Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyeni bu yüzden sevmiyorum belli bir listeye bağlı kalmak benim de psikolojimi bozuyor zaten gidecekmişsin inşallah kabul eder diyetisyenin kendi yönteminle de eminim başarılı olursun canım hem evde çok bunalmıştın iyi gelir sana da aileni arkadaşlarını görmek kafanı diyetten biraz olsun uzaklaştırırsın eve dönünce de moral motivasyon depolamış olacağın için ne kaldıysa vermen gereken hepsini verirsin

Cherry Mom buralarda bugün listeye katılacak olan bir kaptan olması lazımdı hani nerelerde acaba kaç gündür sesi soluğu da çıkmıyor vazcaymadı inşallah
No no ne vazgeçmesi iftira :)))
Bugün geçebildik yazlığa daha teyzemin eşi vefat etmişti ya yazlığa geçmeden onu göreyim dedim onlarınds gündüz hep işleri vardı avukat resmi sıkıcı işler vs :/ o yüzden bugün geldik oğlumda dün dedesiyle buzlu dondurma yemiş gece hemen boğaz ağrısı patlak verdi ama geldimmm listelere tam adaptasyon cuma başlarım sanırım :)
Sizlerde ne var ne yok

Aynen canım çıkaralım kötü oldu ya istekli bir üyeydi iyidir inşallah haber alamadık kızdan da
Ama sen çıkar 1 haftayı geçti yok. Teşekkür ederiz canım

Bende durumlar süper kaptanımcumaya kadar daha da süper olacak inşallah listeye ihtiyacım varmış

Selam canım
Ne güzel bir karar oralara yerleşmek ya özendim bir an hakkında hayırlısı olsun ve çok çok kolay gelsin bu süreçte menü yazabilecek misin ummhnisa oradanda dönene kadar çıkarsın istersen ?

Geçmiş olsun kaptanım önümüzdeki hafta listelerde tam motive bir kaptan var açlık krizleriyle boğuşuyorum kaptancığım sürekli açım

Aaa cidden mi hilalcim içinde ki liste baskısıyla keşke dediğin giibi gitmeseydin diyetisyene kendini iyice baskıda mı hissettin
Ama öyle böyle her cuma kilo veriyorsun ve birike birike bunlar güzel kilo kaybı oldular. Memleket ve izin diyince ben korktum şimdi senden ya bence ayrılma izne

Ben yürüyüş yapacaktım güya şu havaya bak şakır şakır yağmur yağıyor bence evren benim yürüyüş yapmamı istemiyor
Burası da o kadar sıcak ki kafamızı dışarı uzatamıyoruz resmen. Yürüyüşe yarın sabah çıkasım var ama bu sıcakta emin olamadım

Geçmiş olsun kaptanım çocuklar hep aynı benimkilerde tatilde cozuttular baya hemen ateşi çıktı.
Ayy sende listelere gireceksin demiii

Aynen cok bunaldim biraz kafami diyet modundan cikarmam lazim.

Geçmiş olsun kaptanım çocuklar hep aynı benimkilerde tatilde cozuttular baya hemen ateşi çıktı.
Ayy sende listelere gireceksin demiii
Sağol canım,Ne varsaa gözü hep buzlu dondurmalarda artık hayatta yemem diyor amaa boğaz ağrısını çekti tabi artık yemez ancak yaşaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…