- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.181
Diyetisyeni bu yüzden sevmiyorum belli bir listeye bağlı kalmak benim de psikolojimi bozuyor zaten gidecekmişsin inşallah kabul eder diyetisyeninBende 10 bin adimimi attim 45 dk pilates yapip bitirecegim. Yarin diyetisyen kontrolu var fazla spor yapip sismeyeyim. Ama kendi tartimda hala artilarda geziyorum. Bu hafta ucuk artilar gormedim ama az olmasina ragmen hic eksilmiyor. Zaten liste beni cok zorladi psikolojikte olabilir bir listeye bagli kalmak beni cok demotive ediyor. Diyetisyen kabul ederse gittigim kadarinin ucretini verip birakacagim. Haftaya arkadasima gidecegime sonra da memlekete listeye uymam cok zor olacak kendi yontemlerimle halletmeye calisacagim olmazsa haftaya da izne ayrilip eve donunce devam edecegim. Biraz dinlenmeye ihtiyacim var artik bittim ben
No no ne vazgeçmesi iftira :)))Cherry Mom buralarda bugün listeye katılacak olan bir kaptan olması lazımdı hani nerelerde acaba kaç gündür sesi soluğu da çıkmıyor vazcaymadı inşallah
Aynen canım çıkaralım kötü oldu ya istekli bir üyeydi iyidir inşallah haber alamadık kızdan da19- 25 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@monarosaa
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@redsonja87
@kollontai
matteroftime
@birniyetmeselesi
@gibivegibi
@runib
@Lizozom55
@furusan
@Sonsuz umut
@Mathildablue
@Nikinik
Cherry Mom kaptanım birniyetmeselesi dönmeyecek sanırım listeden çıkaralım mı onu
Bende durumlar süper kaptanımNo no ne vazgeçmesi iftira :)))
Bugün geçebildik yazlığa daha teyzemin eşi vefat etmişti ya yazlığa geçmeden onu göreyim dedim onlarınds gündüz hep işleri vardı avukat resmi sıkıcı işler vs :/ o yüzden bugün geldik oğlumda dün dedesiyle buzlu dondurma yemiş gece hemen boğaz ağrısı patlak verdiama geldimmm listelere tam adaptasyon cuma başlarım sanırım :)
Sizlerde ne var ne yok
Selam canımGünaydın kızlar
Elimden geldiğince burada olmanın da verdiği sorumlulukla herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ama şu günlerde aktif olamıyorum. Türkiye’ye corona yüzünden döneli 1 sene oldu lakin sıfırdan düzen kurmak zor hepinizin malumu. Sanırım en sonunda bir yol buldum ancak bu süreçte çok aktif olamıyorum. 20 gün içinde İzmir’den Selimiye köyüne taşınmaya karar verdim. Marmaris’ten sonra ufak bir yarımada :) lakin eşya topla taşı kağıt kürek işleri derken daha az aktif olabileceğim burada. Alt listede kalıp elimden geldiğince katılım sağlamak istiyorum. Ama ortaklar ve spor listelerinde yer almayım. Dahil olamıyorum aktif şekilde! Yine koca bir inşallah ile taşınma sonrası diyeyim.
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis @redsonja87
Onu biliyorduk zaten kuzum sende listenin adı yetiyorBende durumlar süper kaptanımcumaya kadar daha da süper olacak inşallah listeye ihtiyacım varmış
+400 deyim kaptanım inşallah eksiye geçebilirimmatteroftime senin artılar gitti mi kuzum takip edemedim kusura bakma :) ertesi gün düştüğünü gördüm ama sonrası yok :))
Aynen öyle kaptanım güzel bi yüzdedeyim şu an ama bireysel dereceye yetmeyebilirOnu biliyorduk zaten kuzum sende listenin adı yetiyormaşallah maşallah bu hafta bireysel derecemiz snden gelsin inşallah yada bir kaç derecemiz olsun
Geçmiş olsun kaptanımNo no ne vazgeçmesi iftira :)))
Bugün geçebildik yazlığa daha teyzemin eşi vefat etmişti ya yazlığa geçmeden onu göreyim dedim onlarınds gündüz hep işleri vardı avukat resmi sıkıcı işler vs :/ o yüzden bugün geldik oğlumda dün dedesiyle buzlu dondurma yemiş gece hemen boğaz ağrısı patlak verdiama geldimmm listelere tam adaptasyon cuma başlarım sanırım :)
Sizlerde ne var ne yok
Aaa cidden mi hilalcim içinde ki liste baskısıyla keşke dediğin giibi gitmeseydin diyetisyene kendini iyice baskıda mı hissettinBende 10 bin adimimi attim 45 dk pilates yapip bitirecegim. Yarin diyetisyen kontrolu var fazla spor yapip sismeyeyim. Ama kendi tartimda hala artilarda geziyorum. Bu hafta ucuk artilar gormedim ama az olmasina ragmen hic eksilmiyor. Zaten liste beni cok zorladi psikolojikte olabilir bir listeye bagli kalmak beni cok demotive ediyor. Diyetisyen kabul ederse gittigim kadarinin ucretini verip birakacagim. Haftaya arkadasima gidecegime sonra da memlekete listeye uymam cok zor olacak kendi yontemlerimle halletmeye calisacagim olmazsa haftaya da izne ayrilip eve donunce devam edecegim. Biraz dinlenmeye ihtiyacim var artik bittim ben
Evet o benimmmGeçmiş olsun kaptanımönümüzdeki hafta listelerde tam motive bir kaptan var açlık krizleriyle boğuşuyorum kaptancığım sürekli açım
Burası da o kadar sıcak ki kafamızı dışarı uzatamıyoruz resmen. Yürüyüşe yarın sabah çıkasım var ama bu sıcakta emin olamadımBen yürüyüş yapacaktım güya şu havaya bak şakır şakır yağmur yağıyor bence evren benim yürüyüş yapmamı istemiyor
Ooo harikasın çoğu gitmiş canım dahada gidecek eminim hadi bakalım+400 deyim kaptanım inşallah eksiye geçebilirim
Aynen fena sağanak varBen yürüyüş yapacaktım güya şu havaya bak şakır şakır yağmur yağıyor bence evren benim yürüyüş yapmamı istemiyor
Geçmiş olsun kaptanım çocuklar hep aynı benimkilerde tatilde cozuttular baya hemen ateşi çıktı.No no ne vazgeçmesi iftira :)))
Sizlerde ne var ne yok
Ne oldu artı mısın kuzumKalkıyim en iyisi Leslie yapayım bari başka çare yok malesef
Malesef ben ömrü hayatımda regli öncesi böyle bir şişlik görmedim akşama kadar parmaklarımı bile kapatamıyorum resmen şuanda tek amacım sabit gelebilmekNe oldu artı mısın kuzum
Aynen cok bunaldim biraz kafami diyet modundan cikarmam lazim.Diyetisyeni bu yüzden sevmiyorum belli bir listeye bağlı kalmak benim de psikolojimi bozuyor zaten gidecekmişsin inşallah kabul eder diyetisyeninkendi yönteminle de eminim başarılı olursun canım hem evde çok bunalmıştın iyi gelir sana da aileni arkadaşlarını görmek kafanı diyetten biraz olsun uzaklaştırırsın eve dönünce de moral motivasyon depolamış olacağın için ne kaldıysa vermen gereken hepsini verirsin
Sağol canım,Ne varsaa gözü hep buzlu dondurmalardaGeçmiş olsun kaptanım çocuklar hep aynı benimkilerde tatilde cozuttular baya hemen ateşi çıktı.
Ayy sende listelere gireceksin demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?