Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooo iki tane ekim gelini var desene. tarih belli mi fulya.. biz de ekim istiyoruz, bugün yarın kesinleşecek tarih. pınarcım ben unutkan biriyim kusura bakma arada sırada aradığım bilgilere ulaşamıyorum beynimde. senin tarih ne zamanlarda. daha uzayacak mı nişanlılık

canım benim işler biraz karışık farklı şehirlerde olunca hem maddi hem manevi zor oluyor bu işler aslında bu yıl istiyorduk bizde eylül ekim gibi düşündük ama işlerimiz biraz ters gitti nişanlımda bişey yapamadı bende o yüzden büyük ihtimal seneye uzayacak geç olsunda güç olmasın diyoruz bakalım hayırlısı ... Bu yıl sizi evlendiririz artık siz mutlu olun inşallah darısı benim başıma...

şimdilik 15 ekim gibi gözüküyor.ama henüz evi alabilmiş değiliz.o yüzden biraz daha uzayabilir belki.belki daha erken olabilir.herşey eve bağlı yani.şimdilik 15 ekim diyoruz :52: (evlilik iznini bayram tatiliyle birleştirme çabaları eheheh) 1 senedir nişanlıyım 25 temmuzdu galiba ya da 24.acelem yok o yüzden bu işleri de aceleye getirmek istemiyoruz.önceklikli derdimiz ev.butun planladığımız şeyleri srasıyla yaptık bugune kadar.inşallah problemsiz olarak bu işide atlatırız. :61:

Hayırlıısı olsun fulyacım inşallah evinizide alır huzur içinde yaşarsınız canım birlikte elbirliğiyle yapmak en önemlisi herşeyinizi geç olsun ama tatlılıkla olsun Allahım gönlünden geçeni en hayırlı şekilde versin mutlu ol canım .

inşallah canım ya. istediğiniz gibi bir ev alırsınız inşallah.. biz de geçen hafta cuma evrakları topladık nikah için. cuma gelinlik kumaşı için terziyle çarşıya çıktık, yetişmedi. cumartesi bir arkadaşımın düğününü beğenen nişanlım aynı yerde dğün yapmaya karar verdi. bugün yarın gidip konuşmamız lazım. bakalım istediğimiz tarih boş mu. biz de 22-23 ekim haftası istiyoruz ama boş olmassa biraz öteleyebiliriz.evimiz hazır şükür. şu tarihi kesinleştirsek, badana boya eşya derdine düşücez.

bu arada çaktırmadan öğle yemeğimi yazayım.

bir orta mc chicken menü
patatesinin ve kolasının hepsini tüketmedim..

sen böyle anlatınca canım acilen evlenmek istedi yaa.bende bi yandan o telaşeyi yaşamak istiyorum aslında gelinlikti mobilyalardı.sizin ev hazır zaten ufak tefek şeyler kalmış.senin nişanlın düğün istemiyodu önceden dimi.benimkide istemiyor.aslında bende hiç istemiyorum.o sebepten nikahtan sonra tekne kiralayıp eğlence tarzı bişey düşünüyoruz ya da farklı bişeyde olabilir ama düğün beni strese sokar.bi nişan yaptık felçli gibi gezdik ikimizde :D 15 dk da bitsin nikah hopp ordan eğlenceye ordanda balayına hahah çok hızlı bi gün olucak heralde.düğün fotolarını isteriz hee

canım benim işler biraz karışık farklı şehirlerde olunca hem maddi hem manevi zor oluyor bu işler aslında bu yıl istiyorduk bizde eylül ekim gibi düşündük ama işlerimiz biraz ters gitti nişanlımda bişey yapamadı bende o yüzden büyük ihtimal seneye uzayacak geç olsunda güç olmasın diyoruz bakalım hayırlısı ... Bu yıl sizi evlendiririz artık siz mutlu olun inşallah darısı benim başıma...

evet evet geç olsun güç olmasın. biz 7 yıldır birlikteyiz neredeyse. sabrın sonu şimdilik çok güzel. allah sana da aynısını nasip etsin. zaten eylül ekimi geçiriyorsanız en erken bahara bırakın..

