Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin

Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor
Ne bileyim ortim yazmadan önce gözüme çok aşırı yemişim gibi gelmişti ama yazınca ortim o kadar da yememişim dedim saçma yemişim ama 6 çok erken gerçekten insanın canı istemez o saatte haklısın canım

Spor yapmışsın ortim çok iyi olmuş. Menün de güzel canım, çikolata ve böreği görmüyorum
Çubuk kraker dışında menün çok güzel ortim spor da yapmışsın oh, tartıya çıktın mı bugün?
Hala +500 gibi bir rakamdayım biraz modum düştü, perşembe maydanoz kürü+ kabak yapmayı düşünüyorum.
Gündüz fırsatım olmadı ama şimdi iyi oldu. Acaba sirkeli ya da limonlu bir sıcak su içsem mi?
Sabah aç karna içebilirsin bence akşam gerek yok

Karbonu nasıl sıfırlayacaksam her şeyde var mübarek ama iki gün kabak yemeyi planlıyorum etkisi olur inşallah
Menünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişilk dediğinde dedim ki götürdü çikolataları bisküvileri ekmekleri herhalde

Menünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişilk dediğinde dedim ki götürdü çikolataları bisküvileri ekmekleri herhalde
Ben de yerken sanki çok yemişim gibi hissettim sonra kaç kalori yediğimi hesaplayım diye uygulamaya girdim yediklerimi o kadar yememişim dedim evde olsa o tarz şeyler yerdim belki ama Allahtan yok
Günaydın herkeseeee bugün hiç yataktan çıkasım yok ama öğlede evden çıkacağım aekadaşıma gideceğim o yüzden kalkıp sporumu yapmam lazım
Benim de öğrenciler gelmedi derse saat 11 e kadar boşluğum var çok kararsızım spor mu yapsam yoksa uyusam mı diye

Yapın sporunuzu kızlar, sabah zor da olsa Leslie boosted yaptım

Bence spor yaphatta ben de kalkayım eşlik edeyim sana bugün kaslarım dinlensin leslie yapayım

Eski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin

Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor
ortim aynene öyle bugün 72.1 geldim 400 gr daha verdim. cumaya dikkat etmeme lazım bu kiloyu almamaam lazım. bu grup iyi geldi iştahımı kesiyor motive ediyor beni. cuma tartı günü diye yemeyeceğim açım aç

Ben de 10bin adıma tamamlamaya çalışacağım bakalım artık sabah Allahtan artı gelmedim de keyfim ve modum yerine geldi
Ay çok iyi ya süperdün çok yedim diyince 1.olamayacaklar diye bi sevinmiştim dermiişiimm
Daha ne olsun canım süpersin.
Ben düne göre hala sabitim 100gr bile gitmemiş modum baya düştü bugün
Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…