biz nişan yapmadık canım. sözü nişanı bi arada evde çıkardık. evet düğün istemiyordu. sebebi ikinci evliliği olması, daha da önemlisi hiç ama hiç oynayamaması, biraz da masraflı olması. malum iki avukat olunca insanların beklentisi de yüksek oluyor. ve biz ailelerimizden bir kuruş almadan normal hayatımızı da devam ettirmek zorunda olarak yapıcaz tüm bunları. aileler vermek istiyor da biz istemiyoruz. sıkışırsak başvurucaz artık

nişanlın düğün istemiyorsa ve sen istiyorsan nezih yerlerde düğünlere götür onu. ben hiç böyle hesap etmemiştim ama bizde öyle oldu

erkekler böyle iyisini görünce isterler....ne istediklerini bilmez aslında çoğu

bizim ailelere tekne olayı birz ters kalır. iki annelerinde dizleri sorunlu. in aşağı çık yukarı hayatta yapamazlar. evlerde yatılı misafirler çok olacak. sırf gençler kaçsan yaşlılar laf edecek. en iyisi hiç girmemek o pozisyona. benim bir tarafım trakya bir tarafım rumeli. çalgısız çengisiz düğün olmaz bizde. kardeşimin sünnetinde hem kına hem salonda düğün hem de mevlüt yapılmıştı ard arda. onun annesi de yaşanan kötü olayların üstüne çifte davul çaldırıcam diyor. geçen bir arkadaşımıza düğün kararını anlatırken hem tuğba ilk böyle bir durum içine giriyor, hem annemler istiyor falan dedi. çok mutlu oldumm

ben de düğün istemiyordum ama o kasılacak, sıkılacak, o otururken ben oynıycam üstüne masraflı olacak diye.

madem o kasılmıcakmış benim de canıma minnet..

sonuçta kendim mutlu olucam diye onu kasmak anlamsız olacaktı. ben de haftasonu büyük bir kına yapacaktım. böyle oluncaaaa kına haftaiçi olacak, gelemeyen için telafisi düğün olacak..
neee foto mu?? düğüne gelmicek misiniz??

amma yazdım ha bura düğün takımı da değil ama.. napıyım orda kimse yok tanıdığım. hazır 3 gelin adayı toplanmışız burda.
şimdi şekersiz çayım ile fındık ve cevizlerimi yiyorum.. karatay çerezden korkmayın diyor. sağlıklı yağlarmış bunlar.