Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım 🥰

Tebrikler canım haftaya detokslarla çok iyi sonuç gelecek😘

Yok canım daha bir ay buradayım sonra mezun olacağım hiç merak etme bu hafta olmadı ya 7 çok az farkla kaçırıyorum🤣

olsun canım artılarını baya göndermişsin haftaya geçersin eksiye canımcım🥰

ooo derece geliyor harikasın listeye girmek çok yaradı sana🤩🤩🤩

gayet iyi canım tebrikler😍😍

tebrikler canım😘
Hadi seni de görelim artık🤣evet listeye girmek baya yaradı sıfır kaçamaksız geldim🤣🤣

Eksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar 👍👍🌷

Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin 👍👍🌷

Tebrikler 🌷🌷

👍👍🌷

🌷🌷😍tebrikler

Tebrikler 🌷🌷😍

Tebrikler 🌷🌷😍

Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok 🤣🤣🌷🌷👍

Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin 👍👍🌷🌷

Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba 👍👍😍🌷

Tebrikler 👍👍🌷🌷
Kırdım kırdım vallahi kırdım💃💃💃

Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr :KK43:
@Sonsuz umut Cherry Mom Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
+200 sabit sayılır, hafta başı eksiye geçersin bence :KK68:
Başlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine

Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim😥😭😭
Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara:KK68:
Redsonja iftahar ileee sunar efendim;

Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107

Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım 💕
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel @kollontai
yarimuhendis yarimuhendis
Süper eksi tebrik ederim, izinden sonra bekliyoruz yine :KK200:
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum @Mathildablue
Ooo harika eksi tebrikler :)
Geçen cuma 82.1
Bugün 81.6
Fark 0.5
Yüzde 0.60
Hedef 80
Tebrik ederim, harika !
Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)
Sıvı alımından + gelmiştir, sabit ya da eksisindir muhtemelen :)
Geçen hafta:68.6
Bu hafta:69.4
Fark:+600
Yüzde: - 1.166

Üzgünüm ortim artılarımdan ancak bu kadar eksilebildim bu hafta. Ne yaparsam yapayım vücudum korumaya geçti diye düşünüyorum 69 da
yarimuhendis yarimuhendis
+600 bir şey değil hemen halledersin sen :KK68:
Geçen cuma : 58.9
Bu cuma : 57.1
Fark : -1.8gr
Yüzde : 3.056
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Oyy oy çıldırınnnn çıldırınnn, harika canım :rolleyes:
Gecen hafta 67.6
Bugun 67.05
yuzde 0,813
Hedef yine tutmadi haftaya 66.5 olsun
Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik

Eki Görüntüle 2877556
Daha ne olsun, eksiyi beğenmemek olur mu :halay:
Geçen hafta 64.85
Güncel 64.45
Fark - 400 gr
%0.61
Hedef 63.50
Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim :KK200:

🤭 Ne kusuru canım 😘

Tümmm haftayı 7 yıldızla kapatan pörfekkkk 5.takımmm üyeleriiiii ip incecikkk olunnn emi cuma duası aminnn 🤭🤭🤲 @monarosaa yarimuhendis yarimuhendis C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib

1 çarpılı olanlar hafif balık etli
2 çarpılı balık etli
3 çarpılı tontik
4 çarpılı söylemeye dilim varmaz :rolleyes: :KK45:
Yaa o yıldızların duasından bana da yap ne olur kaptanım
Tebrikler canım 🥰

Tebrikler canım haftaya detokslarla çok iyi sonuç gelecek😘

Yok canım daha bir ay buradayım sonra mezun olacağım hiç merak etme bu hafta olmadı ya 7 çok az farkla kaçırıyorum🤣

olsun canım artılarını baya göndermişsin haftaya geçersin eksiye canımcım🥰

ooo derece geliyor harikasın listeye girmek çok yaradı sana🤩🤩🤩

gayet iyi canım tebrikler😍😍

tebrikler canım😘
İnşallah geçicem canım zaten arkadaşlarımda hep memlekete gidiyorlar beni caydıracak kimse de kalmıyor tek düşmanım kendimim bundan sonra
Eksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar 👍👍🌷

Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin 👍👍🌷

Tebrikler 🌷🌷

👍👍🌷

🌷🌷😍tebrikler

Tebrikler 🌷🌷😍

Tebrikler 🌷🌷😍

Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok 🤣🤣🌷🌷👍

Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin 👍👍🌷🌷

Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba 👍👍😍🌷

Tebrikler 👍👍🌷🌷
Artık 69 görmek istemiyorum tartıda ama ne hikmetse gidiyor gidiyor geri geri geliyor

🤭 Ne kusuru canım 😘

Tümmm haftayı 7 yıldızla kapatan pörfekkkk 5.takımmm üyeleriiiii ip incecikkk olunnn emi cuma duası aminnn 🤭🤭🤲 @monarosaa yarimuhendis yarimuhendis C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib

1 çarpılı olanlar hafif balık etli
2 çarpılı balık etli
3 çarpılı tontik
4 çarpılı söylemeye dilim varmaz :rolleyes: :KK45:
Amin kaptanım🤣🤣
Hadi seni de görelim artık🤣evet listeye girmek baya yaradı sıfır kaçamaksız geldim🤣🤣
ben de eve gidiyorum şimdi tartılayım hemen paylaşacağım💓

Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara:KK68:

Tebrik ederim, harika !

Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim :KK200:
Haftasonu dikkat edip haftaya sabit başlarsam hallederim diye düşünüyorum inşallah öyle olur

Tebrik ederim, harika !

Bugün ödül günü benim için🤣🤣🤣bu arada tatlım ben senin kilon için yorum yaptım mı ya yaptım sanıyorum çünkü😂neyse şimdi de diyeyim o kadar artıdan gelip eksiye geçmek müthiş bir şey tebrik ederim tekrar😊😊

:halay:Amin kaptanım🤣🤣

ben de eve gidiyorum şimdi tartılayım hemen paylaşacağım💓
Heyecanla bekliyoruz, eksilerin kraliçesi :rolleyes:
Haftasonu dikkat edip haftaya sabit başlarsam hallederim diye düşünüyorum inşallah öyle olur
Kesin halledersin hiç dert etme, benim de bir hafta eksi 100 gramdı çok moralim bozuldu hiç veremiycem sandım, sonraki hafta hoopp kilom düşmüş bile arada şişiyor insan gerçekten de. Ben haftada bir maydanoz, limon ve suyu blenderdan geçirip aç karna içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Bugün ödül günü benim için🤣🤣🤣bu arada tatlım ben senin kilon için yorum yaptım mı ya yaptım sanıyorum çünkü😂neyse şimdi de diyeyim o kadar artıdan gelip eksiye geçmek müthiş bir şey tebrik ederim tekrar😊😊
Ödülü kesinlikle hak ettin, inşallah derece de gelir sana :halay:Çok sağol canım gerçekten uğraşınca stres yapmayınca oluyormuş inşallah böyle güzel devam ederiz hepimiz :KK200:

Yaa o yıldızların duasından bana da yap ne olur kaptanım

İnşallah geçicem canım zaten arkadaşlarımda hep memlekete gidiyorlar beni caydıracak kimse de kalmıyor tek düşmanım kendimim bundan sonra

Artık 69 görmek istemiyorum tartıda ama ne hikmetse gidiyor gidiyor geri geri geliyor
Bende 6 lari gormeye baslayinca surekli 7 lerde gezdim cok sinir bozucu bir durum daha bu hafta hic 7 lere cikmadan bir hafta gecirdim daha da çıkmam insallah. Sende birakma kendini. Hangi kiloya inersek enelim +2 gorecegiz herzaman. Ben kilo verdigim icin 7 lerden kurtuldum arayi actim simdi de 69 lari goruyorum hep 66 kilo olunca 68 leri gorecegim hep. Bu is boyle gidiyor. Vucudu anlamak zor. Tarti gununu baz alip geciyorum artik. Soranlara 67 kiloyum diyemiyorum mesela yanlarinda bi tartilsam farklj cikacak arti 2 koyup söylüyorum. Boyle boyle jdeal kiloya gelecegiz insallah 👍👍😍

Evet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu🤩🤩🤩

Geçen Hafta:81,3
Bu Hafta:79,9
Fark: 1,4
Yüzde:1,722
Hedef: 79,5

Cherry Mom Cherry Mom G gibivegibi

Eklentiler

• A630B405-EE3A-43AB-8A89-A3CE93C5F9DB.webp
    A630B405-EE3A-43AB-8A89-A3CE93C5F9DB.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 27
Canım -1 gördüysen o rakam ceptedir merak etme sen 😘😘

