• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kızlar ♥️
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircem 🙈 korkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi 😢 hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel 🤭 pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende ✌️✌️✌️ yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi 😅😅
Amanın amanın kimleri göreceğiz aramızda🤣🤣ah kaptanım gel tabi gel bi ortaklığımız olmasın mı😆😆

Selam ortim furusan furusan 🥰 benim bu hafta artılarımdan kurtulup eksiye geçmem lazım senin de desteğinle olacak inşallah 👌🤩
Olacak, çünkü neden olmasın ki ortim? 😁
Sabahtan itibaren birbirimizi yoklayalım, benim de bu hafta güzel bir eksi görmem lazım. Senin hedefin nedir? 😇

Olacak, çünkü neden olmasın ki ortim? 😁
Sabahtan itibaren birbirimizi yoklayalım, benim de bu hafta güzel bir eksi görmem lazım. Senin hedefin nedir? 😇
Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruz ☺️ Ben bir önceki cuma 55.95 tim, bugün 57.6. Hedefim 55.95in altına düşmek cumaya kadar 🙏🏻 Senin hedefin nedir?

14-20 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE14 Haziran16 Haziran19 Haziran
kollontai kollontai ------------------
yarimuhendis yarimuhendis 4+65+6------
ummhnisa ummhnisa 771+7
C Cagrihilal1 1+41+41+4
hzlsel hzlsel 2+4+721
redsonja87 redsonja87 ------------------
matteroftime matteroftime ------------------
Anka Anka 1------------
runib runib 111
G gibivegibi 1+3------------
birniyetmeselesi birniyetmeselesi ------------------
M monarosaa 2+421
furusan furusan 2------2
Lizozom55 Lizozom55 ------11

C Cagrihilal1 ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel runib runib M monarosaa üç gün de spor yaptığınız için tebrikler kızlar :KK9: :KK200::sampiyon:
Bu hafta biraz daha hareket kızlar özellikle üç gün spor yapmamış olanlar sözüm size:confused:

Kızlar kızlar ♥️
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircem 🙈 korkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi 😢 hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel 🤭 pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende ✌️✌️✌️ yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi 😅😅
Şimdiden hoş geldin kaptanım şehrime💓💓💓
Hıphızlı gider o kilolar zaten ama hiç merak etme kaptancığım her spor günü takipte olacağım🤭🤭

20 Haziran
Sabah
Menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Yoğurt
1 elmalı kurabiye

Öğle
Yok

Akşam
Tavuk dünyası menüsü yaptım evde 🙈
Yanında ayran

Suyu ölçemedim. Spor bugün yok, biraz oğlumla ve evle ilgilendim 😇
Ortim afiyet olsun 😘 Kurabiye ve makarna kardonhidrat ağırlıklı olmuş. Haftanın kalanında sebze ve sporla dengelersin ☺️

Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruz ☺️ Ben bir önceki cuma 55.95 tim, bugün 57.6. Hedefim 55.95in altına düşmek cumaya kadar 🙏🏻 Senin hedefin nedir?
Nihai hedefim 53 ama cuma için 63.5

Geçen hafta yerimde saydım sayılır 🙈

Çabuk almışsın ya çabuk verirsin ortim ödem olabilir mi?

Nihai hedefim 53 ama cuma için 63.5

Geçen hafta yerimde saydım sayılır 🙈

Çabuk almışsın ya çabuk verirsin ortim ödem olabilir mi?
Benim de hedefim 53, uzun vadeli hedefimiz aynıymış :KK68: Bir kısmı ödemdir muhtemelen zaten 600 gram gitti bile. Bugün de maydanoz limon kürü yapıyorum Leslie 3 mil de ekleyince biraz daha gider yarına diye düşünüyorum.

Ortim afiyet olsun 😘 Kurabiye ve makarna kardonhidrat ağırlıklı olmuş. Haftanın kalanında sebze ve sporla dengelersin ☺️

Uzun zamandır böyle doyasıya yememiştim canım, bir gün böyle yapayım dedim epey tatmin oldum. Sebzeden şaşmam 😍😍 dukan birası içtim akşam ve şimdi.

Uzun zamandır böyle doyasıya yememiştim canım, bir gün böyle yapayım dedim epey tatmin oldum. Sebzeden şaşmam 😍😍 dukan birası içtim akşam ve şimdi.
Bu arada bazen vücüdu şaşırtmak gerekiyor yoksa en ufak bir yemekte hemen kilo alıyorsun diyet bitince. O yüzden abartmamak kaydıyla haftasonu ufak kaçamaklar olabilir :halay:

20 Haziran

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdarlı ekmek, 4 minik dilim sucuk, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 5 zeytin, domates, şekersiz çay

Ara: sade türk kahvesi

Akşam:
1 tabak yeşil mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdarlı ekmek, biraz kavun

Ara: yeşil çay

Su: 2 litre
Spor: Leslie boosted

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa

Sağlam bir kahvaltı, hafif bir akşam yemeği ve Spor 👍 çok güzelmiş. Böyle devam, ben de sana katılacağım 😌

Back
X