- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.541
CanımsınCanım kestirdim demezun olduğun için uzaklaşma olur diye düşündüm burcuya yazdığım gibi yoksa başka bir sebep yok balım
Heyecanlı bekleyiş başladı diyebilir miyiz kaptanım?Canlarım canlarım çok teşekkür ederim hepinize ozmann ben ne yapabiliriz diye bir bakayım size de danışarak döneyim
Bravo! Bunları atlattıktan sonra insanın iradesi daha da güçleniyor. Tebrik ederiiim.Kızlar dün oğlumun doğum günüydü. Birgün öncesinde browni yaptım. Akşamda dedesi koca bir pasta almış. Eşim tatlı. Hiçbirini yemedim. Çok şaşkınım
ORTAKLAR
(30 Nisan-7 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Gelelim cezamıza
Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .
ummhnisa C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak hzlsel Deniz ve Kum M monarosaa pacman muhursuzpusula melita09 @olvidos Mathildablue S seyrulsefer Samara96 @Chernoglazyy yarimuhendis redsonja87
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
| C Cagrihilal1 | 2,395 |
@sansebastiancheeseceke |
| 2,950 |
| M monarosaa | 1,090 |
|
| 2,416 |
| @olvidos | 1,627 |
| S seyrulsefer | 4,850 |
| @Chernoglazyy | -0,264 |
|
| 3,614 |
Canımsınşaka yapıyorum
Aslında çok isterim ama 2 çocukla gözüme kestiremiyorum, sorumluluk sonuçta
Günaydın canımmm kadir gecesi değil mi bugün hayırlı kandiller sana da herkeseKızlar hayırlı sabahlar olsun. Kadir geceniz mübarek olsun.
KıyamamBen üstesinden geleceğine eminin ama zaten geriliyorsundur çocuklarla keşke herşeyi kendim yapabilsem ama olmuyor kafamda daha takım için keşke şunuda yapabilsek dediğim şeyler oluyor ama sonra nerdeee diyorum mevcut listeler bile zor gidiyor valla
Nice güzel yılları olsun canımKızlar dün oğlumun doğum günüydü. Birgün öncesinde browni yaptım. Akşamda dedesi koca bir pasta almış. Eşim tatlı. Hiçbirini yemedim. Çok şaşkınım
Hoşgeldin takımımıza canımKadir geceniz mübarek olsun kızlar
Ay evet geçen aklıma geldi bak iyi yaşa ben unuttum sen etiket yaptınDeryaOnDiet nerde acaba geldimi türkiyeye keşke arada gelse oda lol ne güzel gelmeye devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?