Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnn iyi hafta sonları kızlarr....
Ben geçen hafta kayısı ve çilek reçeli yapmıştım cumayı bekliyordum yemek için:)
sabah iki kuru kayısımı yemedim
kahvaltıda 1 dilim ekmeğe sürme peynir üstünde kayısı reçeli ve 1 çay bardağı süt içtim offf nasıll iyi geldi yaa valla ilaç ilaçççç:9:
öğlen dünden zeytibyağlı kabak ayırmıştım 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğiyle...
Akşam daha belli değil..

ohhh harika kayısı reçeli süpermiş afiyet olsun tatlım

bende şimdi
1 bardak çorba içtim öğlen için

Günaydınnnn iyi hafta sonları kızlarr....
Ben geçen hafta kayısı ve çilek reçeli yapmıştım cumayı bekliyordum yemek için:)
Sabah iki kuru kayısımı yemedim
kahvaltıda 1 dilim ekmeğe sürme peynir üstünde kayısı reçeli ve 1 çay bardağı süt içtim offf nasıll iyi geldi yaa valla ilaç ilaçççç:9:
Öğlen dünden zeytibyağlı kabak ayırmıştım 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğiyle...
Akşam daha belli değil..

ohh afiyet olsun... ama sen o reçelleri yaparken tadına bakmamış mıydın??? hı cevap ver mikemmel master chefff :37:

selam güzelliklerrr,,

dün görüştüğüm bir arkadaşım karatay diyeti yaptığını söyledi. ben de akşam araştırdım biraz. düzenimde bi değişiklik yapmam gerekiyor. eski disiplinimi yitirdim. bugün çıkarsam dışarı şu kitabı alıcam. sabah kahvaltımı da kısmen ona uygun yaptım.

2 yumurtadan zeytinyağlı omlet
peynir
ama karpuz yedim

arada az esmer şekerli kahve içtim.

en iyisi kitabı alayım, okuyayım, size de aktarayım. ara öğünsüz bir diyet olduğu için bana daha uygun geldi. çünkü benim ara yeme gibi bir alışkanlığım yok. bakalım bakalım. bi atak yapmam lazım. haftaya gelinlik dikilmeye başlancak. ekime kadar bi 6 kilo daha atsam fena mı olur..

selam güzelliklerrr,,

dün görüştüğüm bir arkadaşım karatay diyeti yaptığını söyledi. ben de akşam araştırdım biraz. düzenimde bi değişiklik yapmam gerekiyor. eski disiplinimi yitirdim. bugün çıkarsam dışarı şu kitabı alıcam. sabah kahvaltımı da kısmen ona uygun yaptım.

peynir
ama karpuz yedim

en iyisi kitabı alayım, okuyayım, size de aktarayım. ara öğünsüz bir diyet olduğu için bana daha uygun geldi. çünkü benim ara yeme gibi bir alışkanlığım yok. bakalım bakalım. bi atak yapmam lazım. haftaya gelinlik dikilmeye başlancak. ekime kadar bi 6 kilo daha atsam fena mı olur..

aman da aman gelinliklerde dikilcekmiş.yesinler seni gelin hanım :71:

ohh afiyet olsun... ama sen o reçelleri yaparken tadına bakmamış mıydın??? hı cevap ver mikemmel master chefff :37:

:9::9::9:ay çok güldürdün beni yaa mikemmel master chef heee:60:
Yok o tadına baktığım çilek reçelimdi bu kayısı reçeli hiç tatmadım zaten dün akşam oldu sabahı zor ettim:66:
Birde pis boğazlı sevgili eşim gece gizliden girmiş mutfağa 1 dilime sürmüş yerken yakaladım küstüm:63:

selam güzelliklerrr,,

peynir
ama karpuz yedim

Ekime kadar çok güzel verirsin canım önünde zamanın var artık gelinliği daralta daralta bir hal olurlar:9:

