Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım bu sefer kararına saygı duyuyorum.resmen boş kovalıyorsun.bu hafta 3 4 kişi anca geldi heralde.siz bırakırsanız bende çıkarım artık..bu hafta yenilen öğünler bile yazılmadı kimse gelmediği için.

günaydn kızlar
kaptanm gecktm biraz kusuruma bakmayın uygarı uyutmaya açlışıyodum,dalmışım

bu hafta kilom:58,5

sonunda 59 dan kurtuldm ya şükürler olsun

fulias ( 50,0 / 49,9 / 0,1 / % 0,2 )
duyuege ( 59,9 / 59,3 / 0,6 / % 1,01 )
Amonra ( 82,1 / 80,4 / 1,7 / % 2,07 )
yasafat ( 99,3 / 99,2/ 0,1/ % 0,10 )
burcuozzer ( 59,7 / 58,5 / 1,2 /%2,01)

taydin ferihan ve begümü bekliyorum

begüm dönene kadar burdayım kızlar
şimdi yüzüstü bırakmış gibi olacak
ama bu ara da kaptanlığa aday çıkması gerek
begüm geldiğinde kaptanlığı devralır
muhtemelen bi yardımcı çıkaralım ki
begüm gelene kadar yetişsin

kaptanım sana yardımcı olmak isterim lakin muhtemelen ben en fazla 2 hafta daha takımdayım.hatta duruma göre (bu hafta 1 kilo verirsem) haftaya cuma bile çıkabilirim.ama 1 haftalık yardımcın olabilirim istersen

merhaba takımcığım liste için geciktim sanırım bu sabah tartıda kilo aldığımı görüdm çok moralim bozuldu ben sözde bu hafta kilo vermeye çalışıyordum ama almışım .

Kilom 103,9

saat 11:30 taydin begüm ve ferihan bildirim yapmadı hala
kızlar benim de işim gücüm var öğleden sonra eğitim veriyorum
saat 10 kadar bildirimleri yapalım yapamayacaklar önceden akşamdan da yapabilir dedik kaç kez
neden stres yapıyosam artık insanlar kendi düşünmüyosa ben niye takımı düşünüyorum
bildrim yapmayanı aynı geçiyorum duruyorum olması gereken bu mu
benim idare ettiğim kadar kimse idare etmiyo takımı
işte bu yordu beni
kalpler kırılmadan biri devralsın benden takımı begüm gelesiye her türlü yardımcı
olucam söz

pınar seni öneriyorum kaptan yardımcılığına
begüm geldiğinde durumu değerlendirirsiniz
ben daha fazla ilgilenemicem

kaptanım sana yardımcı olmak isterim lakin muhtemelen ben en fazla 2 hafta daha takımdayım.hatta duruma göre (bu hafta 1 kilo verirsem) haftaya cuma bile çıkabilirim.ama 1 haftalık yardımcın olabilirim istersen

canım senin mezuniyetine bişey kalmadı dediğin gibi
yardımlık da bişey yok hallediyorum sadece
devretmek için kalıcı birisi lazım

Kaptanım daha öncede düşünmüştüm aynı şeyi hatta maibeyaz ''Gülsüm'' ile paylaşmıştım durumu ama alıştım buraya diye muallakta kalmıştım...
Ama bakıyorum ne menüler yazılıyor ne başka birşey..
Burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum fakat takım olmak başka birşey yani eğer zayıflamak istiyorsak birbirimizi motive etmemiz lazım burda hiç olmuyor..Hafta sonları 2 gün kimse uğramıyor giriyorum bakıyorum defalarca yok yok....
Üzgünüm
Sen elinden geleni yaptın canım...
Bende bir araştırayım paylaşımı yüksek olan bir takıma geçmek için...

pınar seni öneriyorum kaptan yardımcılığına
begüm geldiğinde durumu değerlendirirsiniz
ben daha fazla ilgilenemicem

elifcim takımı bırakmana üzüldüm yaz dönemleri takım genelde sakindir diğer takımları bilmiyorum ama bizim takım 2 yıldır aynı o yüzden genel bir durum bu diye düşünüyorum motivasyonu etkiliyor evet bu durum ama yapıcak bişey yok malesef herkez tatilde yada işleri yoğun sürekli takımda olamıyor malesef sende çok yoruluyorsun muhakkak kararına saygı duyarım ben daha önce kaptanlıkta yardımcıkta yaptığım için o sorumluluğu biliyorum ama iş dolayısıyla kaldrabileceğim bir iş değil malesef benim işimin her an ne olacağı belli değil bir proje geliyor uzun zamanımı alıyor o yüzden ben yardımcı olamayacağım canım gelen herkezin paylaşımını takıip etmek zor iş bugünde bildirim günü ama ben yoğundum bu saate kadar o yüzden başka arkadaşlardan yapabilecek varsa iyi olur canım ...

anlıyorum canım
o zaman begüm geldiğinde kaptalığı alırsa sorun yok
ona da bi yardımcı kaptam çıkarsa ne ala
ama olmadı takım kapanır çok üzülürüm
2 yıldır burdayım daha fazla götüremicem bu şekilde.

takıma ilk girdiğimde çok güzeldi ama buralar. maceralarınıza çok gülüyodum.sonra yavaş yavaş yaprak dökümü

bende yediklerimi yaziyim

Sabah
nesfit (bi süre nesfit yemesemmi ya artık midem bulandı)

1 bardak nar suyu

Öğlen
Karpuz peynir (yine)

ara
1 fincan nescafe

Akşam
Kızlar akşam dışardayım ve ne yiyeceğimi bilmiyorum.muhtemelen tavuklu ya da hellim li salata yeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…