Hayırlıısı olsun fulyacım inşallah evinizide alır huzur içinde yaşarsınız canım birlikte elbirliğiyle yapmak en önemlisi herşeyinizi geç olsun ama tatlılıkla olsun Allahım gönlünden geçeni en hayırlı şekilde versin mutlu ol canım .

iyi dileklerinizi yerim sizin ya.vallaha sarılasım geliyo.dur ekrana sarılcam size itafen :29:

sen böyle anlatınca canım acilen evlenmek istedi yaa.bende bi yandan o telaşeyi yaşamak istiyorum aslında gelinlikti mobilyalardı.sizin ev hazır zaten ufak tefek şeyler kalmış.senin nişanlın düğün istemiyodu önceden dimi.benimkide istemiyor.aslında bende hiç istemiyorum.o sebepten nikahtan sonra tekne kiralayıp eğlence tarzı bişey düşünüyoruz ya da farklı bişeyde olabilir ama düğün beni strese sokar.bi nişan yaptık felçli gibi gezdik ikimizde :D 15 dk da bitsin nikah hopp ordan eğlenceye ordanda balayına hahah çok hızlı bi gün olucak heralde.düğün fotolarını isteriz hee

biz nişan yapmadık canım. sözü nişanı bi arada evde çıkardık. evet düğün istemiyordu. sebebi ikinci evliliği olması, daha da önemlisi hiç ama hiç oynayamaması, biraz da masraflı olması. malum iki avukat olunca insanların beklentisi de yüksek oluyor. ve biz ailelerimizden bir kuruş almadan normal hayatımızı da devam ettirmek zorunda olarak yapıcaz tüm bunları. aileler vermek istiyor da biz istemiyoruz. sıkışırsak başvurucaz artık:1: nişanlın düğün istemiyorsa ve sen istiyorsan nezih yerlerde düğünlere götür onu. ben hiç böyle hesap etmemiştim ama bizde öyle oldu:1::1: erkekler böyle iyisini görünce isterler....ne istediklerini bilmez aslında çoğu:1::1: bizim ailelere tekne olayı birz ters kalır. iki annelerinde dizleri sorunlu. in aşağı çık yukarı hayatta yapamazlar. evlerde yatılı misafirler çok olacak. sırf gençler kaçsan yaşlılar laf edecek. en iyisi hiç girmemek o pozisyona. benim bir tarafım trakya bir tarafım rumeli. çalgısız çengisiz düğün olmaz bizde. kardeşimin sünnetinde hem kına hem salonda düğün hem de mevlüt yapılmıştı ard arda. onun annesi de yaşanan kötü olayların üstüne çifte davul çaldırıcam diyor. geçen bir arkadaşımıza düğün kararını anlatırken hem tuğba ilk böyle bir durum içine giriyor, hem annemler istiyor falan dedi. çok mutlu oldumm:69: ben de düğün istemiyordum ama o kasılacak, sıkılacak, o otururken ben oynıycam üstüne masraflı olacak diye. :35:madem o kasılmıcakmış benim de canıma minnet..:64::64: sonuçta kendim mutlu olucam diye onu kasmak anlamsız olacaktı. ben de haftasonu büyük bir kına yapacaktım. böyle oluncaaaa kına haftaiçi olacak, gelemeyen için telafisi düğün olacak..

neee foto mu?? düğüne gelmicek misiniz?? :27::27:

amma yazdım ha bura düğün takımı da değil ama.. napıyım orda kimse yok tanıdığım. hazır 3 gelin adayı toplanmışız burda.

şimdi şekersiz çayım ile fındık ve cevizlerimi yiyorum.. karatay çerezden korkmayın diyor. sağlıklı yağlarmış bunlar.

