- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.421
İnsallah canımArtın öyle çok değil zaten canım regl etkilemiştir kesinlikle haftaya güzel bir rakam görürsün
ortim canını sıkma eksi candır bence çok aç kalıyorsun bu da kilo vermeni zorlaştırıyor kalori miktarını arttırabilirsin
Normalde 12 ye dogru olsa daha az cıkardı ama is icin 6 bucukta kalkıyorum:/Bende çok faydasını görüyorum sabah ödemini atmada birebir kesinlikle
Günaydın canım imkanın varsa biraz yürüyüp falan tekrar tartış dicem de işe başlamıştın demi yanlış hatırlamıyorsam
Canım sonuçta eksidesin üzülme reglin falan yakınsa onun ödemi olabilir.
İns gider:)Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil
Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin
Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim
Kilolar azaldıkça vermek daha zor okuyor bence gayet iyi yine de ödem de var bence aynnMezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr
SonsuzUmut Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
Zorlama canım zaten geçiçi Bi durum bugünde böyle olsunHavaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı varyok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım
Ooo harika görünüyor kaptanım
Canım spor sonrası tartılmayın diyorlar yaa bekle bakalım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa. Bende azcık yürüdüm geldim birazdan bende azcık tepineyim diyorum2mile leslie yaptım tartıma işlemedine yapayım artık biraz da oturarak bekleyeyim bari
Harika sonuç canım tebrik ederimBaşlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073
eksileri gördüğüme inanamıyorumMathildablue
Ben şimdi bir daha tartılıp duşa gireceğim sonra bi tost yapıp yiyeceğim hakettiğimi düşünüyorumZorlama canım zaten geçiçi Bi durum bugünde böyle olsun
Ooo harika görünüyor kaptanım
Canım spor sonrası tartılmayın diyorlar yaa bekle bakalım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa. Bende azcık yürüdüm geldim birazdan bende azcık tepineyim diyorum
Harika sonuç canım tebrik ederim
Hadi hayırlısı canım merak ediyorum sonuçlarımızı ne olcak ben başladım bugün ayran detoksunaYarın yapamam büyük ihtimal ben canım ama pazar pazartesi ayran detoksu salı normal beslenme çarşamba perşembe hurma detoksu şeklinde yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler kaptancığım
Tabi ki hakkettin canım senBen şimdi bir daha tartılıp duşa gireceğim sonra bi tost yapıp yiyeceğim hakettiğimi düşünüyorum
Bizim kilolarımızda artık kaloriler gram gram gidiyor çünkü canım. Aç kalmaktan ziyade porsiyonları küçültmeli ya da tamamen sağlıklı beslenme tarzını hayat stili haline getirmeliyiz ki uzun vadede çok kilo verebilelim. Kısa vadede ne kadar aç kalırsak kalalım öyle şahane kilolar gitmez bizden. Bize düşen sağlıklı ve düzenli beslenme tarzını uzun bir zaman dilimine yayarak sağlıklı kilo verebilmek. Azdan az çoktan çok gider demişler, sonucunu tebrik ederimBaşlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine
Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim
Canısı darışı başına artık, senden ciddi bir atak hala bekliyorum ben, isteyince başarabileceğini gördük daha önce çünkü.Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil
Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin
Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim
Neyse ki çok tatlı demirbaşları var buranın da güle güle gidip güle güle döneceğimden eminim, teşekkür ederim tatlımYaa tebrik ederim canım git tatilini yap gel mis gibi biz nasıl olsa buranın demirbaşı olduk artık
Canım nickin runid gibi okumuyor sorun olur mu bilmiyorum ama tekrar yazıp çek istersen sonra sıkıntı olmasın
Tebrik ederim çok güzel, yılmadan pes etmeden aynen böyle devam.11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95
Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%
Cherry Mom yarimuhendis @hzlsel ummhnisa @furusan
Sağol tatlım inşallah. Ben dönene kadar 7 lere düşeceksin sanırım sen hatta kimbilir bu hafta bile 7 li rakamlar olabilir, senden her şeyi bekliyorum benHarikasın canım ya gönül rahatlığıyla izne çıkabilirsin ama kilo almadan geri dön kuzum
Bütün artılar gitmiş eksiye geçilmiş şahanesin canım
muhteşem manzaralar kaptanıminsan burada yürüyüş yapmalara doyamaz
O tartiya daha yeni gectim akilli tartiCanım sen daha profesyonel yeni bi tartıya geç bence imkanın varsa
Olsun artık ortim ne yapalım sağlık olsunGeçen hafta:68.6
Bu hafta:69.4
Fark:+600
Yüzde: - 1.166
Üzgünüm ortim artılarımdan ancak bu kadar eksilebildim bu hafta. Ne yaparsam yapayım vücudum korumaya geçti diye düşünüyorum 69 da
yarimuhendis
Naptın sen zeynebim yaaa harikasın inşallah tatile kadar böyle devam edersin
Valla çok üzgünüm ama yapacak bişeyim de yok oldu artık. Sana bu hafta hiç iyi bir ortak olamadım daOlsun artık ortim ne yapalım sağlık olsun
Ay inşallah devam eder böyle 55.9 görme hedefim var ama bakalım hayırlısıNaptın sen zeynebim yaaa harikasın inşallah tatile kadar böyle devam edersin
Valla çok üzgünüm ama yapacak bişeyim de yok oldu artık. Sana bu hafta hiç iyi bir ortak olamadım da
Listeye girecen demi bugunKızlar bende giyindim ettim oğlanla dedesi dışarı çıkmışken bir yürüyüş yapıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?