Birazdan pazara gidicem bende geçenlerde burda konuşuldu ya çingen pilavı yapıcam akşama hafif olsun canım çekmişti:))
Bol domates biber alayım..
Birde yeşil biberi közleriz yada fırınlarız küçük küçük doğrayıp içine lor zeytinyağı ve pul biber koyarız harika bir kahvaltı yada öğle yemeği seçeneği olur aklınızda olsun kızlar hem hafif hem besleyici:34:

selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)

geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)

bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye :(

cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..

zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S

meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..

bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)

bugün cok güzel mamacıklar yedim :)

börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)

her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo :D

günaydın kızlar. nasılsınız? benim hafta sonu misafirlerle geçti valla. fazla bi kaçamak yapmadım. sadece +100 gramdayım çok şükür. eee napiim sadece 3günümüz kaldı tatile çıkmaya. kısmetse perşembe sabah erkenden yollardayız. göçebe hayatımız başlıyor. dile kolay 2 ay eve pek dönemiyecez.

cerenim babana çok geçmiş olsun canım. anne ve babaların huyudur o ben de uzaklardayken benden de hep saklarlardı sağlık sorunları.

kızlar aralarda girip yazmaya çalışacam artık. 3 günüm var. beni bekleyen ev toparlama bavul toparlama olayı var. sadece kendim olsa iyi. 3 kişilik bi bavul toplama olayı. allah bana kolaylık versin. :37:

günaydın takımcığım nasılsınız herkezler iyidir inşallah ben bu sabah itibariyle tekrar eski sıkı diyetime döndüm bozmamak ümidiyle 2 kiloya yakın kilo almışım yine cumaya kadar onları verirsem çok mutlu olucam bu sabah 1 dilim çavdar ekmeğine 1 karper peynir koydum yedim güzel gitti öğle için yoğurt salatalık vs almak istiyorum marketten bakalım böyle işte şimdilik hafif yiyip hafif kalmak hedefim başarırım inşallah geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...

selam güzelliklerrr,,

peynir
ama karpuz yedim

tuğbacım karatay diyeyini seval yapıyordu en son o çok beğenmişti yanlış yönlendirmeyeyim akşam belli bir saatten sonra yokmuş yemek sanırım ve ceviz fındık badem yeniliyormuş sen yinede kitabı bir oku belki ben bile yapabilirim onu ekime kadar verirsin 6 kilo hiç stres yapma sakın gider yavaş yavaş öpüyorum canım .

Birazdan pazara gidicem bende geçenlerde burda konuşuldu ya çingen pilavı yapıcam akşama hafif olsun canım çekmişti:))
Bol domates biber alayım..
Birde yeşil biberi közleriz yada fırınlarız küçük küçük doğrayıp içine lor zeytinyağı ve pul biber koyarız harika bir kahvaltı yada öğle yemeği seçeneği olur aklınızda olsun kızlar hem hafif hem besleyici:34:

duygucum çok merak ediyorum şu çingen pilavını bende yapayım bir ara lezzetli bişeye benziyor öpüyorum canım ...

selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)

geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)

bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye :(

cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..

zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S

meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..

bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)

bugün cok güzel mamacıklar yedim :)

börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)

her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo :D

cerenim geçmişler olsun canım babacığına Allah acil şifalar versin maşallah çabuk ayaklanmış aileler öyledir zaten evden uzakta olana söylemezler telaşlanmasın diye banada yaparlardı hep kardeşin içinde hayırlı olsun inşallah iyi puanlar alır iyi yerlere yerleşir canım tatilin keyfini çıkar afiyetler olsun sana anne yemeklerinden ye bol bol kiloyu sorun etme gelince bir haftadar gider fazlalıklar öpüyorum canım ...

