- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.061
Evet evet yanlış okumuşumSelam canım
Olsun bildirimini göndermişsin :)
Yok tatlım kural aynı hatta paylaşımda konuşmuştuk 2 si birden gerekiyor
3 aydan daha uzun süreli izin döneminden VE kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. Burada önemli olan hem zaman hem de alınan kilo yüzdesi koşulunun birlikte sağlanıyor olmasıdır.
Aynen :) o aradaki VE yi o yüzden kocaman yazdı bahar kaptanEvet evet yanlış okumuşum
Dışardayım ben kucağımda çocukla bakıyorum da altta birinin olması kısmına atlamışım direkAynen :) o aradaki VE yi o yüzden kocaman yazdı bahar kaptan
Çok iyi benden hareketliymişsiniz. Ben bebiş olduğu için evdeyim sürekli onun peşine dolaşıyorum. İki ay sorma işe başlayınca belki hareketlenicemSabah işe gelirken 3 km yürüyorum. Günde 15bin adım üstü adım atıyorum. Onun dışında birşey yapmıyorum ne yazıkki
İnşallah ortim göreyim artık 6 lı rakamlarıOrtim süper eksi60 lara geldin artık
Canım geçen haftada konuşmuştuk sen çok az yiyorsun ve sürekli detoks vb şeylerle ilgileniyorsun vücudun yoruluyor farklı tepkiler veriyor olabilir. Bir hafta diyet kafasıyla değilde dengeli beslenme şeklinde düşünerek detokssuz stressiz zorlamadan bir hafta geçirip rahatlasanhiç kafana takma zaten kilo bu geliyor mevsim değişikliği bile etkiler 2 kilo aşağı yukarı vücut oynayabilir
Oooooo çok iyi ortim harikasın tebrik ederim
Vallaha zordu kaptanim nasil oluyor anlamiyorum cumadan sonra hopp artiyim pazartesine kadar artarak gidiyorum sonra artidan eksilmeye basliyorum cuma gunu de az da olsa eksiyi görüyorum. Bigun patlayacagim bi yerde. Hafta ici eksiye dair bir umut belirtisi goremeyince ekstra stres oluyorum. Kac haftadir bir rahat nefes alamadimHarika canım tebriklerr
Başvuru formunu baz almıştım canım açken 76 mıydın öyle güncellleyelim
Çok Güzel eksi canım tebriklerrr
Harika daha da gidecek
Takma kafanahaftaya güzel gelirsin
Tebriklr hilalcım zor mu geçti bu haftada :/
Harikaaaa tebriklerr canım
Oy kuzum 100 100 gidiyortmm tatlım
Harikasınnn
Niye böyle oldu canım
Önümüzdeki cuma başlıyoruz Zeynepcim
Süper canım dün eşin olayı bozamamış şükür
Güzel eksi canım tebriklerrr
Cevap yazamadım canım kusura bakma çok güzel sonuç korkmuştun dün tebrik ederim
Tebrikler canim
Tebrik ederim4 Haziran: 56.55
11 Haziran: 55.95
Kilo kaybı: -600 gram, 1.061%
18 Haziran Hedef: 55.50
Cherry Mom yarimuhendis @hzlsel @pacman
@pacman ortim durumlar nasıl
kızlar ben de şimdiden 500 gram vermişim sanırım
Tebrikler cok iyiGünaydınlar lar lar lar
Geçen haftaki kilom: 55.5
Bu haftaki kilom: 55.0
Fark: -500 gram
Oran: %0,9009
Hedef 54.6 diyeyim malum gıdım gıdım gidiyor artık
Cherry Mom @ummhnisa
Az olsun eksi olsun regl cok gecikti artida gelebilirdin ama eksi gelmeyi basarmisin tebrik ederimGeçen Hafta: 64.6
Güncel: 64.5
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
KaptancımCherry Mom ben 29’una kadar izne ayrılayım olur mu?
@matteroftimeBu kadarcık yapabildim.
Tebrik ederimBaşlangıç:74,7
Şimdiki: 73,50
Fark:-1,20
Yüzde: 1,60
Yeni Haftaya hedef:72,50
@kollontaiCherry Mom @ummhnisa @hzlsel
Haftaya toparlarsin insallah canim
Seninkide stres kaynakli ortim rahatlamamiz lazim bizim. Cok cabaladin. Haftaya listeye girince guzel eksiler gormeye baslayacaksin uzme kendinjAllahım ben dün bir şey yemedim normal beslendim uykusuzum ondan mı böyle oldu allahım deliriciğim deliriciğim hiç görmediğim rakamları gördüm ağlayabilir miyim hayal kırıklığıyım resmen ya ne zaman tamam oldu gaza geldim bu sefer başka çaresi yok dedikten sonra çakılıyorum
Insallah haftaya daha guzel sonuclar gorursun canimBaşlangıç _ 73.1
Bugün_73.4
Fark _300 gr
- 0,410
Slm kızlar bu hafta ılmadı, haftaya hırs yaptım
Istikrarina azmine bes yıldız verir gecerim harikasin
Tebrik ederimGeçen hafta: 69.5
Bu hafta:69
Fark:500
Yüzde:0.719
Haftaya hedefim inşallah 68.5 olsun artık
Cherry Mom @redsonja87
Eki Görüntüle 2868526
Muhteşem bir eksi tebrik ederim
Ben yanlis hesapladjm sandim benCherry Mom kaptanım hilalin kilo farkı yanlış girilmiş... Yanlışmı yım. Yoldayım annemlere gidiyorum
Evet ya yüzde de yanlış olmuşCherry Mom kaptanım hilalin kilo farkı yanlış girilmiş... Yanlışmı yım. Yoldayım annemlere gidiyorum
Fark 0.43 olmuşEvet ya yüzde de yanlış olmuş
Insallah canim insallah tek temennimizTebrikler canım gayet güzel gitmiş
İnşallah bu hafta hep eksi görürsün canım ama ne güzel 67 olmuşsun
Çok iyi canım 6lara çok az kalmış
Biraz düzenin bozuldu ya bu hafta canım ödem olarak gelmiş demek bozma moralini inşallah haftaya daha güzel olacak
Çok bir artı değil canım haftaya gider eminin sıkma canını
Tebrik ederim canım gayet güzel bir eksi 7ler artık tamamiyle geride kaldı
Benim işim de masabaşı sayılır. O yüzden otobüsten erken inip, ya da akşam eve gitmeden bol yürüyorum. Odada leslie yapmışlığım varÇok iyi benden hareketliymişsiniz. Ben bebiş olduğu için evdeyim sürekli onun peşine dolaşıyorum. İki ay sorma işe başlayınca belki hareketlenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?