Canım göremedim tekrar tartılabildin mi ?
Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş 😘

Harikasınnnn tatlımmmmm 😍😍😍😍
Mezuniyet için bir bakayım rakama yeterli olursa mezun mu yazalım izin mi ? 👀

Tebrikler canım 😘
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım

:KK6: :KK6: :KK6:

Canım biyontec mi oldun sen

😍😍😍 Tebrikler canım eksilerin daim olsun inşallah 🤗

Geçen haftaki yüksek eksiden sonra yine güzel bir eksi tebriklerr canım ✌️😍😍

Selam canım o halde sen kesin eksisin 🤗🤗
Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir mi 👀 böyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden

Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zaten :KK43: bu hafta inşallah bırakırlar :KK43:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay: leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee 🤣🤣
Sn Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım.. İstediğiniz listeye ekleyebilirsiniz.. tatil planı yapmaya başladım beni çok teşvik etti. Allerjilerim de daha sönük. Haftaya su içmeden tartılacağım :olamaz:

Heyecanla bekliyoruz, eksilerin kraliçesi :rolleyes:

Kesin halledersin hiç dert etme, benim de bir hafta eksi 100 gramdı çok moralim bozuldu hiç veremiycem sandım, sonraki hafta hoopp kilom düşmüş bile arada şişiyor insan gerçekten de. Ben haftada bir maydanoz, limon ve suyu blenderdan geçirip aç karna içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim.

Ödülü kesinlikle hak ettin, inşallah derece de gelir sana :halay:Çok sağol canım gerçekten uğraşınca stres yapmayınca oluyormuş inşallah böyle güzel devam ederiz hepimiz :KK200:
Yani oluyor tabi arada böyle ama benim uzun zamandır böyle olunca yoruldum artık şu diyet Bi bitse modundayım hep
Burada olmamın sayesinde bırakamıyorum tabi
Bende 6 lari gormeye baslayinca surekli 7 lerde gezdim cok sinir bozucu bir durum daha bu hafta hic 7 lere cikmadan bir hafta gecirdim daha da çıkmam insallah. Sende birakma kendini. Hangi kiloya inersek enelim +2 gorecegiz herzaman. Ben kilo verdigim icin 7 lerden kurtuldum arayi actim simdi de 69 lari goruyorum hep 66 kilo olunca 68 leri gorecegim hep. Bu is boyle gidiyor. Vucudu anlamak zor. Tarti gununu baz alip geciyorum artik. Soranlara 67 kiloyum diyemiyorum mesela yanlarinda bi tartilsam farklj cikacak arti 2 koyup söylüyorum. Boyle boyle jdeal kiloya gelecegiz insallah 👍👍😍
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Temmuz 10 da kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 65 olmaktı ama biraz hayal oldu benim için. Bundan sonra tartı da ne görürsem bereket olsun diyip oturucam sonuçta 85 den bu kilolara geldim az değil benim için
Evet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu🤩🤩🤩

Geçen Hafta:81,3
Bu Hafta:79,9
Fark: 1,4
Yüzde:1,722
Hedef: 79,5

Cherry Mom Cherry Mom G gibivegibi
Wuuuhhuuuu sonunda 7ler de geldi Hoşgeldi biran önce 6ları da göreceksin bak sen

Sn Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım.. İstediğiniz listeye ekleyebilirsiniz.. tatil planı yapmaya başladım beni çok teşvik etti. Allerjilerim de daha sönük. Haftaya su içmeden tartılacağım :olamaz:
Harika o halde canım
Bu hafta sudan kahveden dolayı artı geldin o yüzden boş yere takım yüzdesi etkilenmesi haftaya alayım asıl listeye canım seni ♥️ çok sevindim ürtikerin hafiflemesine 🤗

Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)
ortim geçen msjımı görmedin herhalde , glütenle ilgiliseninlemi konuşmuştum. glüteni kestinmi hiç süt ürürnlerini
Lizozom55 Lizozom55
bence vermişisindir 350 gr dan fazladır. haftaya inşş :)

Back
X