biz nişan yapmadık canım. sözü nişanı bi arada evde çıkardık. evet düğün istemiyordu. sebebi ikinci evliliği olması, daha da önemlisi hiç ama hiç oynayamaması, biraz da masraflı olması. malum iki avukat olunca insanların beklentisi de yüksek oluyor. ve biz ailelerimizden bir kuruş almadan normal hayatımızı da devam ettirmek zorunda olarak yapıcaz tüm bunları. aileler vermek istiyor da biz istemiyoruz. sıkışırsak başvurucaz artık:1: nişanlın düğün istemiyorsa ve sen istiyorsan nezih yerlerde düğünlere götür onu. ben hiç böyle hesap etmemiştim ama bizde öyle oldu:1::1: erkekler böyle iyisini görünce isterler....ne istediklerini bilmez aslında çoğu:1::1: bizim ailelere tekne olayı birz ters kalır. iki annelerinde dizleri sorunlu. in aşağı çık yukarı hayatta yapamazlar. evlerde yatılı misafirler çok olacak. sırf gençler kaçsan yaşlılar laf edecek. en iyisi hiç girmemek o pozisyona. benim bir tarafım trakya bir tarafım rumeli. çalgısız çengisiz düğün olmaz bizde. kardeşimin sünnetinde hem kına hem salonda düğün hem de mevlüt yapılmıştı ard arda. onun annesi de yaşanan kötü olayların üstüne çifte davul çaldırıcam diyor. geçen bir arkadaşımıza düğün kararını anlatırken hem tuğba ilk böyle bir durum içine giriyor, hem annemler istiyor falan dedi. çok mutlu oldumm:69: ben de düğün istemiyordum ama o kasılacak, sıkılacak, o otururken ben oynıycam üstüne masraflı olacak diye. :35:madem o kasılmıcakmış benim de canıma minnet..:64::64: sonuçta kendim mutlu olucam diye onu kasmak anlamsız olacaktı. ben de haftasonu büyük bir kına yapacaktım. böyle oluncaaaa kına haftaiçi olacak, gelemeyen için telafisi düğün olacak..

amma yazdım ha bura düğün takımı da değil ama.. napıyım orda kimse yok tanıdığım. hazır 3 gelin adayı toplanmışız burda.

şimdi şekersiz çayım ile fındık ve cevizlerimi yiyorum.. karatay çerezden korkmayın diyor. sağlıklı yağlarmış bunlar.

haydi kızlar halay'a :52: valla düğün istiyorsan yapmanız çok mantıklı olmuş..(hem düğünde daha çok altın takılıyor hehe)
valla bizde 2 hafta önce nişanlımın iş arkadaşının düğününe gittik.çok lükstü havuz kenarı kadıköyde sahilde biryer.okadar lükstü ki biz gerildik.elimi ayağımı nereye koycam bilemedim.bide oynamayıda bilmem çıktıım kılıç kalkan dansı yaptım (özel dans stilim :52:) kısacası öyle bir düğün görüp ona bile özenemedim.bize en makulü nikah..bakalım o günler gele bi :D
bende evlenirken o evlilik topiklerine değil gelip size anlatcam :66:siz burda ''müslimi yedimi, meyve mi yesem?'' diye konuşurken çat diye gelcem ''yaa bırakın rejimi şu gelinliğe karar verelim'' diycem hehe evet yabcam bunu

haydi kızlar halay'a :52: valla düğün istiyorsan yapmanız çok mantıklı olmuş..(hem düğünde daha çok altın takılıyor hehe)
valla bizde 2 hafta önce nişanlımın iş arkadaşının düğününe gittik.çok lükstü havuz kenarı kadıköyde sahilde biryer.okadar lükstü ki biz gerildik.elimi ayağımı nereye koycam bilemedim.bide oynamayıda bilmem çıktıım kılıç kalkan dansı yaptım (özel dans stilim :52:) kısacası öyle bir düğün görüp ona bile özenemedim.bize en makulü nikah..bakalım o günler gele bi :D
bende evlenirken o evlilik topiklerine değil gelip size anlatcam :66:siz burda ''müslimi yedimi, meyve mi yesem?'' diye konuşurken çat diye gelcem ''yaa bırakın rejimi şu gelinliğe karar verelim'' diycem hehe evet yabcam bunu

gel tabi bebiğimm... burda bir frekans tutturduk. yemek içmek yazıyoruz ama herkes sadece yediklerini yazsa günde 1-2 mesaj atar geçeriz. paylaşımımız bundan öteye gitmez. herşeyi tartışabilmek çok daha güzel bence..:71::71:

evet evet geç olsun güç olmasın. biz 7 yıldır birlikteyiz neredeyse. sabrın sonu şimdilik çok güzel. allah sana da aynısını nasip etsin. zaten eylül ekimi geçiriyorsanız en erken bahara bırakın..

evet bizimde 3 yılımız bugün doldu aşkımla :69: sabır taşı çatlıyor biran öncekavuşmak istiyoruz ama olmuyor işte maddiyatı bir kenara atsak mesafe uzak aslında hepsi maddiyata bağlanıyor işte en iyi sen anlarsın nişanlım meslektaşın ve serbest çalışıyor çok yük oluyor ona iki ayrı yerde düğün nikah ev kendi harcamaları vs ben zaten maaşlı çalışan ufak tefek çeyizi yapmaya çalışıyorum kendimce ailelerden beklemiyoruz pek bişey emekliler zaten ne bekleyebilirizki kendi çapımızda yavaş yavaş yapalım diyoruz Allah büyük bu yıl olmazsa seneye olur napalım yuva kurana Allah yardım edermiş diyip bekliyoruz ...

