Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşime Herzaman derim birdaha dünyaya gelirsem balık tutmayı yemeyi sevmeyen biriyle evleneceğim diye adam tutuyor balığı ama temizlemiyor saten çok yoruluyorum diyor, gitme ozaman dediğimde bir eğlencem o var denizin ortasında huzur buluyorum diyor sessiz sakinmiş çarşıda kavşakta trafik sesinden bıkıyormuş, lol sen bilirsin yumurtalığa gidiyor balık için
Ayyy 🙈 kötüymüş o kısım
Begonya2 Begonya2 bak yumurtalıkta balık tutuluyormuş eşi gidiyormuş ☺

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1kk tulum, az dereotu, nane, yarım domates, avuç içinin yarısı tb ekmeği şekersiz çay
İftar
1 hurma, 2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 1 fırın baget 4yk bulgur pilavı, 1 küçük kase cacık
1 sade türk kahvesi, 1 şekersiz çay, 1 yeşil çay
1.5 litre su
3 mil leslie 45dk
Bölgesel 20 dk
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Sporun çok güzellll

images (17).webp

Bugün menüm biraz zengin 🙄
Sabah 1 simit, 1 dilim peynir 1 küçük tabak menemen zeytin söğüş şekersiz siyah çay
Öğlen ton balıklı salata
Ara züber bar ve kahve
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı cacık salata 3 köfte

3 lt su
10.000 adım , 4 mil leslie
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam hzlsel hzlsel
1 simit dışında fazla bir şey yok ya ama onu keşke çeyrek ya da yarım yeseymişsin çünkü öğlen de ton balıklı salata yemişsin ama olsun canım spor ile telafi etmişsin 🥰

Hayırlı olsun yeni nickin şimdiden. 😋🥰 Evet bebek aralarda evde tur falan atıyorum bazen. Ama yatağa uzanıp müzik dinlemek de çok zevkli napayım... 🤓🤪

Ay regl olmak bi dert olmamak bi dert gerçekten. Benimki de çok düzensiz normalde. Bu aralar birkaç gün gecikmeyle oluyor, inş bozulmaz. 😂 O da tartıda iok gösteriyor, sinir oluyorum.

Ay hadi hayırlı olsun ortiim. 🎉🎉 Ne güzel rahatlamışsındır şimdi. Hadi bombe gibi gel de ceza falan almayalım cumaya. 😂
Ayy kuzum valla kurtuldum rahatladım. Birde regl olsam daha çok sevinicem ama eli kulağında oldum gibi :KK48: bi oldum gibi oluyo sonra olmuyo boşa heyecanlanıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ufacıktan kıymalı börek derken ne kadar ufacık!? 🧐🧐 Onun dışında bebek gibi menü olmuş ortimm. ♥️
Ödül hakkımı kullanayım demiştim azıcık :))) 1,5 dilimcik :KK75:
Günün Menüsü :KK66:

Kahvaltı (8.00): 1 yeşil biberli omlet, maydanoz, taze nane, domates, 2 tane form etimek, 20 gr yeşilzeytin, yeşil çay

Ara: 1 yeşil elma, 1 sade türk kahvesi

Öğle (12.30): 2 form etimek, 80 gr fırında tavuk, 2-3 yk zahter salatası (dağ kekiği)

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 75 gr fırında tavuk köftesi (tavuk göğsünün kıyma gibi çekilmişi, içinde biraz da normal et vardı), bol salata, fırında domates, biber, soğan yedim biraz da. Yağsız tuzsuzdu.

Su: 2400 ml
Spor: Bugün belim çok ağrıyordu. Pilates yapmak istedim ama yapamadım. Onun yerine markete falan çıkıp yürüdüm ama 5000 adım falandır.

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Harikasın kuzumm, aahh zahter çok güzel oluyor ya :KK60: Ayy menün şahane canım ve bende bi ara şu tavuk köftesinden yapayım ya :)

Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insan :( bu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekilde 😔 bir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler ♥️

Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insan :KK43: bu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekilde 😔 bir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler ♥️
Başınız sağ olsun Allahım ailesine sabır versin..

Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insan :KK43: bu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
İyi geceler ♥️
Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin :( Yakınlarına da bol sabır. Basınız sagolsun 🙏

İyi geceler ♥️
Başınız sağolsun canım, Rabbim mekanını cennet eylesin :(

İyi geceler ♥️
Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabırlar versin😔

Back
X