- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.161
Hala 1. Olma iddiamız sürüyorAy çok iyi ya süperdün çok yedim diyince 1.olamayacaklar diye bi sevinmiştim dermiişiimm
Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canım
Canım tartı o kadar değişkenki bir gün bir günü tutmuyor o yüzden sıkma canını cuma günü birden gidebilir hiç modunu düşürme hatta yarın tartılma direk cuma tartılDaha ne olsun canım süpersin.
Ben düne göre hala sabitim 100gr bile gitmemiş modum baya düştü bugün
Hadi bakalım hayırlısıHala 1. Olma iddiamız sürüyorama benim kilom çok olduğu için yüzdem siz zayıflar kadar çok olmuyor ortime güveniyorum bu noktada
Evet belki de spor yapmadin diye oyle hissetmisindirNe bileyim ortim yazmadan önce gözüme çok aşırı yemişim gibi gelmişti ama yazınca ortim o kadar da yememişim dedim saçma yemişim ama6 çok erken gerçekten insanın canı istemez o saatte haklısın canım
Aynen ben de oyle sandimMenünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişilk dediğinde dedim ki götürdü çikolataları bisküvileri ekmekleri herhalde
Bana da iyi geldi valla insan yazmaya utanip cok yemiyorortim aynene öyle bugün 72.1 geldim 400 gr daha verdim. cumaya dikkat etmeme lazım bu kiloyu almamaam lazım. bu grup iyi geldi iştahımı kesiyor motive ediyor beni. cuma tartı günü diye yemeyeceğimaçım aç
Oo eline sağlık. Insallah cuma seni utandirmamG gibivegibi ortim bugünü sporsuz geçirmeyelim sen zaten kaç gündür düzenli eliptik yapıyorsun bugün de spor günü kesin yapben de dünün acısını çıkarmak adına kalktım Leslie yaptım akşam yürüyüş planım da var gidecek kilolar
Çok iyi canım öyle bir imkanın varsa mutlaka sür ben de çok severim bisiklet sürmeyiEvet belki de spor yapmadin diye oyle hissetmisindir
Aynen ben de oyle sandim
Bana da iyi geldi valla insan yazmaya utanip cok yemiyor
Oo eline sağlık. Insallah cuma seni utandirmambugün de sahilde bisiklet surmeyi düşünüyorum
Yeni hayatında inşallah daha güzel bir yaşantı huzurlu mutlu günler geçirirsin canım benimGünaydın kızlar
Elimden geldiğince burada olmanın da verdiği sorumlulukla herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ama şu günlerde aktif olamıyorum. Türkiye’ye corona yüzünden döneli 1 sene oldu lakin sıfırdan düzen kurmak zor hepinizin malumu. Sanırım en sonunda bir yol buldum ancak bu süreçte çok aktif olamıyorum. 20 gün içinde İzmir’den Selimiye köyüne taşınmaya karar verdim. Marmaris’ten sonra ufak bir yarımada :) lakin eşya topla taşı kağıt kürek işleri derken daha az aktif olabileceğim burada. Alt listede kalıp elimden geldiğince katılım sağlamak istiyorum. Ama ortaklar ve spor listelerinde yer almayım. Dahil olamıyorum aktif şekilde! Yine koca bir inşallah ile taşınma sonrası diyeyim.
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis redsonja87
Çok sevindim senin adına canım ne kadar güzel bir yerde kendine hayat kuracaksın birçok kişinin hayalidir herhalde inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olsun canımcımGünaydın kızlar
Elimden geldiğince burada olmanın da verdiği sorumlulukla herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ama şu günlerde aktif olamıyorum. Türkiye’ye corona yüzünden döneli 1 sene oldu lakin sıfırdan düzen kurmak zor hepinizin malumu. Sanırım en sonunda bir yol buldum ancak bu süreçte çok aktif olamıyorum. 20 gün içinde İzmir’den Selimiye köyüne taşınmaya karar verdim. Marmaris’ten sonra ufak bir yarımada :) lakin eşya topla taşı kağıt kürek işleri derken daha az aktif olabileceğim burada. Alt listede kalıp elimden geldiğince katılım sağlamak istiyorum. Ama ortaklar ve spor listelerinde yer almayım. Dahil olamıyorum aktif şekilde! Yine koca bir inşallah ile taşınma sonrası diyeyim.
Yaa ne bileyim canım regli olunca da tabi artı geliyoruz ama düne göre azcık bi oynama olaydı iyi olacaktı. Ekmeği kahvaltı dışında zaten tüketiyorum ama onu da yemezsem enerjim düşüyor baya bakalım cumaya ne olucazAy çok iyi ya süperdün çok yedim diyince 1.olamayacaklar diye bi sevinmiştim dermiişiimm
Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canım
Dayanamıyorum ki tartılmadan günde kaç kere çıkıyorum o tartının üstüne inşallah cumaya sabitleyebilirimCanım tartı o kadar değişkenki bir gün bir günü tutmuyor o yüzden sıkma canını cuma günü birden gidebilir hiç modunu düşürme hatta yarın tartılma direk cuma tartıl
Canım inşallah senin için en iyisi olur.Günaydın kızlar
Moral bozmak yok devam hadi bakalımYaa ne bileyim canım regli olunca da tabi artı geliyoruz ama düne göre azcık bi oynama olaydı iyi olacaktı. Ekmeği kahvaltı dışında zaten tüketiyorum ama onu da yemezsem enerjim düşüyor baya bakalım cumaya ne olucaz
Dayanamıyorum ki tartılmadan günde kaç kere çıkıyorum o tartının üstüne inşallah cumaya sabitleyebilirim
Kalkıyim en iyisi Leslie yapayım bari başka çare yok malesefMoral bozmak yok devam hadi bakalım
Birçoğumuz öyleyiz sanırım ben de ne kadar tartılmayacağım desem de her sabah mutlaka tartılıyorumYaa ne bileyim canım regli olunca da tabi artı geliyoruz ama düne göre azcık bi oynama olaydı iyi olacaktı. Ekmeği kahvaltı dışında zaten tüketiyorum ama onu da yemezsem enerjim düşüyor baya bakalım cumaya ne olucaz
Dayanamıyorum ki tartılmadan günde kaç kere çıkıyorum o tartının üstüne inşallah cumaya sabitleyebilirim
Kalk kalk sporsuz olmuyor maalesefKalkıyim en iyisi Leslie yapayım bari başka çare yok malesef
Ben de çıkıyorum şimdi evden ya nasipBen yürüyüş yapacaktım güya şu havaya bak şakır şakır yağmur yağıyor bence evren benim yürüyüş yapmamı istemiyor
Sana iyi eğlenceler canım ben de evde bir şeyler yapacağım artıkBen de çıkıyorum şimdi evden ya nasip
Kolay gelsin sana da canımSana iyi eğlenceler canım ben de evde bir şeyler yapacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?