- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.001
Haftalık 1 kilo vermeyi hedefliyorumKızlar Haftalık kaç gr kaybetmeyi hedefliyorsunuz. Ben bu hafta kilo vermişim ama bence tamamen ödem. Haftaya kaç kg hedeflesem acaba??
Muhursuzpusula ayrılmamış mıydı, hedefleri başkası tutuyor diye düşünüyordum ama kim bilmiyorumMuhursuzpusula hedef listesini tutuyor. Hedefine karar verince onu etiketleyebilirsin. Hedef 500 de koya bilirsin 1 kiloda zaten amacimiz verebilecegimiz en yuksek kiloyu vermek. Benim hedefler hic tutmuyor. Zaten belli bir diyet duzeninde ilerliyoruz vucut ne kadar kaybederse artik. Zaten saglikli bir sekilde haftada 1 kilo ancak veriliyor. Sende yeni basladigin icin hedefini 1 kilo koyabilirsin
Hiç normal gelmedi bana kilon, bir haftada bu kadar aldığını düşünmüyorum. Ödem var benceAllahım ben dün bir şey yemedim normal beslendim uykusuzum ondan mı böyle oldu allahım deliriciğim deliriciğim hiç görmediğim rakamları gördüm ağlayabilir miyim hayal kırıklığıyım resmen ya ne zaman tamam oldu gaza geldim bu sefer başka çaresi yok dedikten sonra çakılıyorum
Kilolarımız yakınmış çok sevindimHaftalık 1 kilo vermeyi hedefliyoruminşallah olur
Ben orayi kacirmisimMuhursuzpusula ayrılmamış mıydı, hedefleri başkası tutuyor diye düşünüyordum ama kim bilmiyorum
Uykusuzlukta ödem oluşabiliyor. Şu da var bazen bugün yediğimiz şeyler 2-3 gün sonra kilo olarak dönebiliyor o da olabilir. Moralini bozma bu hafta tamamen dikkat ederek toparlayabilirsin. Detoks falan değil de tamamen düzenli yeme alışkanlığına geçip. Son öğününü akşam 6 gibi yaparsan bence toparlarsın.Allahım ben dün bir şey yemedim normal beslendim uykusuzum ondan mı böyle oldu allahım deliriciğim deliriciğim hiç görmediğim rakamları gördüm ağlayabilir miyim hayal kırıklığıyım resmen ya ne zaman tamam oldu gaza geldim bu sefer başka çaresi yok dedikten sonra çakılıyorum
Evet boyda aynı bakalım nasıl vericez. Spor yapıyor musunKilolarımız yakınmış çok sevindim
Yok iyi geldin tam tersi, ortağım bu kadar zayıfjen çaba gösteriyır diyorum. Gaza geliyorumOrtagim sana iyi gelmedim herhalde
İki gecedir 3 4 gibi uyuyup 9 da kalkıyorum ondan muhtemelen bi de dikkat ettim ama çabuk ödem toplayabilen bir vücudum varHiç normal gelmedi bana kilon, bir haftada bu kadar aldığını düşünmüyorum. Ödem var bence
Aynen bol bol su bitki çayıyla beraber takviyelersem tolere edebilirim diye düşünüyorum inşallahUykusuzlukta ödem oluşabiliyor. Şu da var bazen bugün yediğimiz şeyler 2-3 gün sonra kilo olarak dönebiliyor o da olabilir. Moralini bozma bu hafta tamamen dikkat ederek toparlayabilirsin. Detoks falan değil de tamamen düzenli yeme alışkanlığına geçip. Son öğününü akşam 6 gibi yaparsan bence toparlarsın.
Uykusuzluk da ödem yapıyor. Bu hafta çok da bir şey yemedin sen hatta listeye gireceksin diye özellikle dikkat ediyordun. Muhtemelen uykusuzluk stress mekan değişimi vs gibi sebepler ödem yaptı sende ondan böyle oldu diye düşünüyorum.Allahım ben dün bir şey yemedim normal beslendim uykusuzum ondan mı böyle oldu allahım deliriciğim deliriciğim hiç görmediğim rakamları gördüm ağlayabilir miyim hayal kırıklığıyım resmen ya ne zaman tamam oldu gaza geldim bu sefer başka çaresi yok dedikten sonra çakılıyorum
Yani bence de öyle ama moral bozuyor yani istemiyorum artık bu rakamları görmek bıkıyorum bulunduğum şu durumdan sporlarımı da aksatmıyorumUykusuzluk da ödem yapıyor. Bu hafta çok da bir şey yemedin sen hatta listeye gireceksin diye özellikle dikkat ediyordun. Muhtemelen uykusuzluk stress mekan değişimi vs gibi sebepler ödem yaptı sende ondan böyle oldu diye düşünüyorum.
Ben dün maydanoz limon kürü yaptım çok iyi geldi tavsiye ederimİki gecedir 3 4 gibi uyuyup 9 da kalkıyorum ondan muhtemelen bi de dikkat ettim ama çabuk ödem toplayabilen bir vücudum var
Aynen bol bol su bitki çayıyla beraber takviyelersem tolere edebilirim diye düşünüyorum inşallah
Artık günü drtokslarla değil ama drtoks içecekleriyle geçireceğimBen dün maydanoz limon kürü yaptım çok iyi geldi tavsiye ederim
Yok canım detoks değil bu normal kahvaltını yemeğini yiyorsun, sadece aç karna maydanoz limon ve suyu karıştırıp içiyorsunArtık günü drtokslarla değil ama drtoks içecekleriyle geçireceğim
Biliyorum biliyorum normal beslenip detoks suları eklerimYok canım detoks değil bu normal kahvaltını yemeğini yiyorsun, sadece aç karna maydanoz limon ve suyu karıştırıp içiyorsun
Oo iyi yaşasınYok iyi geldin tam tersi, ortağım bu kadar zayıfjen çaba gösteriyır diyorum. Gaza geliyorummotivasyon iyi oluyır
BBencekilo verdik ama tarti göstermediBaşlangıç _ 73.1
Bugün_73.4
Fark _300 gr
- 0,410
Slm kızlar bu hafta ılmadı, haftaya hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?