selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo