Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi seni de görelim artıkevet listeye girmek baya yaradı sıfır kaçamaksız geldim

Kırdım kırdım vallahi kırdım

Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr
@Sonsuz umut Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
+200 sabit sayılır, hafta başı eksiye geçersin bence
Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara
Süper eksi tebrik ederim, izinden sonra bekliyoruz yine
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum @Mathildablue
Ooo harika eksi tebrikler :)
Geçen cuma 82.1
Bugün 81.6
Fark 0.5
Yüzde 0.60
Hedef 80
Tebrik ederim, harika !
Sıvı alımından + gelmiştir, sabit ya da eksisindir muhtemelen :)
+600 bir şey değil hemen halledersin sen
Geçen cuma : 58.9
Bu cuma : 57.1
Fark : -1.8gr
Yüzde : 3.056
Cherry Mom ummhnisa
Oyy oy çıldırınnnn çıldırınnn, harika canım
Gecen hafta 67.6
Bugun 67.05
yuzde 0,813
Hedef yine tutmadi haftaya 66.5 olsun
Cherry Mom @Nikinik

Eki Görüntüle 2877556
Daha ne olsun, eksiyi beğenmemek olur mu
Geçen hafta 64.85
Güncel 64.45
Fark - 400 gr
%0.61
Hedef 63.50
Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim

Yaa o yıldızların duasından bana da yap ne olur kaptanım
İnşallah geçicem canım zaten arkadaşlarımda hep memlekete gidiyorlar beni caydıracak kimse de kalmıyor tek düşmanım kendimim bundan sonra
Artık 69 görmek istemiyorum tartıda ama ne hikmetse gidiyor gidiyor geri geri geliyor

Amin kaptanım
Hadi seni de görelim artıkevet listeye girmek baya yaradı sıfır kaçamaksız geldim
ben de eve gidiyorum şimdi tartılayım hemen paylaşacağım

Haftasonu dikkat edip haftaya sabit başlarsam hallederim diye düşünüyorum inşallah öyle olur

Bugün ödül günü benim içinbu arada tatlım ben senin kilon için yorum yaptım mı ya yaptım sanıyorum çünküneyse şimdi de diyeyim o kadar artıdan gelip eksiye geçmek müthiş bir şey tebrik ederim tekrar

Amin kaptanım

ben de eve gidiyorum şimdi tartılayım hemen paylaşacağım
Heyecanla bekliyoruz, eksilerin kraliçesi
Haftasonu dikkat edip haftaya sabit başlarsam hallederim diye düşünüyorum inşallah öyle olur
Kesin halledersin hiç dert etme, benim de bir hafta eksi 100 gramdı çok moralim bozuldu hiç veremiycem sandım, sonraki hafta hoopp kilom düşmüş bile arada şişiyor insan gerçekten de. Ben haftada bir maydanoz, limon ve suyu blenderdan geçirip aç karna içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Ödülü kesinlikle hak ettin, inşallah derece de gelir sana Çok sağol canım gerçekten uğraşınca stres yapmayınca oluyormuş inşallah böyle güzel devam ederiz hepimiz

Bende 6 lari gormeye baslayinca surekli 7 lerde gezdim cok sinir bozucu bir durum daha bu hafta hic 7 lere cikmadan bir hafta gecirdim daha da çıkmam insallah. Sende birakma kendini. Hangi kiloya inersek enelim +2 gorecegiz herzaman. Ben kilo verdigim icin 7 lerden kurtuldum arayi actim simdi de 69 lari goruyorum hep 66 kilo olunca 68 leri gorecegim hep. Bu is boyle gidiyor. Vucudu anlamak zor. Tarti gununu baz alip geciyorum artik. Soranlara 67 kiloyum diyemiyorum mesela yanlarinda bi tartilsam farklj cikacak arti 2 koyup söylüyorum. Boyle boyle jdeal kiloya gelecegiz insallah

Sn Cherry Mom kaptancığım.. İstediğiniz listeye ekleyebilirsiniz.. tatil planı yapmaya başladım beni çok teşvik etti. Allerjilerim de daha sönük. Haftaya su içmeden tartılacağım

Yani oluyor tabi arada böyle ama benim uzun zamandır böyle olunca yoruldum artık şu diyet Bi bitse modundayım hep
Burada olmamın sayesinde bırakamıyorum tabi
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Temmuz 10 da kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 65 olmaktı ama biraz hayal oldu benim için. Bundan sonra tartı da ne görürsem bereket olsun diyip oturucam sonuçta 85 den bu kilolara geldim az değil benim için
Evet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu

Geçen Hafta:81,3
Bu Hafta:79,9
Fark: 1,4
Yüzde:1,722
Hedef: 79,5

Cherry Mom G gibivegibi
Wuuuhhuuuu sonunda 7ler de geldi Hoşgeldi biran önce 6ları da göreceksin bak sen

Sn Cherry Mom kaptancığım.. İstediğiniz listeye ekleyebilirsiniz.. tatil planı yapmaya başladım beni çok teşvik etti. Allerjilerim de daha sönük. Haftaya su içmeden tartılacağım
Harika o halde canım
Bu hafta sudan kahveden dolayı artı geldin o yüzden boş yere takım yüzdesi etkilenmesi haftaya alayım asıl listeye canım seni çok sevindim ürtikerin hafiflemesine

ortim geçen msjımı görmedin herhalde , glütenle ilgiliseninlemi konuşmuştum. glüteni kestinmi hiç süt ürürnlerini
Lizozom55
bence vermişisindir 350 gr dan fazladır. haftaya inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…