• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum bende bugün tartıldım ve sana sürprizim var cuma günü ortin ben olabilirim 🙈🙈🙈🙈😭😭😭😭😭 ayyyy sadece 10 gündür tartılmadım gözlerim yerinden çıktı 🤣 yazdan beri pek bir relax gidiyordum 2 mezun uyumlu oluruz diye düşünüyorum 😎😎😎
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :halay:

19 mayıs çarşamba
Sabah
Haslanmış yumurta bol yeşillik
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara
1 kase yoğurt 1 yk yulaf
Akşam
Haşlanmış karnabahar yoğur1 kase tarhana çorbası
2 lt su
20 dk kardiyo
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Anka Anka
Afiyet olsun canım güzel bi eksik gelecek sanki merakla bekliyorum 😍😍
Ay hadi yarın git kurtul diş fenadır öyle :KK43:
Ödemse sıkıntı yokta 🤭
Aynen canım ödem belli yani şiş çünkü 😅

C Cagrihilal1 canım ortim sıkma canını yüklenme kendine bu kadar. Sana diyorum ama bende bu saate kadar sinirden foruma bile giremedim😡 bende -yok cumaya mucize lazım. Seni bu hafta aşağı çektiysem hakkını helal et.
Olurmu oyle sey ortim batarsakta beraber cikarsakta. Ben bugun pazartesine gore 500 gr eksiyim bugun gordum sonunda artinjn eksisini bugunu de iyi gecirecegim yarina belki sabit gelirim ustunede biraz sporla azicik ucundan eksiyi gorurum belki. Odem atici falanda iciyorum sende umudunu kaybetme. 😍

19 Mayıs
Sabah
3 günkurusu 2 omlet 1 dilim ekmek 5 zeytin 3 küp beyaz peynir
Ara
3 yulaflı bisküvi
Öğlen
6 yk sebze türlüsü
Ara
1 avuç tuzsuz fıstık 3 hurma
Akşam
2 kepçe çorba 1 kase salata 1 kase yoğurt
3 lt su 45 dk Leslie 3 mil 30 dk kardio 10123 adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ortim spor muhtesem senin kilo verememen karbonhidrati fazla aldin kalori ne kadar dusuk olsada karbonhidrat alimi fazla olunca kilo vermeyi cok etkiliyor. Kacamaklari 1 2 gunde sinirli tutmak lazim. Yoksa eksiye gecmek cok zor oluyor. Yine de cuma tartilari suprizlere gebedir hep. Bakalim yarin ne olacak

Selam kizlar
Sonunda bugun artinin eksisini gordum umutlarim yeserdi resmen yarini merakla bekliyorum 😍😍 sizde durumlar nasil
Ne güzel canım bende durum kötü malesef aslında ufakta olsa spor yaptım dikkate ettim ama yine artıdayım inşallah ödemvari bişeydir

Ne güzel canım bende durum kötü malesef aslında ufakta olsa spor yaptım dikkate ettim ama yine artıdayım inşallah ödemvari bişeydir
Bende artiyim daha ama ufakta olsa bi kipirti gordum bugunude iyi grcirelim yemegi falan erken yiyelim odem aticilari icelim yarini bekleyelim bakalim.

Canım yarimuhendis yarimuhendis sen 1000 ip atlıyordun dimi arada. İpim kargodan geldi de çok zorlanıyorum :rolleyes: . 1000 tane art arda ip atlamak aşırı zor. Sen nasıl yapıyorsun egzersizi? Bir de mesela hepsini aynı anda yapmadan, gün içerisinde 100er tane atlasam her yarım saatte bir mesela, aynı kalori yakılır mı acaba?

Canım yarimuhendis yarimuhendis sen 1000 ip atlıyordun dimi arada. İpim kargodan geldi de çok zorlanıyorum :rolleyes: . 1000 tane art arda ip atlamak aşırı zor. Sen nasıl yapıyorsun egzersizi? Bir de mesela hepsini aynı anda yapmadan, gün içerisinde 100er tane atlasam her yarım saatte bir mesela, aynı kalori yakılır mı acaba?
Canım ben küçüklüğümden beri atladığım için alışkınım ama ben atlarken niyet ediyorum 1000 tane atlamaya takılıyorum durmadan tekrar başlıyorum😂😂ya tabi 100er 100er atlayabilirsin ama yakılacak kalori miktarı hakkında bir şey söyleyemem sana☺☺

Canım ben küçüklüğümden beri atladığım için alışkınım ama ben atlarken niyet ediyorum 1000 tane atlamaya takılıyorum durmadan tekrar başlıyorum😂😂ya tabi 100er 100er atlayabilirsin ama yakılacak kalori miktarı hakkında bir şey söyleyemem sana☺☺
Ahahaha maşallah😂 senin kondisyon baya iyi o zaman. Ben de alışırım belki zamanla 😂

Cherry Mom Cherry Mom çok geçmiş olsun canım eşine ne dediler ya:KK43:
Geldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun 😭😭😭😭
Ultrason filmler teee temmuza
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimize 😔😔😔 şu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı 😭 antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle

Canım ben başladığımda 50 50 yapıyordum kesiliyordum sonra 100 100 oldu snra bi baktım hiç fark etmeden tek seferde 300 400 oluyor 500 de kalbim çıkıyor 🤣🤣🤣 nabzın ne kadar hızlı artarsa o kadar cardio etkisi olduğu için kalori yakımı tabi değişir ama zamanla kondisyonu sağladıkca arttırmak kalp için en iyisi 🤭

İnternetim yoktu kızlar dün giremedim köydeyim de köy havası iştah açıyor malum hiç iyi hallerde değilim yarın köyden dönüyorum biraz sarsılıp kendime gelmem lazım😂☺☺ Mathildablue Mathildablue canım görüşmende başarılar canım benim😘😘

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur eşinin🙁
Dön dön çabuk köyden 🙊🙈
Teşekkür ederim ayrıca canım hastaneye gittik geldik pek birşey anlamadık aylarca taşınacağız anlaşılan Allah'tan ağır bir durumu yok Allah beterinden korusun yani bayılma çok garipti kızlar internette bakıyorum bakıyorum ona benzer birşey bulamadım şaşkınım işin kötüsü aynı durum 3 yıl öncede olmuştu ve yine aynı hâlde.
Yemek masasında ilk lokmayı ağzına atar atmaz 😔
Başım dönüyor beni tutun dedi şöyle bir omzundan rastgele tuttum bayılacağını hiç düşünmedim bile 😔
Sonra bir anda gözleri açık donuklaştı tek bir noktaya kitlenti kollarını göğsüne birleştirdi çapraz halde gözler kapandı horlama gibi bir ses çıktı kardeşi vardı evde oda tutuyordu bir yandan uyudu mu diye bağırdım o da bir yandan abi abiii diye sesleniyor uyudu sanki dedi tam ambulansı arıyordum ki pat diye gözlerini açtı nolduuu dedi alnından şıp şıp ter akıyor yüzü bembeyaz 😔 3 yıl önceki çok daha fenaydı bunda bayılacağını anladı mesela onda hiç anlamadı sandalyeden direk yana yere düştü hatta yerde oğlum tencere tava ile oynuyordu tencere kapağı gözüne gelmiişti mosmor olmuştu düşmeyle 😭 yani cidden kalbim 3.bir bayılmayo kaldırmayacak gibi çocukta evdeyken çok korkuyorum çok

Back
X