Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok iyi ya süperdün çok yedim diyince 1.olamayacaklar diye bi sevinmiştim dermiişiimm

Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canım
Hala 1. Olma iddiamız sürüyor ama benim kilom çok olduğu için yüzdem siz zayıflar kadar çok olmuyor ortime güveniyorum bu noktada

Daha ne olsun canım süpersin.
Ben düne göre hala sabitim 100gr bile gitmemiş modum baya düştü bugün
Canım tartı o kadar değişkenki bir gün bir günü tutmuyor o yüzden sıkma canını cuma günü birden gidebilir hiç modunu düşürme hatta yarın tartılma direk cuma tartıl

Evet belki de spor yapmadin diye oyle hissetmisindir
Menünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişilk dediğinde dedim ki götürdü çikolataları bisküvileri ekmekleri herhalde
Aynen ben de oyle sandim
ortim aynene öyle bugün 72.1 geldim 400 gr daha verdim. cumaya dikkat etmeme lazım bu kiloyu almamaam lazım. bu grup iyi geldi iştahımı kesiyor motive ediyor beni. cuma tartı günü diye yemeyeceğim açım aç
Bana da iyi geldi valla insan yazmaya utanip cok yemiyor
Oo eline sağlık. Insallah cuma seni utandirmam bugün de sahilde bisiklet surmeyi düşünüyorum

Çok iyi canım öyle bir imkanın varsa mutlaka sür ben de çok severim bisiklet sürmeyi

Günaydın kızlar
Elimden geldiğince burada olmanın da verdiği sorumlulukla herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ama şu günlerde aktif olamıyorum. Türkiye’ye corona yüzünden döneli 1 sene oldu lakin sıfırdan düzen kurmak zor hepinizin malumu. Sanırım en sonunda bir yol buldum ancak bu süreçte çok aktif olamıyorum. 20 gün içinde İzmir’den Selimiye köyüne taşınmaya karar verdim. Marmaris’ten sonra ufak bir yarımada :) lakin eşya topla taşı kağıt kürek işleri derken daha az aktif olabileceğim burada. Alt listede kalıp elimden geldiğince katılım sağlamak istiyorum. Ama ortaklar ve spor listelerinde yer almayım. Dahil olamıyorum aktif şekilde! Yine koca bir inşallah ile taşınma sonrası diyeyim.

Cherry Mom hzlsel yarimuhendis redsonja87

Yeni hayatında inşallah daha güzel bir yaşantı huzurlu mutlu günler geçirirsin canım benimtamamdır sen nasıl istersen

Çok sevindim senin adına canım ne kadar güzel bir yerde kendine hayat kuracaksın birçok kişinin hayalidir herhalde inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olsun canımcım çok kopma yine de buralardan hallet işlerini bekliyoruz seni burada

Ay çok iyi ya süperdün çok yedim diyince 1.olamayacaklar diye bi sevinmiştim dermiişiimm

Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canım
Yaa ne bileyim canım regli olunca da tabi artı geliyoruz ama düne göre azcık bi oynama olaydı iyi olacaktı. Ekmeği kahvaltı dışında zaten tüketiyorum ama onu da yemezsem enerjim düşüyor baya bakalım cumaya ne olucaz
Canım tartı o kadar değişkenki bir gün bir günü tutmuyor o yüzden sıkma canını cuma günü birden gidebilir hiç modunu düşürme hatta yarın tartılma direk cuma tartıl
Dayanamıyorum ki tartılmadan günde kaç kere çıkıyorum o tartının üstüne inşallah cumaya sabitleyebilirim

Canım inşallah senin için en iyisi olur.

Moral bozmak yok devam hadi bakalım

Birçoğumuz öyleyiz sanırım ben de ne kadar tartılmayacağım desem de her sabah mutlaka tartılıyorum Gördüğün rakam moralini bozmasın ama canım cuma günü inşallah istediğin gibi bir rakam görürsün

Bende 10 bin adimimi attim 45 dk pilates yapip bitirecegim. Yarin diyetisyen kontrolu var fazla spor yapip sismeyeyim. Ama kendi tartimda hala artilarda geziyorum. Bu hafta ucuk artilar gormedim ama az olmasina ragmen hic eksilmiyor. Zaten liste beni cok zorladi psikolojikte olabilir bir listeye bagli kalmak beni cok demotive ediyor. Diyetisyen kabul ederse gittigim kadarinin ucretini verip birakacagim. Haftaya arkadasima gidecegime sonra da memlekete listeye uymam cok zor olacak kendi yontemlerimle halletmeye calisacagim olmazsa haftaya da izne ayrilip eve donunce devam edecegim. Biraz dinlenmeye ihtiyacim var artik bittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…