- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.221
tamam canım listeniz doğru... sadece ferihanın yüzdes,nin önünde - yok...koyarsan hesaplama yapılırken kolay olur...
günaydın kızlar
dün yediklarimi sonra yazıcam.
77 çıktım tartıda. Kayseri tehlikeli memleket. Onu söliim. Diyet yapan kayseriye gitmesin...
ama ben sabah telden girip yazdım yukarıdaki mesajda kilomu. aynı geçmişsiniz sorun değil gözden kaçmış olabilir. taydin yok taydin yok denilince kendimden şüphe ettim. acaba yollamyamadım mı mesajı diye.
nikah işlemleri için koşturuyoruz kızlar. birazdan da sağlık raporunu alıp, gelinlik kumaşlarını almaya gidicem.
sabah
2 haşlanmış kayısı yumurta
peynir zeytin domates salata ekmeksiz kahvaltımı ettim.
tabiki de düzeltebilirsin...
Takımların birleşmesi konuşulmuş ben bu konuda olumlu düşünüyorum hatta süper olur...Motivasyon artar kilo vermek kolaylaşır...
Amonracım tebrik ederim canım 3. oldun...
bu arada hayırdır nereye gidiyorsun...
tamam düzelltim taydin son durumunu güncelledim canım
kusura bakma canım
anaa 3.mü oldum uzun zamandır derecem yoktu afferim bana
he canım artık ayrılcam takımdan kaptan yardımcısını bekliyorum
selam uyuyan güzeller,
bugün sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğlen bir şey yiyemedim. sabahatan evden çıkınca muhtara, aile hekimine, hastaneye, fotoğrafçıya gittik. nikah için gerekli tüm evrakları topladık.
öğleden sonra da gelinlik kumaşını almaya gittik. 2-3 saatimizi aldı, tek bir kumaşçıda (daha önceden karar vermiştik bi de hangisini alacağımıza) geçirdik bu zamanı. danteliydi, alt kumaşıydı, astarıydı, tarlatanı, duvağı, duvak danteli amma detayı varmış. bir de kınada giymek için diktireceğim bir kumaş aldım. kınada toplam 4 yada 5 elbise değiştiricem. aldıklarımı eklemek istedim ama resimlerin boyutu büyük geldi, ekleyemedim.
akşam saat 7 gibiydi eve gelecek mecalim kalmadı. burgerkinge gittik annemle. orda bir menü yedim gözü dönmüş bir şekilde. karnımız doyunca bi taksiye binip geldik eve.. daha doğrusu kayınvalidemlere. kayınvalidemin yurt dışından misafiri olduğu için götürememiştim onu çarşıya. aldıklarımızı göstermeye gittik yani. kayınpederim baklava ve pasta alıp geldi. bi nevi kutlandı bu gün. ben 1 dilim baklava yedim. pastanın tadına bakmadım...
hayatımda bir daha yaşamayacağım bir gün yaşadım. nişanlım, anne ve babasının yanında biraz ilgisiz kalarak canımı sıktı ama onun dışında güzel bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?