• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay olmaz mı canım en büyük derdim😔geçen halamdan duymuştum kan grubunu bir baktım benim beslenmemin tam tersi🤣 sebzeyi arttırmam lazım Allahtan yaz geldi yine daha güzel sebzeleri biraz arttırmaya çalışayım en iyisi kabızlık sebebi et ise azaltmaya çalışacağım😅
Merhaba. Sebze sevmiyorsunuz sanirim ama kabızlık için doğal bir çözümüm var benim. Sık sık bu sorunu yaşıyorum cünkü.
Zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı ispanak kavurma. Kesinlikle çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim🙂

Kız yaparsın ben hem senden daha kiloluyum hem de fosur fosur sigara içiyorum yavaş yavaş arttır ben de ilk zamanlar hiç yapamıyordum şimdi yavaş yavaş koşuyu eklemeye başladım ama yürümeyi sevmiyorsan o ayrı her ne spor yapacaksan yavaş yavaş arttır canım birden yüklenme
Nasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??😲
Aaa ben işte canini okuyorum ama haklısın yavaş yavaş olmali

Cumartesi pazartesi carsamba ilk sayfada yer alan numarali sporlardan istedigini yapiyorsun hzlsel takibini yapiyor 3 gun spor yaparsan hzlsel i etiketliyorsun. Her gun yapamasan bile 3 gun yapmaya calis yavas yavas kondusyon kazanirsin hangi spor sana iyi geliyorsa onu yaparsin 👍👍
Tamam teşekkür ederim 🙂🙂

oyyy benim kuzularım ucuyla 1.liği mi kaçırmışşş :anne::anne::anne:

Tebrikler kızlar hepinize 💕💕💕 güzel bir hafta geçirdik her hafta bizim için avantaj ve bence boşa geçirecek vaktimiz yok bu haftayı o yüzden iyi değerlendirebildik ne mutlu bize :KK60:

Anka Anka tebrik ederiz canım bu hafta da bizi sen gururlandırdın 😍😍 ne güzel her hafta bireyselde derece alanımız olur haftaya kim aday ?? 😎😎

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP En Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1,259
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5. TAKIM) ==> %1,208
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (4. TAKIM) ==> %1,093
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1.aysunayy ==> %3.166==>4.TAKIM :nazar:

2. chikolatagozlum ==> % 2.723==>6.TAKIM :nazar:

3. Anka Anka ==> % 2.378==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Pembegomlek ==> -%1.508==> 10. TAKIM

Aidin Salih eti mümkün olduğunca azaltsınlar hatta bağırsaklar düzelene kadar yemesinler diyor ve mevsim salatasının üzerine sinemakiyi bir tutam baharat şeklinde atsınlar diyor. Çay olarak olmayacak kesinlikle ama. Baharat gibi. Başka aklıma geldikçe yazarım
Sağ ol canım sinemaki alayım hafta içi eti de yememeye çalışacağım🥰
Merhaba. Sebze sevmiyorsunuz sanirim ama kabızlık için doğal bir çözümüm var benim. Sık sık bu sorunu yaşıyorum cünkü.
Zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı ispanak kavurma. Kesinlikle çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim🙂
Yarın markete gidecektim zaten canım bir bakayım hiç enginar yemedim belki severim🤣 ıspanağı az da olsa yiyorum denemeye değer😍
Nasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??😲
Aaa ben işte canini okuyorum ama haklısın yavaş yavaş olmali
Ben yürüyüşe 116 kiloyken başladım canım bir de düşün yani ilk yarım saatle başladım zamanla zamanla arttırdım o yüzden kesinlikle birden yüklenme koşarken olabiliyor soluk kesilmesi ama yürürken olmuyor 🥰

Tebrik ederim canım🤗ortaklara yazmıyorum seni o zaman bu hafta

Tebrik ederim canım😘
Tşkler canım senide tebrik ederim 😘
Tebrik ederim canım 🥰

çok güzel canım tebrikler😍😍
Tşkler canım senide tebrik ederim çok iyi gidiyorsun yetiştin bana😘😘
Tebrik ederim canım çok güzel Bi eksi iyi tatiller şimdiden

Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun

Aaa ortim çok iyisin az değil ki arada duraksamalar yaşıyoruz şekil a ben mesela
Tşkler canım 😘
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta:69.2
Fark:1.5
Yüzde:2.121
Haftaya hedefim:68.8 olsun
Cherry Mom Cherry Mom @hzsel
Kaptanım geçtiğimiz bir ayı telafi etmeye başladım sanırım 😊😊
Eki Görüntüle 2859302
Tebrikler canım darısı başımıza inşallah 😘 😘
:sampiyon: :sampiyon: harikaaaa sonuç canım tebriklerrr geçen haftanın acısı çıktı 🤩🤩🤩

Ooooo Zeynep hanımaaa bakınız 🤩🤩🤩🤩t ebrikler canımmm 😘😘

Olsun cnaım yinede güzel eksimiz tebriklerr 🤩

Dönüşe artık kuzum ama artına artı katıp listeden uzaklaşma lütfen olur mu 🤗

Edacım tebriklerr 😍😍

Süpersin canımmmm :rapci::rapci:

:cool: harika eksi canım bravoo yedğin içtiğim yaramış :KK70:

Tebrikler canım 😘😘

Tmmdır ben listeden çıkartıyorum şmdilik teşekkür ederiz her şey için 💕💕tatil dönüşünde bekleriz ♥️♥️

