- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.481
Mütüşmelsin yaaa hoş gelmiş 7lerEvet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu
Geçen Hafta:81,3
Bu Hafta:79,9
Fark: 1,4
Yüzde:1,722
Hedef: 79,5
Cherry Mom G gibivegibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mütüşmelsin yaaa hoş gelmiş 7lerEvet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu
Cherry Mom G gibivegibi
Ayy ben önemli değilimde baskülün gözünden kaçsaydı şöylee bi 500 600 gram kadar iyiydiigözünden bişey kaçmıyor :)
neye borçlusun bu kiloyu :) yaşın kaç bu arada. bende az yedim 12 bin adım attım 400 gr gitti
Kız okuyamadım hahhaaujdkffk mütüşmel bi kelimeMütüşmelsin yaaa hoş gelmiş 7ler![]()
Sorma yaşını boşverneye borçlusun bu kiloyu :) yaşın kaç bu arada. bende az yedim 12 bin adım attım 400 gr gitti( başka bişey yapmama lazım
ben tartımı yanımda götüreceğim :)) yeni karar verdim atyinimz çıktı ankara ya gideceğiz, ev taşınana kadar annemeler kayınvalide tatile gideceğiz. Çok karışmasın diyorum.O yüzden gittiğim yere götüreceğim :))Canım -1 gördüysen o rakam ceptedir merak etme sen
Canım göremedim tekrar tartılabildin mi ?
Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş
Harikasınnnn tatlımmmmm
Mezuniyet için bir bakayım rakama yeterli olursa mezun mu yazalım izin mi ?
Tebrikler canım
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım
![]()
![]()
Canım biyontec mi oldun sen
Tebrikler canım eksilerin daim olsun inşallah
Geçen haftaki yüksek eksiden sonra yine güzel bir eksi tebriklerr canım
Selam canım o halde sen kesin eksisin
Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir miböyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden
Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zatenbu hafta inşallah bırakırlar
leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee
![]()
Eksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar
Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin
Tebrikler
tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok
Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin
Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba
Tebrikler![]()
Kizlar çok tesekkur ederim yorumlarınız için+200 sabit sayılır, hafta başı eksiye geçersin bence
Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara
Süper eksi tebrik ederim, izinden sonra bekliyoruz yine
Ooo harika eksi tebrikler :)
Tebrik ederim, harika !
Sıvı alımından + gelmiştir, sabit ya da eksisindir muhtemelen :)
+600 bir şey değil hemen halledersin sen
Oyy oy çıldırınnnn çıldırınnn, harika canım
Daha ne olsun, eksiyi beğenmemek olur mu
Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim![]()
Oo ortim müthişsin bravo❤❤❤Evet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu
Cherry Mom G gibivegibi
3-4 hafta oldu galiba ama son 1-2 haftadır iyi kasıyorum . ilk başlarda gitmedi ufak kaçamakla 400 gr aldım . sonra bu iş böyle olmayacak dedim 12000 adım çok yadım ama 400 verdim . demekki bünye yavaş verecek eskiden böyle değildiAy ne bileyim bu daha kronik bisey eskiden de zayifla kilo döngüsünde olunca. Şimdi normal beslensem kilo alırım kiortim sen kaç tartildin görmedim
Tesekkur ederim canım
Sen ne zamandir diyettesin uzun zaman diyette olunca da vücut alışıyor biraz
Evet ama normal beslenince de kilo aliyom. Nasıl kiracagimi bilmiyorumdiyetistene mi gitsem
Ay tekrar çekerdim ama işteyim tabi![]()
22 yaşındayım canımneye borçlusun bu kiloyu :) yaşın kaç bu arada. bende az yedim 12 bin adım attım 400 gr gitti( başka bişey yapmama lazım
