Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tarih ve nick yazılı kağıtla tartı fotoğrafı da ekler misin. Siz yeni olduğunuz için takım ortalamasını etkilemiyorsunuz

Kızlar Haftalık kaç gr kaybetmeyi hedefliyorsunuz. Ben bu hafta kilo vermişim ama bence tamamen ödem. Haftaya kaç kg hedeflesem acaba??
Muhursuzpusula hedef listesini tutuyor. Hedefine karar verince onu etiketleyebilirsin. Hedef 500 de koya bilirsin 1 kiloda zaten amacimiz verebilecegimiz en yuksek kiloyu vermek. Benim hedefler hic tutmuyor. Zaten belli bir diyet duzeninde ilerliyoruz vucut ne kadar kaybederse artik. Zaten saglikli bir sekilde haftada 1 kilo ancak veriliyor. Sende yeni basladigin icin hedefini 1 kilo koyabilirsin

Gecen cuma 68.35
bugun 67.95
fark -400
yuzde 0.585
haftaya hedef 67.5
Cherry Mom muhursuzpusula yarimuhendis
Eki Görüntüle 2868335
Güzel eksi canım tebrikler
Günaydınlar lar lar lar
Geçen haftaki kilom: 55.5
Bu haftaki kilom: 55.0
Fark: -500 gram
Oran: %0,9009
Hedef 54.6 diyeyim malum gıdım gıdım gidiyor artık
Cherry Mom ummhnisa
Çok güzel tebrik ederim
Kızlar Haftalık kaç gr kaybetmeyi hedefliyorsunuz. Ben bu hafta kilo vermişim ama bence tamamen ödem. Haftaya kaç kg hedeflesem acaba??
Ben genelde yarım kilo civarı hedef koyuyorum
Ah canım ortimm mükemmelsin. Tebrik ederim seni. Ben -100de kaldım. Bi ara baya artıydım. Ancak indirebildim buralara. Bekledim ama olmadı hiçbir şey. En azından artı/sabit değilim diyelim.
Sen zaten bekliyordun hiç dert etme, izinden sonra motivayonun da artar daha hızlı verirsin canım
Geçen Hafta: 64.6
Güncel: 64.5
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Kaptancım Cherry Mom ben 29’una kadar izne ayrılayım olur mu?
matteroftime Bu kadarcık yapabildim.
Tebrik ederim canım eksi eksidir

Ortagim sana iyi gelmedim herhalde

ummhnisa aklınla bin yaşa canım, sabah bi Leslie boosted patlattım 200 gram gitti hemen çok iyi oldu
Yaa süper canım ben bu hafta hep aç karna yaptım onu ve farkı gördüm. Bu sabah yaptım 400 gr farketti bende de Bi 300 daha giderse süper olacak sabahtan beri kıçım yer görmedi de şimdi de okula gidip gelicem
Günaydınlar lar lar lar
Geçen haftaki kilom: 55.5
Bu haftaki kilom: 55.0
Fark: -500 gram
Oran: %0,9009
Hedef 54.6 diyeyim malum gıdım gıdım gidiyor artık
Cherry Mom ummhnisa
Oo ortim tebrik ederim senin kilon için çok iyi
okula geldim ama eve döneceğim biraz dan , bişeyler yedim farkedermi . 10 dk evde olurum
Sıkıntı olmaz canım
Geçen Hafta: 64.6
Güncel: 64.5
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Kaptancım Cherry Mom ben 29’una kadar izne ayrılayım olur mu?
matteroftime Bu kadarcık yapabildim.
Eksi eskidir canım haftaya daha çok gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…