştekonu nası beni artıma geldi onu anlamadım tatlılardan
yok canım ben ramazandan sonra toparlarım sistem kilo vermeye elverişli değil ramazanda
Keşkülümü yiyim de bakarızKarabuğday falan geliyor arada sen onu takip et
Bak gel senle karpuz beyaz peynir detoksu yapalım haftayaaa ne münasebet burda tatlı güzellemesi yapan biri varsa ben değilim
spor yapmadığım için artı geliyorum
İzne ayrlcktm canm, kilo umrumda değil gelmelerine çok ihtiyacım vardıUzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabir
En azından bir yürüyüşümüz vardı o da olmıcakSanki hergün dışarıdamıydık ama kapanma düşüncesi benimde sinirimi bozuyor çocuklar için özellikle benim evimin önü uygun değil eşim de parka da çıkamazsınız dedi ya hayrolsun bakalım
Bende bende 6 ay oldu görmüyorumCanım üzüldüm ya geçen sene ben de annemi 6 ay görememiştim bu kapanma yüzündeno yüzden seni iyi anlıyorum ama bayramdan sonra gelirler veya imkan varsa sen gidersin çok üzmemeye çalış kendini
İnşaAllah canm yapck bişeym yok mecbur normal düzene devam etcmüzülme canım onlar da ister ama şartlar zor yani.
ben 9 aydır babamı görmedim gidemiyorum o da gelemiyo 65 yaş üstü zaten,
annemle de aram 1 saat ona bile gidemiyorum bayramda :/
tek olcam ama program falan yapmaya calışıyorum kendime sen en azından ailenlesin çocuklarla eşinle keyfini cıkarmaya calış canım
Canım tek başına yürüyüş olur muhtemelen market ayağına falanda işte benim yavrucaklar olunca o da zor benim içinEn azından bir yürüyüşümüz vardı o da olmıcak
Çok geçmiş olsun canım evet parıl banada yaramıyor sadece majezik içebiliyorum yarım saat sonra geçiriyorAy sabah çok neşeliydim. Şu an nasıl başık ağrıyor... Dolunaydan mı cidden skdkskdksks Hemen bi parol aldım. Bana parol çok iyi geliyor neyse ki. Çoğu kişi etkisiz bulur ama parol benim bebeğim.
Aynen ya moraller sıfır ama yapacak bir şey yokSanki hergün dışarıdamıydık ama kapanma düşüncesi benimde sinirimi bozuyor çocuklar için özellikle benim evimin önü uygun değil eşim de parka da çıkamazsınız dedi ya hayrolsun bakalım
Çok geçmiş olsunHerkese günaydın kızlar.... Dün akşam iftara doğru feci bir baş ağrım oldu... Mide bulantısı oturup ağlıyacaktım...
Bir şey değil canım börek yemicektim çok düşündüm yememek için ama dayanamadım yedimDün çok yorgundum, alıntıladım unutmamak için. Suyunu unutmayıp yazdığın için çok teşekkür ederim. Kendimi değerli hissettimMenün çok güzel, ah o börekler olmasa. (1 dilim ama o benim için böreklerdir. ) Spor ve suyun da mükemmel ortim. Tebrik ederimmm.
Ay inşallah süpriz yaparlar canımGelmicez dedihala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
Bende öyleCherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak canlar ben ramazanda menü spor olayını düzenli götüremiyorum bayram sonuna inşallah yazmaya devam ederim
Aynen oda olabilirUzulme canim iyi tarafindan düşün cok stresli olacaktin kilo verme evresinde bayramdan sonra gelirler hem o zamana kadar kim bilir kac kilo vereceksin daha rahat olursun. Uzulme hic ramazandan sonra gorusursunuz az daha sabir
Ay karpuz peynir en sevdiğim bi de pide ekleyelim tadından yenmez yenmezse yenmemesi işimize gelirBak gel senle karpuz beyaz peynir detoksu yapalım haftayavalla 5 kilo veren bile varmış
1 hafta sık dişini gir listeye valla hadi kuzum
Iyi iste izne ayrılacağına biraz daha verirsin ramazandan sonrada görüşürsünüz. 20 gun alt tarafi o kadr uzme kendiniİzne ayrlcktm canm, kilo umrumda değil gelmelerine çok ihtiyacım vardınasip işte napim bişe diyemiyorum
Evet o yönden biraz iyi olduIyi iste izne ayrılacağına biraz daha verirsin ramazandan sonrada görüşürsünüz. 20 gun alt tarafi o kadr uzme kendini
Oluur canım sahuru öyle yapsan iftarda tavuklu tonlu salata yesenAy karpuz peynir en sevdiğim bi de pide ekleyelim tadından yenmez yenmezse yenmemesi işimize gelir
İnşaAllahAy inşallah süpriz yaparlar canım
Bugün diyetisyenim listelerimi değiştirecek karpuz isteyeceğim zaten bayadır canım istiyordu bakalım bi çıtlatıtım belkiOluur canım sahuru öyle yapsan iftarda tavuklu tonlu salata yesenara öğün de türk kahvesi ceviz fındık mesela
Ben de şöyle yapıcam, sahur 2 dilim karpuz iftar peynirli ya da bişeyli salata hafif bi ara öğün light sütlü kahve mesela
Tamam aşkısumBugün diyetisyenim listelerimi değiştirecek karpuz isteyeceğim zaten bayadır canım istiyordu bakalım bi çıtlatıtım belki
Kuzum simdi diyetisyen randevum var ona gidiyorum son randevum olcak onlaBak gel senle karpuz beyaz peynir detoksu yapalım haftayavalla 5 kilo veren bile varmış
1 hafta sık dişini gir listeye valla hadi kuzum
Ben de merak ediyorum vallaTamam aşkısumbakalım o nasıl değiştirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?