Aynı benim gibiKız okuyamadım hahhaaujdkffk mütüşmel bi kelime![]()
22 yaşındayım canımben sadece yürüyüş değil ip atladım bu hafta her gün cardio yaptım ve çok düzenli beslendim
Aynı benim gibi![]()
Yok canım seninle konuşmadık da aç ve daha hafif kıyafetle tartılsam sorun kalmayacak gibi :)ortim geçen msjımı görmedin herhalde , glütenle ilgiliseninlemi konuşmuştum. glüteni kestinmi hiç süt ürürnlerini
Lizozom55
bence vermişisindir 350 gr dan fazladır. haftaya inşş :)
Canım ben 57 kiloyum zatenİp atlama baya fark ettiriyor Profilde kilonu göstermiyorsun bu arada Bende 73lwrdeyim ama senden daha kilolu duruyorum
cidden kızlar ben bu hafta hiç dikkat etmedim çat pat ip atladım ona rağmen 800 gitmiş çok şaşırdım
Kilosu belli bir noktada. Takılan varsa bu hafta ip atlamayı deneyebilir
ortim bir dönem glüten süt ürünlerini kes paketli gıdaları kendi dururmunuz gözlememle . arada fark olacaktır mutlaka. sonra tekrar başlayarak neyin dokunduğu bulacaksın.Yok canım seninle konuşmadık da aç ve daha hafif kıyafetle tartılsam sorun kalmayacak gibi :)
Sağ ol kuzum umduğumdan çok gittiH A R İ K A![]()
Sağ ol kaptancığım sonunda en son 20 yaşında 7leri görmüştüm7 ler hoşgelmişşşş harikasın canım
Maşallah maşallah![]()
Sağ ol canımcım bu hafta görebileceğimi pek sanmıyordum ama tam ucundan yakaladım inşallah 8ler gibi çabucak giderMütüşmelsin yaaa hoş gelmiş 7ler![]()
Sağ ol orticim uğurlu geldin bana 7leri gördüm bu haftaKizlar çok tesekkur ederim yorumlarınız için
Oo ortim müthişsin bravo❤❤❤
Maşallah maşallah![]()
Ay inşallah inşallah canım kolay aldığım gibi kolay da veriyorum AllahtanYani oluyor tabi arada böyle ama benim uzun zamandır böyle olunca yoruldum artık şu diyet Bi bitse modundayım hep
Burada olmamın sayesinde bırakamıyorum tabi
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Temmuz 10 da kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 65 olmaktı ama biraz hayal oldu benim için. Bundan sonra tartı da ne görürsem bereket olsun diyip oturucam sonuçta 85 den bu kilolara geldim az değil benim için
Wuuuhhuuuu sonunda 7ler de geldi Hoşgeldi biran önce 6ları da göreceksin bak sen
Ahahah hatlar karıştıCanım ben 57 kiloyum zatenve evet ip çok etkiliyor bu hafta da atlayacağım en az 1000 tane şu kolumun ağrısı geçsin de
![]()
Biz beraber basladik zaten doğru. Muhtemelen tekrarlayan diyetlerden oluyor ben de eskiden daha hızlı kilo veriyordum daha cok yiyordum vs. Belki sporla kas kütlesini artirirsak o metabolizmayi da hizlandirir3-4 hafta oldu galiba ama son 1-2 haftadır iyi kasıyorum . ilk başlarda gitmedi ufak kaçamakla 400 gr aldım . sonra bu iş böyle olmayacak dedim 12000 adım çok yadım ama 400 verdim . demekki bünye yavaş verecek eskiden böyle değildi(
Maşallah maşallahSağ ol kuzum umduğumdan çok gitti
Sağ ol kaptancığım sonunda en son 20 yaşında 7leri görmüştüminşallah 6ları da görmek nasip olur
Sağ ol canımcım bu hafta görebileceğimi pek sanmıyordum ama tam ucundan yakaladım inşallah 8ler gibi çabucak gider
Sağ ol orticim uğurlu geldin bana 7leri gördüm bu hafta
Ay inşallah inşallah canım kolay aldığım gibi kolay da veriyorum Allahtan![]()
Olur canım istedikten sonraAhahah hatlar karıştıpardon 57 süpermiş darısı bana
![]()
Saol canım, olmadı gıda tolerans testi yaptırırım. Ne olduysa korona sonrası oldu toparlayamadım gitti vallahiortim bir dönem glüten süt ürünlerini kes paketli gıdaları kendi dururmunuz gözlememle . arada fark olacaktır mutlaka. sonra tekrar başlayarak neyin dokunduğu bulacaksın.