- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.981
Oyyy canim canimSende tatlı olunca demekki işte
Tamam aşkkuşumKuzum simdi diyetisyen randevum var ona gidiyorum son randevum olcak onla
Canim 15 gun sonra tum detokslara varimramazani saglicakla atlatalim insallah
Nasıl bişeyBi tane etek aldım mini mini aşırı beğendim yazın tatile gitmem şart oldu
Ay böyle bol çiçekli falan çok rahat şu bacakları biraz daha inceltirsem süperNasıl bişeygüle güle giy canım
Simdi sen yemeden icmeden de kesilirsin derece gelir cumayaEvet o yönden biraz iyi oldu
Bence incelirAy böyle bol çiçekli falan çok rahat şu bacakları biraz daha inceltirsem süper
Gelemiyor diye nasıl üzülmüşsünBenimde kv gelecekti bir an kalbim güm güm oldu eyvah 1 ay bende kalacak başşkann ne yaptın başkannnn dedim deneyse ki hastanede işi varmış Perşembeye kadar yetişmezmiş yetişse gelp 1 ay kalacaktı
Begonya2 senin tersi heyecanlar yaşadım yani dün
Tşkler kuzum deniycem tşkcanım şöyle yapsan, canın çeken tatlıdan küçük porsiyon hazırlayıp iftarı onunla açsan? sonra diğer yemeklerden az az yiyip bitirirsen bir de yeşil çay içersen daha ne olsunben bugünkü sporları evde yaptım 6 bin adımı iftara kadar 500 500 tamamlıyorum canım kalan soru da iftardan sonra yapıyorum .Ankara cnm iftar geç okunur ama sahur da geç biter
sporun çok güzel yinedengeli görünüyor cnm menün afiyet olsun
Sizin isiniz daha zor canım ama onların peşinden koşturmak bile bi spor bence :dCanım tek başına yürüyüş olur muhtemelen market ayağına falanda işte benim yavrucaklar olunca o da zor benim için
Kapanmadan önce son kaçışlar canım şimdi sahile den geldik çocukları götürdük parkta oynadılar iyi geldi onlaraSizin isiniz daha zor canım ama onların peşinden koşturmak bile bi spor bence :d
Simdi sen yemeden icmeden de kesilirsin derece gelir cumaya
Öyle kuzm nasip, vardır bir hayır inşaAllah
Baklava su tutmuş olabilirYaaa düne göre +400üm anlamadım gitti bana noluyor acaba tiroidlerim çok çalıştım diyip greve gitti
Anlamıyorum noluyor bana canım sıkıldı iyiceBaklava su tutmuş olabilir
Cuma günü ancak canımAnlamıyorum noluyor bana canım sıkıldı iyiceCherry Mom kaptanım ben izin alabiliyor muyum acaba ramazan da benim düzen allak bullak oldu
Başladı biizm kızNormalde iftara doğru 300 gr falan giderdi, bu gün 100 gr bile inmemiş, sabahtan beri ayaktayım ondanmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?