Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin canım ben de Zeynep kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayım

Merhaba canım hoş geldin kilolarımız yakınmış ben Hazal kaptan yardımcısıyım aynı zamanda spor listelerini takip ediyorum

Hosgeldin aramiza bende hilal 32 yasindayim ama tartim 42 yasindasin diyor. Benimde 1.68 senin kilonda baslamistim diyete bende hayati boyunca kilo problemi yasamis olanlardanim sende en kisa zamanda hayaline ulasirsin insallah. Sabir zaman ve devamlilik onemli

Merhaba canım hoş geldin kilolarımız yakınmış ben Hazal kaptan yardımcısıyım aynı zamanda spor listelerini takip ediyorum

Hosbulduk umarım hepimiz hedefimize ulasırız

Sporunu ve yeme düzenini hiç değiştirdin mi canım?
Şarjım 30 sn kalınca resmi birde farkı attım. Özensizlikten değil kusura bakmayın... Cherry Mom
A canım çok tatlısın hiç öyle düşünmedim
Kızlar bana 1 haftalık aralıklı oruç detoks diyeti çıktı çekilişten
Huuuu ne güzelll umarım faydalı olur canımmm hadi bakalım
Herkese merhaba ilk mesajda yer alan bilgileri size mi yollamam gerekiyor
Hoşgeldin canım takımımızaa
Teşekkür ederiz form için
Yaşın genç sana engel olacak sağlık sorunu coluk cocuk yoluna taş koyacak eş yok bence yürür gidersin
Her gün menülerimizi aşağıdaki sayfaya yazıyoruz canım düzenli paylaşmak kilo vermede çok etkili.. onun dışında sayfada ne kadar aktif olursan o kadar çok verim alabildiğini göreceksin

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ben Esra, takım kaptanıyım 35 yaşındayım 4.5 yaşında bir oğlum var tekrardan hayırlı olsun bol boll kilo vermeler inşallah

Ben az önce eğitim öğretim hayatımın son dersine girmiş bulundum bir miktar hüzünlüyüm
Oy oyy artık sen okullu değil misin
Hayırlı olsun Zeynepcim darısı güzel bir işe inşallah

Hoşgeldin aramıza canım
Ben az önce eğitim öğretim hayatımın son dersine girmiş bulundum bir miktar hüzünlüyüm
Yaa resmen evden üni bitirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…