günaydın kızlar
çok güzel bi haftasonu geçirdim e birazda kaçamaklı
önce cumartesi günü kızkardeşim ve arkadaşı misafirimdi sonra beraber sahile gittik eşimle
pazar günüyse doğum günümdü
gündüz kardeşim ve çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum
bol sohbet ve küçük bi kutlama yaptık
akşam da annemlerde pasta kestik
eşim de geldi bana süpriz yapmış çok şık bi künye almış
daha sonra dışarı çıktık romantik anlar falan
gece çok geçti eve geldik falan öyle işte
haftasonu baya yoruldum çok uykum var
bugün dinleneyim ben bari:1:

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar....
Cerencim babana büyük geçmiş olsun sen üzülmeyesin diye sakladılar demekki onlarda seni düşünmüş kıyamam anne baba olmak böyle birşey işte hastalığını bile saklıyorlar...

tuğbacım karatay diyeyini seval yapıyordu en son o çok beğenmişti yanlış yönlendirmeyeyim akşam belli bir saatten sonra yokmuş yemek sanırım ve ceviz fındık badem yeniliyormuş sen yinede kitabı bir oku belki ben bile yapabilirim onu ekime kadar verirsin 6 kilo hiç stres yapma sakın gider yavaş yavaş öpüyorum canım .

duygucum çok merak ediyorum şu çingen pilavını bende yapayım bir ara lezzetli bişeye benziyor öpüyorum canım ...

cerenim geçmişler olsun canım babacığına Allah acil şifalar versin maşallah çabuk ayaklanmış aileler öyledir zaten evden uzakta olana söylemezler telaşlanmasın diye banada yaparlardı hep kardeşin içinde hayırlı olsun inşallah iyi puanlar alır iyi yerlere yerleşir canım tatilin keyfini çıkar afiyetler olsun sana anne yemeklerinden ye bol bol kiloyu sorun etme gelince bir haftadar gider fazlalıklar öpüyorum canım ...

Canım bende burda bir arkadaş yazmıştıda ondan canım çekti yaptım gerçekten hem doyurucu hem hafif oluyor ayrıca kuru soğan şişkinlik yapıyor sanki çok yemişin gibi oluyorsun:))
Ben onu yediğim akşam sabaha 400 gr.vermişim başka hiç birşey yiyemedim:9:

günaydın kızlar
önce cumartesi günü kızkardeşim ve arkadaşı misafirimdi sonra beraber sahile gittik eşimle

Canım doğumgünün tekrar kutlu olsun ne güzel geçirmişsin Allah sevdiklerinden ayırmasın:)

Ben monoton bir hafta sonu geçirdim genelde evdeydik cumartesi günü alışverişe çıktık akşama sahilde yürüyüşe çıktık oğlanı parkta oynattık cafede oturup birşeyler içtik geldik..Off ya dışarda birşeyler yiyemeyince dışarda olmak bile zevk vermiyor bana:))))
Ogün sahile çıktık eşim dedi oturalımmı bir yere ben dedim ne yapcaz oturup yemek yok içmek yok ancak çay içicem kalkıcam herkes yiyor içiyor en azından bir tatlı yersin o da yok..Oturduk bir çay içtik kalktık:63:
Pzar günü bir kaçamak yaptım kızarmış tavuk dürüm yedim 1 tane öğlen 3 gibi bir daha hiç birşey yemedim..
Allahtan cumartesiyi hafif geçirmiştim dolayısıyla kilo almadan atlattım..
pazar kahvaltıda
1 dilim kepek ekmeğine sürme peynirim ve kayısı reçelim:))
1 çay bardağı süt

