- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.981
Canım tarih ve nick yazılı kağıtla tartı fotoğrafı da ekler misin. Siz yeni olduğunuz için takım ortalamasını etkilemiyorsunuzslm kızlarrrr( ben sabah tartılıp hemen oklaa geldim . 73 .4 kilo almışım hesaplamaları evde yaparım . yada bu hafta beni koymayın. takımın başarısını düşürmek istemiyorum ( 300 gr almışım nasıl oldu anlamadım 1 iki kaçamakla
Kııızzzzz bütün hafta artıyım diye gezdin ama eksiyi yakaladın yine tebrik ederimGecen cuma 68.35
bugun 67.95
fark -400
yuzde 0.585
haftaya hedef 67.5
Cherry Mom muhursuzpusula yarimuhendis
Eki Görüntüle 2868335
okula geldim ama eve döneceğim biraz dan , bişeyler yedim farkedermi . 10 dk evde olurumCanım tarih ve nick yazılı kağıtla tartı fotoğrafı da ekler misin. Siz yeni olduğunuz için takım ortalamasını etkilemiyorsunuz
Eksi ne yapar eder gelirimde. Olay nasil geldigimiz canimdan can gidiyor.Kııızzzzz bütün hafta artıyım diye gezdin ama eksiyi yakaladın yine tebrik ederim
Tebrik ederim canımGecen cuma 68.35
bugun 67.95
fark -400
yuzde 0.585
haftaya hedef 67.5
Eki Görüntüle 2868335
Canım tarih ve nick yazılı kağıtla tartı fotoğrafı da ekler misin. Siz yeni olduğunuz için takım ortalamasını etkilemiyorsunuz
Muhursuzpusula hedef listesini tutuyor. Hedefine karar verince onu etiketleyebilirsin. Hedef 500 de koya bilirsin 1 kiloda zaten amacimiz verebilecegimiz en yuksek kiloyu vermek. Benim hedefler hic tutmuyor. Zaten belli bir diyet duzeninde ilerliyoruz vucut ne kadar kaybederse artik. Zaten saglikli bir sekilde haftada 1 kilo ancak veriliyor. Sende yeni basladigin icin hedefini 1 kilo koyabilirsinKızlar Haftalık kaç gr kaybetmeyi hedefliyorsunuz. Ben bu hafta kilo vermişim ama bence tamamen ödem. Haftaya kaç kg hedeflesem acaba??
Ah canım ortimm mükemmelsin. Tebrik ederim seni.4 Haziran: 56.55
11 Haziran: 55.95
Kilo kaybı: -600 gram, 1.061%
18 Haziran Hedef: 55.50
Cherry Mom yarimuhendis hzlsel pacman
pacman ortim durumlar nasıl
Güzel eksi canım tebriklerGecen cuma 68.35
bugun 67.95
fark -400
yuzde 0.585
haftaya hedef 67.5
Eki Görüntüle 2868335
Çok güzel tebrik ederimGünaydınlar lar lar lar
Geçen haftaki kilom: 55.5
Bu haftaki kilom: 55.0
Fark: -500 gram
Oran: %0,9009
Hedef 54.6 diyeyim malum gıdım gıdım gidiyor artık
Cherry Mom ummhnisa
Ben genelde yarım kilo civarı hedef koyuyorumKızlar Haftalık kaç gr kaybetmeyi hedefliyorsunuz. Ben bu hafta kilo vermişim ama bence tamamen ödem. Haftaya kaç kg hedeflesem acaba??
Sen zaten bekliyordun hiç dert etme, izinden sonra motivayonun da artar daha hızlı verirsin canımAh canım ortimm mükemmelsin. Tebrik ederim seni.Ben -100de kaldım. Bi ara baya artıydım. Ancak indirebildim buralara. Bekledim ama olmadı hiçbir şey. En azından artı/sabit değilim diyelim.
Tebrik ederim canım eksi eksidirGeçen Hafta: 64.6
Güncel: 64.5
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
KaptancımCherry Mom ben 29’una kadar izne ayrılayım olur mu?
matteroftime Bu kadarcık yapabildim.
Ortagim sana iyi gelmedim herhaldeslm kızlarrrr( ben sabah tartılıp hemen oklaa geldim . 73 .4 kilo almışım hesaplamaları evde yaparım . yada bu hafta beni koymayın. takımın başarısını düşürmek istemiyorum ( 300 gr almışım nasıl oldu anlamadım 1 iki kaçamakla
Yaa süper canım ben bu hafta hep aç karna yaptım onu ve farkı gördüm. Bu sabah yaptım 400 gr farketti bende de Bi 300 daha giderse süper olacak sabahtan beri kıçım yer görmedi de şimdi de okula gidip gelicemummhnisa aklınla bin yaşa canım, sabah bi Leslie boosted patlattım 200 gram gitti hemen çok iyi oldu
Oo ortim tebrik ederim senin kilon için çok iyiGünaydınlar lar lar lar
Geçen haftaki kilom: 55.5
Bu haftaki kilom: 55.0
Fark: -500 gram
Oran: %0,9009
Hedef 54.6 diyeyim malum gıdım gıdım gidiyor artık
Cherry Mom ummhnisa
Sıkıntı olmaz canımokula geldim ama eve döneceğim biraz dan , bişeyler yedim farkedermi . 10 dk evde olurum
Eksi eskidir canım haftaya daha çok giderGeçen Hafta: 64.6
Güncel: 64.5
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
KaptancımCherry Mom ben 29’una kadar izne ayrılayım olur mu?
matteroftime Bu kadarcık yapabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?