Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

walla bişi anlamadım ki bebişim yaa heycanlanmama bile fırsatım yok şu an.. yogun cok işler, bide pürüzlü pöeeffff.. otobüse yetişirim inşallah :)
gerçek deil gibime geliyo :)

gerçek gerçek sen merak etme otobüste gülersin kendi kendine heyoootttttt:21::21::21::21::21: kaçta otobüsün? ilk nereye gidecen bakimmmm????

gerçek gerçek sen merak etme otobüste gülersin kendi kendine heyoootttttt:21::21::21::21::21: kaçta otobüsün? ilk nereye gidecen bakimmmm????

balıkesire gidiyorum cnm ailemin yanına, babamla kardeşimi görmedim 3 aydır, cok özledimmmm valla :)
gece incem işte hayırlısı bakalım..
babamla kardeşim en son beni 75li kilolarda görmüştü, yazarım size tepkisini :)

şimdi kaptanım benim tartım haftaya farklı olcak ya, cuma günkü bildirimde sorun olur mu ki ?

balıkesire gidiyorum cnm ailemin yanına, babamla kardeşimi görmedim 3 aydır, cok özledimmmm valla :)

şimdi kaptanım benim tartım haftaya farklı olcak ya, cuma günkü bildirimde sorun olur mu ki ?

tartını da al yanına. valla bak. ben kocişe dedim tartımı arabanın bagajına koyacaz:60::60::60::60::60:

yok kuzu sorun olmaz merak etme
sen tatilin tadını çıkar

Son düzenleme:
merhaba takımcığım inşallah kilolar verilmiştir bugün verilmediysede bozmayın moralinizi ben sabah erken saatlerden beri hastane köşelerindeydim ayy hiç sevmiyorum hastaneleri hatta kokusundan çocukluğumdan beri nefret ederim neyse gittim zor bela muayene oldum doktor gördü bu tırnaktan sana hayır yok dedi :53: eee biliyorum kurtarın beni diye geldim dedim :)) tamam dedi operasyon için randevu vereyim dedi randevu tarihini 20 gün sonraya attı tabi ben kendimi korkuyla birlikte bugün alınır diye hazırladığım için şaşırdım elimde randevu kağıdıyla geri döndüm yani 14 temmuz sabah erkenden hastanede olucam 10 gün üstüne basmadan yatarsın dedi :44: abarttı gibi geldi bana biraz ama bakıcaz artık o gün gelsinde ...

yediklerime gelince çok fena şeyler yedim dengesiz şekilde sabah kahvaltı etmediğim için hastanede bir simit yedim çayla birlikte öğleden sonra iş yerine gelmeden 2 tane güveç yedim iş yerindede bir dondurma kaçamağı yaptım bu saatten sonra sudan başka bişey yok akşamada çok haiffi yerim büüyük ihtimal artık diyetime dikkat etmeliyim .

geçmişe bakıp tekrar yazarım canlarım kimseler kalmamış zaten takımda öpüyorum heppinzii görüşmek üzere ...

merhaba kızlar begün yoğundum giremedim
okudum amam yazılanları
ceren sana iyi tatilller diliyorum ailenle güzel zaman geçirirsin inş

pınar sanada geçmiş olsun gerçi daha 10 gün sonraymış operasyon ama

ben yarında burdayım görüşmek üzere kızlar.herkese iyi akşamlar

teşekkür ederim begümcüm daha var operasyona buralardayım bir aksilik olmazsa bekleyeceğim bakalım .ç

cerenim iyi tatiller canım ailenle bol bol dinlenip hasret gidermen dileğiyle eğlenmeyi unutma öpüyorum ...

tebrik ederim canım
insan naasıl duygulaıyo de mi çok zor ve yıpratıcı bi süreç
ve hedefe yaklaştıkça insan değermiş diyo
darısı bizim başımıza inşallah

çok yıpratıcı gerçekten birde bu hafta regli döneminde delirdim resmen yediğim günlere lanet ettim yaa ama sonuçları görünce herşeye değiyor Allah hepinize nasip etsin:34:
Bugün regli oldum şükürler olsun ki geçte olsa rahatladım..
Sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı:6 kaşık cornflakes 1/2 bardak süt ve 1 tk çilek reçeli ile

