Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhursuzpusula ayrılmamış mıydı, hedefleri başkası tutuyor diye düşünüyordum ama kim bilmiyorum

Allahım ben dün bir şey yemedim normal beslendim uykusuzum ondan mı böyle oldu allahım deliriciğim deliriciğim hiç görmediğim rakamları gördüm ağlayabilir miyim hayal kırıklığıyım resmen ya ne zaman tamam oldu gaza geldim bu sefer başka çaresi yok dedikten sonra çakılıyorum

Eklentiler

• 20210611_105730.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 32
Hiç normal gelmedi bana kilon, bir haftada bu kadar aldığını düşünmüyorum. Ödem var bence

Uykusuzlukta ödem oluşabiliyor. Şu da var bazen bugün yediğimiz şeyler 2-3 gün sonra kilo olarak dönebiliyor o da olabilir. Moralini bozma bu hafta tamamen dikkat ederek toparlayabilirsin. Detoks falan değil de tamamen düzenli yeme alışkanlığına geçip. Son öğününü akşam 6 gibi yaparsan bence toparlarsın.

Hiç normal gelmedi bana kilon, bir haftada bu kadar aldığını düşünmüyorum. Ödem var bence
İki gecedir 3 4 gibi uyuyup 9 da kalkıyorum ondan muhtemelen bi de dikkat ettim ama çabuk ödem toplayabilen bir vücudum var
Aynen bol bol su bitki çayıyla beraber takviyelersem tolere edebilirim diye düşünüyorum inşallah

Uykusuzluk da ödem yapıyor. Bu hafta çok da bir şey yemedin sen hatta listeye gireceksin diye özellikle dikkat ediyordun. Muhtemelen uykusuzluk stress mekan değişimi vs gibi sebepler ödem yaptı sende ondan böyle oldu diye düşünüyorum.

Yani bence de öyle ama moral bozuyor yani istemiyorum artık bu rakamları görmek bıkıyorum bulunduğum şu durumdan sporlarımı da aksatmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…