- 29 Nisan 2016
- 3.062
- 11.827
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.141
Ne bileyim ortim yazmadan önce gözüme çok aşırı yemişim gibi gelmişti ama yazınca ortim o kadar da yememişim dedim saçma yemişim amaEski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin
Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor
Spor yapmışsın ortim çok iyi olmuş. Menün de güzel canım, çikolata ve böreği görmüyorumSabah
1 küçük dilim ıspanaklı börek
1 Salatalık
3 zeytin
1 tk labne peynir
Ara
Sütlü kahve
2 kuru kayısı
1 küçük kinder çikolata
Öğle
Bir kase süzme peynirli yeşil salata
Akşam
3 köfte
6 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
Su:2.5 lt Spor: Leslie 3 mil
Cherry Mom matteroftime @umnhisa hzlsel
Hala +500 gibi bir rakamdayım biraz modum düştü, perşembe maydanoz kürü+ kabak yapmayı düşünüyorum.Çubuk kraker dışında menün çok güzel ortimspor da yapmışsın oh, tartıya çıktın mı bugün?
Sabah aç karna içebilirsin bence akşam gerek yokGündüz fırsatım olmadı ama şimdi iyi oldu. Acaba sirkeli ya da limonlu bir sıcak su içsem mi?
Menünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişKarbonu nasıl sıfırlayacaksam her şeyde var mübarekama iki gün kabak yemeyi planlıyorum etkisi olur inşallah
Ben de yerken sanki çok yemişim gibi hissettim sonra kaç kalori yediğimi hesaplayım diye uygulamaya girdim yediklerimi o kadar yememişim dedim evde olsa o tarz şeyler yerdim belki ama Allahtan yokMenünü gördüm de çok bir şey yokmuş ki sadece dediğin gibi saçma beslendiğin için sana öyle gelmişilk dediğinde dedim ki götürdü çikolataları bisküvileri ekmekleri herhalde
Benim de öğrenciler gelmedi derse saat 11 e kadar boşluğum var çok kararsızım spor mu yapsam yoksa uyusam mı diyeGünaydın herkeseeee bugün hiç yataktan çıkasım yok ama öğlede evden çıkacağım aekadaşıma gideceğim o yüzden kalkıp sporumu yapmam lazım
Yapın sporunuzu kızlar, sabah zor da olsa Leslie boosted yaptımBen de yerken sanki çok yemişim gibi hissettim sonra kaç kalori yediğimi hesaplayım diye uygulamaya girdim yediklerimi o kadar yememişim dedim evde olsa o tarz şeyler yerdim belki ama Allahtan yok
Benim de öğrenciler gelmedi derse saat 11 e kadar boşluğum var çok kararsızım spor mu yapsam yoksa uyusam mı diye
Bence spor yapBen de yerken sanki çok yemişim gibi hissettim sonra kaç kalori yediğimi hesaplayım diye uygulamaya girdim yediklerimi o kadar yememişim dedim evde olsa o tarz şeyler yerdim belki ama Allahtan yok
Benim de öğrenciler gelmedi derse saat 11 e kadar boşluğum var çok kararsızım spor mu yapsam yoksa uyusam mı diye
Yapın sporunuzu kızlar, sabah zor da olsa Leslie boosted yaptım
Kalktım kızlar 4 mil Leslie yapacağım akşam zor geliyor sonra yapmakBence spor yaphatta ben de kalkayım eşlik edeyim sana bugün kaslarım dinlensin leslie yapayım
Hadi ben de kalkıp gideyim 2 mile de ben patlatayımKalktım kızlar 4 mil Leslie yapacağım akşam zor geliyor sonra yapmak
ortim aynene öyle bugün 72.1 geldim 400 gr daha verdim. cumaya dikkat etmeme lazım bu kiloyu almamaam lazım. bu grup iyi geldi iştahımı kesiyor motive ediyor beni. cuma tartı günü diye yemeyeceğimEski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin
Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor
Ay ben de 4 yapacaktım ama sonra karar değiştirirdim 3 mil yaptım2 mile demiştim ama yapmışken bir şeye değsin yeni terlemeye başladım diyip 3 mile tamamladım
Aynen iyi olur ben de bugğn yürürüm en az 1 mile daha yürütüm kesinAy ben de 4 yapacaktım ama sonra karar değiştirirdim 3 mil yaptımakşam yürüyüşe çıkarım açığı kapatırım artık
Ben de 10bin adıma tamamlamaya çalışacağım bakalım artık sabah Allahtan artı gelmedim de keyfim ve modum yerine geldiAynen iyi olur ben de bugğn yürürüm en az 1 mile daha yürütüm kesinip atlayacağım bi de daha da bir şey yok bugün benden
Daha ne olsun canım süpersin.Aynen iyi olur ben de bugğn yürürüm en az 1 mile daha yürütüm kesinip atlayacağım bi de daha da bir şey yok bugün benden
Ay çok iyi ya süperBen de 10bin adıma tamamlamaya çalışacağım bakalım artık sabah Allahtan artı gelmedim de keyfim ve modum yerine geldi
Düşmesin düşmesin yeşil çay iç bol su iç ve azalt yediklerini ekmek ve türevlerini yeme canımDaha ne olsun canım süpersin.
Ben düne göre hala sabitim 100gr bile gitmemiş modum baya düştü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?