Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak sen tontiş babaya

Ayy ne güldüm keşke bende kendimi çöp kadın çizseymişim

Emekleriniz asla ödenmez sizin bu emekleriniz düşündükçe diyetime daha bir sıkı sarılıyorum

Kaptanım elimden geldiğince yardımcı olurum tabi ki senin yükün arttı tabi ki
Cuma icin guzel bir menu sporlarda gayet iyi birbirimizi hic yormadik kiz uslu uslu yedik pasalar gibi sporumuzu yaptik eksileri de gorduk. Bu ara da pazardan cumaya -5 cm daha incelmem var Cherry Mom
Ayy demi güzel Bi hafta geçirdik canım yoldaşlığın için teşekkür ederim.
Pazardan cuma 5 cm eksilme miiii harikasın dostum

Oh oh oh sporuyla menüsüyle ilk günden çok iyisin. Mezuniyet motivasyonu mode on.
oyyyy kendi diyet tarifi de varmışşşş
canımm ortiliğimiz hayırlı uğurlu olsunn neşe dolsunnn
ay dondurmana kavuştun mu sennn afiyet olsunn
spor da gelecek di mi kuzum
Hayırlı olsun bebeğiiimm. Ya tarif gibi de değil atmasyon oldu biraz. Beyaz ekmek koymak istememiştim ama tadı baya güzel oldu. Yarışmaya mı katılsam? Evet dondurmamı yedim. Çok çabuk bitti ama keyfimi yerine getirdi. Spor da olacak tabii ki. Yarın kesin var. Yapabilirsem bugün de olacak.
pacman eski ortimsin sen artık benim, aşkımız buraya kadarmış Yalnız geçmişi oku oku öldüm, bir giriyorum sonra girene dek akşam oldu, menüde yazmamışım bu ne tembellik ya
Hahahahahah benim kalbimde hepinize yetecek kadar yer var bebiş. Çapkınım ben biraz.
Cherry Mom kaptanım bence pacman çok güzel sabah menü kontrollerini yazar, her gün şafak vaktinde takımda
Hahahahahaha bugün geç bile girdim. Kaptanım Cherry Mom menü listesini yapabilirim isterseniz. Bana da motivasyon olur. Zaten 6’da uyanıyorum artık.

Aşk olsun kaptanım beni gözüne kestirmedin mi herkesi depresyona sokar zayıflatırm iştahtan kesilirler

Vallaha kaptancim ben yardimci olmayi cok isterim ama beceremem biliyorsun ben kendimi ancak takip edebiliyorum

Kaptanım ben daha çok yeniyim ama yardım edilecek bir şey varsa elimden geleni yaparım aklınızda bulunsun

Başımla gözümle kaptanım ne yapmam gerekiyorsa yaparım benay eski üyelerden dedin ben bile buraya geleli 5 ay olmuş yaaa duygulandım
Kaptanım elimden geldiğince yardımcı olurum tabi ki senin yükün arttı tabi ki

Hahahahahaha bugün geç bile girdim. Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom menü listesini yapabilirim isterseniz. Bana da motivasyon olur. Zaten 6’da uyanıyorum artık.
Canlarım canlarım çok teşekkür ederim hepinize ozmann ben ne yapabiliriz diye bir bakayım size de danışarak döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…