öğle:6 yemek yaşığı zeytinyağlı kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara:10 çilek
2 kiraz
2 ısırık acıbadem kurabiyesi

akşam:150 gram patatesli tavuk fırında ve yağsız
3 kaşık yoğurt

gecede 1 şeftali yerim muhtemelen ya da 10 erik...
Bugünlük bu kadarr....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-45.html

etap 4. Olmuşuz kızlar
bu da iyi haftaya ilk 3 hedefimiz olsun
akşam yemeğim kıymalı bamya yemeği yedim
2 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurtla

inş tatlım.afiyet olsun bamya çıktı mı ya?bizim burda yok daha

çok yıpratıcı gerçekten birde bu hafta regli döneminde delirdim resmen yediğim günlere lanet ettim yaa ama sonuçları görünce herşeye değiyor allah hepinize nasip etsin:34:
Bugün regli oldum şükürler olsun ki geçte olsa rahatladım..
Sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı:6 kaşık cornflakes 1/2 bardak süt ve 1 tk çilek reçeli ile

öğle:6 yemek yaşığı zeytinyağlı kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara:10 çilek
2 kiraz
2 ısırık acıbadem kurabiyesi

akşam:150 gram patatesli tavuk fırında ve yağsız
3 kaşık yoğurt

gecede 1 şeftali yerim muhtemelen ya da 10 erik...
Bugünlük bu kadarr....

afiyet olsun tatlım.bende dün itibariyle regli oldum
hemen başkıyo tatlı krizi

benimde dünkü mönüm
sabah:standart kahvaltı
ara:yok
öğle:5 ç.k. Barbunya+1,5 dilim ekmek
ara:1 browni intense
ara:3 kuru kayısı
akşam:1 tane etli dolma+2 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek

çok oldu anlıycağınız regli hemen etkisini göstermeye başladı

bu sabah ta standart kahvaltımı ettim geldim
öğlene allah kerim yanıma bişey almadım çünkü
akşama anneme gidiyorum oleyyyy

Günaydın takımcığım nasılsınız bu sabah standart kahvaltımı yaptım artık dikkat edeceğim çünkü çok abarttım reglden dolayı ama artık toparlanma zamanım geldi öğle yemeğimi eve gidince yerim artık akşamada bakıcam ne yiyebilirim diye belki sadece karpuz bile yesem olur neyse öpüyorum hepizi herkeze güzel bir haftasonu diliyorum görüşmek üzere ...

günaydınlar takımım

sabahın körnden beri ayaktayım ben,gece de uykusz geçti mlsf:(

bu arada spor salonuna artık hergn gdcm.
dün yedklerimi de yazmamışm sanırım ben ya..
sbh klasik kahvaltı+3-4 dilim sucuk ve 1 yumurtadan yaplmış scklu yumrta.
öğlen yok
akşam:kocamın italyan makarnası(çok fazla yemedm) ve saat 6 civarı yedm

akşmda 2 çatal künefe

böyleydi işte..

bgn de kahvaltı:nesfit
öğlen:klasiik kahvaltı(eşim görevli de bgn,o gelnce beraber kahvltı yaparz)
akşam:kabak yemeği+yoğurt die planlıorum ama bakalım

inş tatlım.afiyet olsun bamya çıktı mı ya?bizim burda yok daha

afiyet olsun tatlım.bende dün itibariyle regli oldum
hemen başkıyo tatlı krizi

benimde dünkü mönüm
sabah:standart kahvaltı
ara:yok
öğle:5 ç.k. Barbunya+1,5 dilim ekmek
ara:1 browni intense
ara:3 kuru kayısı
akşam:1 tane etli dolma+2 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek

çok oldu anlıycağınız regli hemen etkisini göstermeye başladı

bu sabah ta standart kahvaltımı ettim geldim
öğlene allah kerim yanıma bişey almadım çünkü
akşama anneme gidiyorum oleyyyy

Bence çok değil canım gayet güzel olmuş menün brownide hem öğlen hem gece ara öğününü karşılar kalorisi denk gelir...
Afiyet olsun:)

Günaydınnnn iyi hafta sonları kızlarr....
Ben geçen hafta kayısı ve çilek reçeli yapmıştım cumayı bekliyordum yemek için:)
Sabah iki kuru kayısımı yemedim
kahvaltıda 1 dilim ekmeğe sürme peynir üstünde kayısı reçeli ve 1 çay bardağı süt içtim offf nasıll iyi geldi yaa valla ilaç ilaçççç:9:
Öğlen dünden zeytibyağlı kabak ayırmıştım 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğiyle...
Akşam daha belli değil..

Back
X