Düğün güzeldir tuğbacım ben hep diyorumki önemli şeyler vardır insanın hayatında gönlünde uhde kalmaması gereken düğün , gelinlik vs onlardan biri işte çok maddi olarak sarsmadan bütçeleri güzel şeyler yapılabilir isteniyorsa eğer çifttler için , gönlünden geçen giibi olmasına sevindim ayrıca nişanlınada maşallah kendini değil seni düşünmüş ne güzel Allah mutlu etsin ömür boyu ...

Tabi gelip bize anlatıcaksın canım vallahi ben nişanlımla kavga edince bile gelip buraya yazıyorum bide gidip başka yerleremi yazayım siz varken :29: sende bize yaz muhakkak vallahi görürsem başka yerde gelinliğe baktığını basarız o topiği ona göre :1:

kızlar ben kaçanzi.mesai bitti.annemle yine alışverişe çıkcaz.3 hafta tatile gidiyor benide yoruyor.dün akşam 23.00 de girdik eve.bakalım bugun kaçta gelicez.
herkese iyi akşamlar
:71:

evet bizimde 3 yılımız bugün doldu aşkımla :69: sabır taşı çatlıyor biran öncekavuşmak istiyoruz ama olmuyor işte maddiyatı bir kenara atsak mesafe uzak aslında hepsi maddiyata bağlanıyor işte en iyi sen anlarsın nişanlım meslektaşın ve serbest çalışıyor çok yük oluyor ona iki ayrı yerde düğün nikah ev kendi harcamaları vs ben zaten maaşlı çalışan ufak tefek çeyizi yapmaya çalışıyorum kendimce ailelerden beklemiyoruz pek bişey emekliler zaten ne bekleyebilirizki kendi çapımızda yavaş yavaş yapalım diyoruz Allah büyük bu yıl olmazsa seneye olur napalım yuva kurana Allah yardım edermiş diyip bekliyoruz ...

kesinlikle haklı nişanlın. allah yardımcısı olsun. biz sürekli para harcıyoruz. öyle düğün yapıcam nişan yapıcam arabayı kullanmıyayım, yemeyeyim, giyinmiyeyim diyemiyorsun maalesef. insanların beklentilerinin altında kalıyorsan para kazanamıyorsun, çünkü güvwen oluşturamıyorsun. atıyorum iyi bir araban varsa, iş bitiriyor ki kazanıyor ki buna biniyor deyip iş veriyorlar. sen düğün yapıcam diye onu satıp yaya gezeyim dersen olmuyor. aynı standartlarda yaşarken yapmak zorunda herşeyi. bizler böyle şeylere takık insanlar değiliz, sıkıntı varsa kemer sıkmayı biliriz ama insanlar böyle algılamıyor. sen işin içindesin, eminim senin ailenden birileri bile koskoca avukat bi düğün yapamıcak mı falan diyorlardır. ama sana şunu söyliyeyim allah gerçekten yuva yapanın yardımcısı oluyor. son iki üç aydır güzel gelişmeler yaşıyoruz işle ilgili, dolayısıyla parayla ilgili. hele bir başlayın telaşlara bak nasıl açılacak yolunuz. niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor..

fulyacım sana da yetişemedim ama iyi akşamlar. gez gez spor olur akşam akşam..