Öğlen:3 kaşık yoğurt
1 lavaşa kızarmış tavuk göğüsle dürüm
1 bardak diyet kola

Akşam:3 kaşık yoğurt
3 gün kurusu kayısı
1 erik

dün 3 tanede türk kahvesi içip gece 3 te yattım sabahta 8.30 da kalktım sersem gibi oldum..
Bugün midem berbat çünkü ayılmak için bir kahve daha içtim
Ben bir kahve bağımlısıyım itiraf ediyorum:58:

gunaydın kızlarrr
çok yorgun uykusuz saçma sapan bi haldeyim.bide şişkinliğim geçmedi ya korkudan tartıya çıkmadım.neyse akşam sporda 1000 kalori eritcem eeheh
Haftasonum normal geçti yemeği çok kaçırmadım.ama aslında kaçırdımda sayılabilir.Cuma gece 1 gibi kaşarlı döner yedim :53:
cumartesi sabah normal bir kahvaltı. öğlen de tavuk kızartıp yedik lakin yanına soğan halkası karides gibi şeyler de kızarttık.biz niye haftasonları böyle oluyoruz ya güya nişanlımda diyette ama gidip haftasonu için özel alışveriş yaptık.bunu bidaha yapmamaya karar verdik ama :61:
cumartesi ve pazar akşam yemek yemedim.akşamları karpuz yedim.dün zaten prova vardı dışarda bişey yemedim.böyle yani

Bugun
Sabah nesfit
ara yeşil çay
Öğlen nesfit
ara 1 adet armut
Akşam türlü yemeği (etsiz)
ve kesin yine karpuz yerim.

günaydın kızlar

oh ohhh sefan olsn cnm,tekrar mutlu yıllar:)

Ben monoton bir hafta sonu geçirdim genelde evdeydik cumartesi günü alışverişe çıktık akşama sahilde yürüyüşe çıktık oğlanı parkta oynattık cafede oturup birşeyler içtik geldik..Off ya dışarda birşeyler yiyemeyince dışarda olmak bile zevk vermiyor bana:))))
Ogün sahile çıktık eşim dedi oturalımmı bir yere ben dedim ne yapcaz oturup yemek yok içmek yok ancak çay içicem kalkıcam herkes yiyor içiyor en azından bir tatlı yersin o da yok..Oturduk bir çay içtik kalktık:63:
Pzar günü bir kaçamak yaptım kızarmış tavuk dürüm yedim 1 tane öğlen 3 gibi bir daha hiç birşey yemedim..
Allahtan cumartesiyi hafif geçirmiştim dolayısıyla kilo almadan atlattım..
pazar kahvaltıda
1 dilim kepek ekmeğine sürme peynirim ve kayısı reçelim:))
1 çay bardağı süt

Öğlen:3 kaşık yoğurt
1 lavaşa kızarmış tavuk göğüsle dürüm
1 bardak diyet kola

Akşam:3 kaşık yoğurt
3 gün kurusu kayısı
1 erik

dün 3 tanede türk kahvesi içip gece 3 te yattım sabahta 8.30 da kalktım sersem gibi oldum..
Bugün midem berbat çünkü ayılmak için bir kahve daha içtim
Ben bir kahve bağımlısıyım itiraf ediyorum:58:
sn
haha cidden baya içiyomşsn cnm kahve,bana fena uykuszluk yapıo ya:S

AY bide maş. nerdeyse hç kaçamak yapmıosn cnm ya ne güzelll,oldkça disiplnli gdiosn,benm halim pek fena ya eğer gece 12den snra daha yatmamşsm kesn bişiler kaçırıyorum,ya da eşim baştan çıkarıyo bi bira yuvarlayıveriorm:1:

o da kalori bombası tabi:26:

selam takımım nasılsnz?
kimse yok gerçi de öle bi soriim ddm:)

ben dn düğüne gttm öğln yemeğm düğün yemeğyle oldu ama az yedm,ekmk fln yemedm,tavuk keşkek ve ezogeln abartmadm.

akşam yarm kokoriç ve 1 tane 33lük bira:26:

peffff,neyse akşam sporumu yapiciim 10 bin milyorrr kalori yakmayı planlıorum:27:

sbh klask kahvltı yaptım,bal va kaymaklı ekmk dışnda fazla kaçrmadm o da pek fazla diildi zaten.
akşama tavk inck yapcm furunda,eşim kremalı istio napsam bilemedm:44:

krema da kalori bombası dimi yaaa:50:

Back
X