Hayırlı cumalar canımmm tebriklerr harika gidiyorsun maşallah 😎😎😎

Canım her hafta 1 küsür gidemez çok güzel eksi bence üzülmek yok harika gidiyorsun 💕💕

:KK71::KK71::KK71:ayy itiraf edeyim en sevindiğim eksi bu 😍😍😍 harika canım tebriklerr sabrettim kazandın 😘😘

Canım ne kusuru geleceğim dedikten sonrada özellikle 1 ay kadar bekledim ki belki gelirsin diye ama sonrada sıkıştırmak istemedim hiç sorun değil ama umarım iyisindir 💕 biz seni her zman bekliyoruz haberin olsun 😘😘

Ah hilalim üzüldüm şimdi bu haftada böyle olsun takma kafana 😘
Tşkler kaptanım 😊 😘
Ey maşallah kız sayende hakket birincimi olcaz ne 😍😂😂😂❤️

Onu okudumda sandım sonra yemekten bişeyden zehirlendin insanın aklına herşey geliyor korkutma bacım bizi 😂😂😂

Teşekkürler canım 💕

Sağolasın ortim 😘ya ben 50.4 ile mezun olmuştum yıllar evvel şimdi de hedef 47 diye geldim ama kaça düşerim bilemiyorum birde herkes o kadar zayıflama iskelet gibiydin falan diyor hatta şimdi iyisin falan diyorlar, bilemiyorum bak profil remimde 47 falandım sanırım ama sanki 52 falan yeter mi diyorum yani kafamda deli sorular 😂😂 birde pek tutarsız günler geçiriyorum takımı dedim bu kafa karışıklığıyla bi yerde zor durumda bırakırsam üzülürüm o yüzden alt listede ferah ferah takılıyorum 😂😂😂

Oh oh süper gitmiş tebrikler 💕

Tebrikler canım 7 lere çok az kaldı 😘😘

Sağolasın canım 😍😍

Teşekkürler canım 😍😘

Bir maşallah daha nazar değmesin 🌻❤️

Süper canım 6 lara geldin artık bişey kalmadı ❤️😘

Canım çok aç bırkma kendini öyle zarar verirsin bedenine olsun bu haftada sabit olur, haftaya hop 1 lkilo gider sen hiç sıkma canını ❤️😘
Tşkler canım senide tebrik ederim 😘 😘
Cok iyi vermissin ortim tebrik ederim 👏👏😍🌷

Harikasin 👏👏😍

Tebrik ederim 😍😍👏👏

Tebrik ederim 👏👏😍😍

Bu kiloda bu kadr eksi super bravo 👏👏😍

Masallah 😍😍👏👏

Tebrik ederim 😍😍👏👏

Tebrik ederim 👏👏😍😍

Tebrikler 7 lere az kaldi ha gayret 👏👏😍😍

Masallah tebrik ederim👏👏😍😍

Tebrikler az olsun eksi olsun 👏👏😍😍
Tşkler canım 😘 tebrik ederim😘😘
28 mayıs
Kahvaltı
Sütlü nescafe, az leblebi , 1 hurma
Ögle
1 k. domates corbası, 1 k. etli patates yemegi
Aksam
1 k. mercimek corbası, 1 k. tavuk sote,1 muz
Su: 1.5 lt
Spor: 15.300 adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa M monarosaa
Süpersin ortim iyi haftalar dilerim inşallah bu hafta biz birinci oluruz 😘😘

pacman pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm:KK60:
Ah bebeğiim benim için de öyleydi. Senin için de aynı şey geçerli. 😈 İleride yine bir ortilik yaşarız merak etme. 🥲🥰
İyi geceler herkese cuma sabahı bir haftayı uğurlarken akşamları da yeni bir haftaya başlangıç yapıyoruz hepimiz için güzel bir hafta olsun pacman pacman canım bu hafta ortakmışız benden istediğin özellikle birşey var mı
Canımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim. 🥰 Çok güzel olacak inşallah. Ben hemen regl olursam daha da iyi olur. 😂 Çok geriliyorum ortimi etkiliycem diye. Bebeğim senden istediğim tek şey kilo vermemiz. 🤓😂 Onun dışında ben çok rahat bir ortiyimdir. Ama kaçamak da yapmayalım. ☺️ Senin var mı şöyle yapalım dediğin bir şey? 💕
28 mayıs cuma
Sabah
Kıymalı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara sütlü kahve
Akşam
Fırında zeytinyağlı patlıcan yaptım sonra domatesli biberli sosla karıştırdım fırın şakşuka diyeyim 1 tabak 1 kase yoğurt
2 lt su
11bin adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa pacman pacman
İlk günün çok güzel orticiğim. ☺️ Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında. 😘

Ah bebeğiim benim için de öyleydi. Senin için de aynı şey geçerli. 😈 İleride yine bir ortilik yaşarız merak etme. 🥲🥰

Canımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim. 🥰 Çok güzel olacak inşallah. Ben hemen regl olursam daha da iyi olur. 😂 Çok geriliyorum ortimi etkiliycem diye. Bebeğim senden istediğim tek şey kilo vermemiz. 🤓😂 Onun dışında ben çok rahat bir ortiyimdir. Ama kaçamak da yapmayalım. ☺️ Senin var mı şöyle yapalım dediğin bir şey? 💕

İlk günün çok güzel orticiğim. ☺️ Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında. 😘
Yaşayacağız yaşayacağızzzzzz🧐🧐

Annen gitti demek evde yemekleri kendine göre ayarlaman demek aslında daha rahat olmak demek😂😂yani şahsen ben öyle oluyorum😂

Back
X