İyi akşamlar kızlar...
3 gündür kuafördeyim saçlarımın rengini açtırayım dedim amanın uzun gür saç saatlerce kuaförde esir oldum esir....
Pişman oldum ama değdi sanırım eşim çok istiyordu erkeklerin şu açık renk saç takıntısı sinir ediyor beni:50:

Neyse iki gündür menümüde paylaşamıyorum dün denize gittik birde tamamen dengesiz beslenme...
Bugünde tuhaf oldu...
Sabah:1 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
1 çay bardağı süt
3 4 zeytin

Öğle:
6 kaşık zeytinyağlı nohut
1 dilim ekmek
ara:
1 şeftali
Akşam yine nohut başka yemek pişiremedim kuaförde olduğum için...
Çok şişirdi gece birşey yemem artık

İyi akşamlar kızlar...
3 gündür kuafördeyim saçlarımın rengini açtırayım dedim amanın uzun gür saç saatlerce kuaförde esir oldum esir....
Pişman oldum ama değdi sanırım eşim çok istiyordu erkeklerin şu açık renk saç takıntısı sinir ediyor beni:50:

Neyse iki gündür menümüde paylaşamıyorum dün denize gittik birde tamamen dengesiz beslenme...
Bugünde tuhaf oldu...
Sabah:1 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
1 çay bardağı süt
3 4 zeytin

Öğle:
6 kaşık zeytinyağlı nohut
1 dilim ekmek
ara:
1 şeftali
Akşam yine nohut başka yemek pişiremedim kuaförde olduğum için...
Çok şişirdi gece birşey yemem artık

iyi akşamlar duygucum

nee 3 günde mi açtılar saçının rengini:53:
kuaförde esir olmak ne demek çok iyi bilirim ama hiç 3 gün arka arkaya gitmedim ne yalan söyliyeyim. iyi ki benim nişanlımın böyle bir beklentisi yok. sevindim valla... sana da geçmiş olsun diyeyim. bir müddet önünden geçmezsin artık kuaförün..

nohutu severim.afiyet olsun. öğlen ve akşam biraz gaz yapıcı olmuş. ama yalnız değilsin ben de pastırmalı kuru fasulye yedim bu akşam:1::1:

iyi akşamlar duygucum

nee 3 günde mi açtılar saçının rengini:53:
kuaförde esir olmak ne demek çok iyi bilirim ama hiç 3 gün arka arkaya gitmedim ne yalan söyliyeyim. iyi ki benim nişanlımın böyle bir beklentisi yok. sevindim valla... sana da geçmiş olsun diyeyim. bir müddet önünden geçmezsin artık kuaförün..

nohutu severim.afiyet olsun. öğlen ve akşam biraz gaz yapıcı olmuş. ama yalnız değilsin ben de pastırmalı kuru fasulye yedim bu akşam:1::1:
:)
Sorma canım ya pazt gittim saçım kahve tonlarında idi...Açıldı saç 2 saatten fazla o işlem sürdü...
Akabinde boyandı karamel tonlarında zaten akşam oldu...
Salı denize gittim tabi denizde aktı boya..Tekrar akşam cila yapıldı...
Bugün gittim balyaj atıldı arkasından kesim oldu fönlendim çıktım yine 4 saatten fazla...
İçim bayıldı desem yeridir...
Kesimide yarın yapalım dedide aman dedim sen bugün beni çıkar burdan mümkünse 1 ay karşılaşmayalım:9:
İşte böyle...
Nohut 2 öğün mahfetti beni canım ya valla saat 12 olcak nerdeyse hala acıkmak bir yere sanki yarım saat önce yemekten kalkmışım:50:
Sanada afiyet olsun bayılırım pastırmalı kuru fasülyeye off offf:56:

kızlar merhaba
bu hafta feci yoğunum hem iş hem sağlık sorunlarım
diş tedavisine başladım dün
feci kanlı ve ızdıraplı oldu daha 3 randevum var bitime kadar
seborait dermatitim azdı bu ara stresten
bütün yüzüm kırmızı çil çil oldu kulaklarımın arkasında kaşıntıdan yaralar
saç diplerim feci kepek yaptı. cildiyeye gittim bi ton ilaçta ordan
yemem içmeme pek dikkat edemedim

taydin bu arada tebrik ederim canım allah utandırmasın inşallah

yarın bildirim günü kesin artılarda olucam
bildirimleri erkenden yapalım olur mu kızlar
müfettiş var bu hafta ve her an bi yerlere gitmem gerekebiliyo
kardeş takımıada yardım edicem onun için sabah en geç 9:30 da yapın bilidirimleri olmadı
akşamdan yapın farketmez
ben yarın paylaşımda kendi isteğimle ayrıldığımı bildiricem takımdan
begüm çarşamba günü geliyo zaten
önümüzdeki cuma da sonraları da gerekirse yardımcı olurum
şimdilik bu kadar görüşürüz kızlar

Back
X