Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan düşünüyor

cumaları pert oluyorum ben ya
Birde bu aralar kaptan yardımcılarım firarda hemi de 3 ü birden ne kaa güzel değil mi
Hepsi ayrı ayrı çok yardımcı oldular bize ama şu sıra hepsinin kendine özel durumları var ve bu sebeple yoklar

Kadroları yeniden güncellemek gerek belki ama kızlarında ne zman döneceğini bilemiyorum kimseyide sıkıştırmam devlet dairesinde izin almışsın gibi dön dön diyeyim izin dönüş tarihi vereyim

Ne yapmak lazım yeni kaptan yardımcısı mı bulmak lazım aslında hali hazırda Hedef60kgolmak ve muhursuzpusula kuzularım zaten kaptan yardımcısı gibi ellerini taşın altına soktular ama burcum sen muhtemelen haftaya mezun olursun sonrada eskisi gibi aktif olamazsın gibi geliyor yanılıyor muyum yanılmak çok isterim mühürsüzüm sen kaptan yardımcım olur musun senin daha verilecek kilon var

ummhnisa mesela gözüme kestirdiğim diğer adaylardan
Yada mesela yarimuhendis

Sayfadaki aktiflik ve eski üye olma açısından diyorum kızlar başka talep eden olursa niye olmasın yapılacak çok iş var

kapticim tablo spor listesi dışında birşey mi yapmamı istiyorsun? çok erken kalkamıyorum menülere de bakayım dicem ama
mezun olursam da kilo menü bildirmeden bir süre daha kalabilirim

kapticim tablo spor listesi dışında birşey mi yapmamı istiyorsun? çok erken kalkamıyorum menülere de bakayım dicem ama
mezun olursam da kilo menü bildirmeden bir süre daha kalabilirim
Hayır kuzum başka birşey istemiyorum sadece kalabileceksen olmayan kaptan yardımcılarını güncellemek lazım o yüzden bir sorayım dedim

7 mayıs
Sahur
2lokma pide
2kk süzme peynir
Domates maydanoz

İftar
Küçük Bi tabak mantı
2çatal pasta

Su:1.5 lt
Spor: 1mil leslie jog
10bin adım

Cherry Mom C Cagrihilal1
Cuma icin guzel bir menu sporlarda gayet iyi birbirimizi hic yormadik kiz uslu uslu yedik pasalar gibi sporumuzu yaptik eksileri de gorduk. Bu ara da pazardan cumaya -5 cm daha incelmem var Cherry Mom

Tabiiki kaptanım, benim sadece şöyle bir mazeretim var finallerim olduğu hafta :) o da 31 Mayısla başlayan hafta sadece Yani o dönem yine sık giremeyebilirim Hatta giremem falan diye izne ayrılmak yada mezun olmak (iinşallaaahhh) isteyebilirim. Ama 5-6 Haziranda sınavlarım bitince büte kalmazsam sıkıntı yok :)

Vallaha kaptancim ben yardimci olmayi cok isterim ama beceremem biliyorsun ben kendimi ancak takip edebiliyorum

Kaptanım ben daha çok yeniyim ama yardım edilecek bir şey varsa elimden geleni yaparım aklınızda bulunsun

hayırdır beşik mi salladın
ayy bu soruyu birine sormadan gitmek istemezdim
bebek diyince aklıma geldi yaaa, geçen gün hıdırellez hadi dilek dileyelim falan derken ablam bebek resmi çizdi, kendine kız bana erkek. Ama görsen bebek değil bildiğin patates çuvalı çizdi. Dedim bu ne obez bebek mi daha doğmadan kaderine kiloyu yapıştırmayalım hemen

hahahahah
maviye mi boyadı bi de kundağını
kendine de prenses mi çizdi hahahaha

Ayyy kız gece gece güldürdün yahu Allah’ta seni güldürsün

hahahahah
maviye mi boyadı bi de kundağını
kendine de prenses mi çizdi hahahaha
Yok canım bebeğin erkek olduğunu saçına göre ayırdı, kundaklı çizdi bide diyorum put gibi duruyo şişko bebek :)))) Ama ne alakaysa kundaktaki kendi kız bebeğinin lüle lüle saçı var, benimki ise iki tek saçı var

Oğlum demekki kel ve pattis suratlı olcak öff bee

sonradan gürleşecek annesi
hahahah çizim yeteneği o kadar demek ki çok da şaapma

sonradan gürleşecek annesi
hahahah çizim yeteneği o kadar demek ki çok da şaapma
Bizim ev komedi ya her gün başka değişik komik birşey oluyor. Mesela covid geçirdiğimiz dönem her gün mutlaka bi tatlı kaşığı beyaz bal yiyodum ben evdekiler istemiyodu yani ben öyle sanıyodum. Bir kavanoz beyaz bal aldım gayet güzel bir bir yiyorum her gün ama garip bir durum var çok hızlı şekilde ilerliyor ama ben bir tatlı kaşığı falan yiyorum yani, anneme soruyorum bu nasıl azaldı böyle diye "bilmem sen yiyosun ya hep" diyo. Bende o an aa çok mu yiyorum acaba falan demeye başladım kiiiii günleerr günnleeerrr sonra babam itiraf etti ben çaktırmadan mutfağa gittiğimde yiyorum diye. Be adam söylesene bende kendimden şüphe ettim uyurgezerim gidip yiyo muyum napıyorum diye

Başımla gözümle kaptanım ne yapmam gerekiyorsa yaparım benay eski üyelerden dedin ben bile buraya geleli 5 ay olmuş yaaa duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…