- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.719
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.201
Aaa niye böyle ödem tuttun acabaa su içmeyi ihmal etme canımMalesef ben ömrü hayatımda regli öncesi böyle bir şişlik görmedim akşama kadar parmaklarımı bile kapatamıyorum resmen şuanda tek amacım sabit gelebilmek
Birikmiş bir açlık sanırım benimki kaptanımEvet o benimmm
Ayy sen niye açsınnnn kuzumsoy 5 6 salatalık ye hahahhsjsj
İzmirdesin canım tabi çok sıcaktır orada bol bol yüzeceksin en güzel sporBurası da o kadar sıcak ki kafamızı dışarı uzatamıyoruz resmen. Yürüyüşe yarın sabah çıkasım var ama bu sıcakta emin olamadım
Sizin yazlık neredeydi kaptanım yoksa Şile miAynen fena sağanak var
Aynen 1.2 kg gittiOoo harikasın çoğu gitmiş canım dahada gidecek eminim hadi bakalım
Hiç anlamadım canım normalde belimden düşen pantolon bile dar geldi sıktı giyemedim. Tatilde çok su içemedim ondan mı oldu artık bilmiyorum ama halletmek için elimden geleni yapacağımAaa niye böyle ödem tuttun acabaa su içmeyi ihmal etme canım
Aynen canım Ağva :)Sizin yazlık neredeydi kaptanım yoksa Şile mi
Susuzluktan olabilir birde sıcak diyorsun esktra terlede su gidiyor vücuttan normaldende fazla içmek gerekiyor bu zmandaHiç anlamadım canım normalde belimden düşen pantolon bile dar geldi sıktı giyemedim. Tatilde çok su içemedim ondan mı oldu artık bilmiyorum ama halletmek için elimden geleni yapacağım
Kendini çok bastırma o halde canım cuma yada cumartesi bir ödül günü yap özlediğin bir şey ye yoksa daha kötü sonuçlar olabilirBirikmiş bir açlık sanırım benimki kaptanımregl oldum bu hafta ondan herhalde doyamıyorum bir türlü
Bakalım canım içmeye çalışıyorum cuma ya kadar ne olcazSusuzluktan olabilir birde sıcak diyorsun esktra terlede su gidiyor vücuttan normaldende fazla içmek gerekiyor bu zmanda
Buyuk bir ihtimal bu haftada kendi verdigim kadar verecegim. 10 gun olacak oyle eksilerde de gezmiyorum her gun ayni kahvalti cok sıkıcı simdilik birakacagim daha sonra belki baska birine giderim. Bende korkuyorum ama gecen yil ki gibi olmayacak tabi ki daha kontrollu gidecegim. Izne erken ayrilip gidene kadar bir koruma kilosu bulacagim gecen yil mezun oldum ertesi gun memlekete gittim simdi bile bigun kacirsak ertesi gun artiyiz almamam olanaksizdi. En azindan simdiki kilomu oturtup orda da kontrollu davranirim. Tarti falanda gezdirmek istemiyorum biraz kafami diyet ve tarti ibarelerinden uzak tutmam lazim. Memlekete gidene kadar zorlasam mezunda olurum aslinda ama gecen yilki gibi olur bu defa mezuniyeti daha asagi cekip burdanda kopmadan korumaya devam etmek istiyorum. 60 lari gormek istiyorumAaa cidden mi hilalcim içinde ki liste baskısıyla keşke dediğin giibi gitmeseydin diyetisyene kendini iyice baskıda mı hissettin
Ama öyle böyle her cuma kilo veriyorsun ve birike birike bunlar güzel kilo kaybı oldular. Memleket ve izin diyince ben korktum şimdi senden yabence ayrılma izne
Ben de on gün sonra Karasuya annemin yanına geçeceğim kaptanım bakalım orada ne kadar diyet yapabileceğimAynen canım Ağva :)
79 kiloyu bekliyorum kaptanım bir hafta daha sabredip ondan sonra 1 yıldır dilimden düşürmediğim iki yiyecek var sonunda yiyeceğimKendini çok bastırma o halde canım cuma yada cumartesi bir ödül günü yap özlediğin bir şey ye yoksa daha kötü sonuçlar olabilir
Sorun degil canim hayatin duzene girince aktif olursun. Allah kolaylik versinCherry Mom kaptanim ben ise basladim daha var baslamaniza demislerdi ama cok plansiz oldu . Egitimler falan var cok yogun. Cocuguma da bakacak kimse yok esimle donusumlu bakiyoruz sali gunu kuzenim gelecek insallah aktif olurum ondan sonra. Cuma gunu de fotograf atarim. C Cagrihilal1 senden de cok ozur dilerim inan elimde olmayan nedenlerden yalniz birakmak zorunda kaldim seni
Ortim beğen ve cevapla yapmaya çalıştığım zaman telefonum donuyor. Neden acaba anlamadımSüpersin bu saatte yapmışsınİnşallah güzel eksiler olur her gün tartılmak da iyi değil ben tatil dönüşü diye her gün baktım bu hafta
Spor yapmışsın ortim çok iyi olmuş. Menün de güzel canım, çikolata ve böreği görmüyorum
Hala +500 gibi bir rakamdayım biraz modum düştü, perşembe maydanoz kürü+ kabak yapmayı düşünüyorum.
Sabah aç karna içebilirsin bence akşam gerek yok
Bilemedim ki ortim, bi teli aç kapa istersenOrtim beğen ve cevapla yapmaya çalıştığım zaman telefonum donuyor. Neden acaba anlamadım
-150 güzel bence yarın da dikkat edip spor yaparsan daha da artabilirBöreği ekmek yerine saydım ama çikolata için hiçbir açıklamam yok
Öyle yaptım ortim. Sabah içtim. E az kalmış, eksiye geçersin inşallah. Ben de 64.70 çıktım. - 150 gr. Şaka gibi
Bilemedim ki ortim, bi teli aç kapa istersenÇok bilimsel bir tavsiye verdim
-150 güzel bence yarın da dikkat edip spor yaparsan daha da artabilir
Ay canım nasıl popeyes tarzı fast food çekiyor anlatamamBen arkadaşımda kalıyorum şu anda önümde popeyes yiyorlar ama ben ne yedim köfte salatalık yoğurtazimliyim azimliyim
Benim de bayadır çekiyordu ama listeye girdimAy canım nasıl popeyes tarzı fast food çekiyor anlatamamiyi dayanmışsın canım helal sana cuma günü kimden derece gelecek tabi menülerimiz benzer olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?