Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo aldım galiba ondan ben haftaya dahil olayım. tekrara başınız sağolsun
Canım sadece kilodan dolayı ise bildrim yap yoksa sonraki haftada asıl listeye girmene engel oluyor bu durum çünkü bir önceki hafta fotoğraflı bildirm gerekiyor olmazsa listeye alamıyoruz .. yani sen kilonu bildir sorun olmaz ben baskül vs yok sandım

Saglik ocaginda yaptirdiklarim hep yanlis cikiyor. Kani alip bekletiyorlar belli bi saate hastaneye gidiyor bekledigi icin sanirim her yaptirdigimda yanlis cikiyor. Sonra hastaneye kosuyorum panikle orda bambaska cikiyor
O zaman ilk fırsatta hastanede Bi tahlil yaptır canım aksatma

Geldim kuzum geldim
Yolda da emre canımıza okudu valla ben anlamıyorum bu cocuğu bi cocuk 10 saatlik yolda nasıl uyumaz biz araba kullanırken uyuycaz nerdeyse adam arkada yastk mastık uyumuyor
Ayy bu modeller hep öyle canım benim Oğlanda aynı Bi de durmadan daha ne kadar diye sorup duruyor. Hatta arabaya oturuyor kontağı çevirirçevirmez soruyor

Ben geldim kızlar yeni bir iş girişimim var tüm gün üretim yapıyorum el işi şeyler boyama falan, ancak gelebildim. Arkadaşlar geldi derken biraz kaçamaklı oldu lakin yarın eksi olurum sanırım

Teşekkür ederim canım

Yeni üyelerde evet oluyor öyle bir sorun olsun elbet gerçekten zayıflamaya kararlı kişiler denk gelecektir. Teşekkür ederiz davetlerin içinn

Hadi canım sennnn Perşembe Perşembe inannmammmmmm
eş muzdaribi oldum kaptanım tutturdu dışarıda yemek yiyelim diye çok aşırıya kaçmadım ama neredeyse sıfır kaçamakla ilerleyen beni cuma öncesi yoldan çıkardı yerken sürekli acaba hangi yağda pişirdiler içine ne kattılar diye düşüne düşüne yedim keşke menülere kalori de yazsalar

hzlsel başka aktif yeni üyemiz var mı canım listeye eklemediğim.

Yarın fotoğraflı + ve notlu ( üzerinde günün tarihi ve nickiniz olan ) bildirimlerinizi beklerim kızlar

***5.Takım 730. Etap ***

Ummhnisa (69,5/
Cagrihilal1 (68,35/
monarosaa (83,9/
Melita09 (69,95/
pacman (64,6/) izne ayrılmak istiyor
olvidos(71/
hzlsel (83,9/
redsonja87(55,55/
matteroftime(56,55/
Anka (73,5/

5.takim ortalaması:%

Alt liste

Yarımuhendis(57,8/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
L O L (76,4/ mezun
Kendinin en iyi hali ol(63,7/) 724.etap izin
Kollontai (57,6/
611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
birniyetmeselesi ( 74,7/ 661.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü h.k 60
gibivegibi (55,8/ yeni üye b.t 29.05.21 b.k 56.9 h.k 53*
runib ( 73,1/ yeni üye b.t 29.05.21 b.k 73.8 h.k 69 ( 66.4min *)
Lizozom (77/ )Yeni üye b.t 05.06.21 b.k 77, h.k 62
Hlmguzel (72/) yeni üye b.t 06.06.21 b.k 72 h.k 60
Furusan(66/ Yeni üye b.t 08.06.21,b.k 66, h.k 53
Caglis(65.8/ ) yeni üye b.t 09.06, b.k 65.8, h.f 59.20

Yok kaptanım H hlmguzel ve C Caglis den bir daha ses gelmedi yarın paylaşım yaparlar mı bilmem

oratak biz senle gerçekten çok iyi eşleşmişiz :) zor kilo veriyoruz , ayrıca yemeyi seviyoruz.
bende cuma kilo tartı işinden nasıl kaçsam diyordum :)) sende aynı düşünmüşsünnn :)))
Aynen kalp kalbe karşıymış
boyun 170 ve kilon 56 olduğuna şaşaırdım. kendim gibi tombik birirni hayal ediyorudum :)))
Aşkolsun
sayılar nasıl ayarlanıyor benim 1 oluyor hep
Sanirim 10 bin alti adim sayılmıyor gerci senin hep fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…