- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.181
yasafat nerde???
seanymph izne çıktı
taydin burda
Fulias burda
Amonra burda
ferihan burda
burcuozzer burda
duyuege burda
lequim izne çıktı
begümD izne çıktı
kvrck izne çıktı
kilo bildirimim
gecen hafta:99.3
bu hafta:99.2
verılen 100 gr
yuzdesını nasıl alıyorum brı bana yazabılır mı
kilo bildirimim
gecen hafta:99.3
bu hafta:99.2
verılen 100 gr
yuzdesını nasıl alıyorum brı bana yazabılır mı
merhaba takımcığım liste için geciktim sanırım bu sabah tartıda kilo aldığımı görüdm çok moralim bozuldu ben sözde bu hafta kilo vermeye çalışıyordum ama almışım .
Kilom 103,9
kaptanım sana yardımcı olmak isterim lakin muhtemelen ben en fazla 2 hafta daha takımdayım.hatta duruma göre (bu hafta 1 kilo verirsem) haftaya cuma bile çıkabilirim.ama 1 haftalık yardımcın olabilirim istersen
tabi canım sen bilirsin
daha faydalı olacağına inanıyosan
öyle yap
ben hem takımdan hem kaptanlıktan ayrılıcam
artık ben verimli olduğumu ve tkıma faydam olacağına inanmıyorum çünkü
ciddi anlamda sıkıldım
arkadaşlarımdan sizlerden değil ama takım olayından
takımdaki ruhsuzluktan
kaptanım bu sefer kararına saygı duyuyorum.resmen boş kovalıyorsun.bu hafta 3 4 kişi anca geldi heralde.siz bırakırsanız bende çıkarım artık..bu hafta yenilen öğünler bile yazılmadı kimse gelmediği için.
saat 11:30 taydin begüm ve ferihan bildirim yapmadı hala
kızlar benim de işim gücüm var öğleden sonra eğitim veriyorum
saat 10 kadar bildirimleri yapalım yapamayacaklar önceden akşamdan da yapabilir dedik kaç kez
neden stres yapıyosam artık insanlar kendi düşünmüyosa ben niye takımı düşünüyorum
bildrim yapmayanı aynı geçiyorum duruyorum olması gereken bu mu
benim idare ettiğim kadar kimse idare etmiyo takımı
işte bu yordu beni
kalpler kırılmadan biri devralsın benden takımı begüm gelesiye her türlü yardımcı
olucam söz
pınar seni öneriyorum kaptan yardımcılığına
begüm geldiğinde durumu değerlendirirsiniz
ben daha fazla ilgilenemicem
elifcim takımı bırakmana üzüldüm yaz dönemleri takım genelde sakindir diğer takımları bilmiyorum ama bizim takım 2 yıldır aynı o yüzden genel bir durum bu diye düşünüyorum motivasyonu etkiliyor evet bu durum ama yapıcak bişey yok malesef herkez tatilde yada işleri yoğun sürekli takımda olamıyor malesef sende çok yoruluyorsun muhakkak kararına saygı duyarım ben daha önce kaptanlıkta yardımcıkta yaptığım için o sorumluluğu biliyorum ama iş dolayısıyla kaldrabileceğim bir iş değil malesef benim işimin her an ne olacağı belli değil bir proje geliyor uzun zamanımı alıyor o yüzden ben yardımcı olamayacağım canım gelen herkezin paylaşımını takıip etmek zor iş bugünde bildirim günü ama ben yoğundum bu saate kadar o yüzden başka arkadaşlardan yapabilecek varsa iyi olur canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?