Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsallah canım
Normalde 12 ye dogru olsa daha az cıkardı ama is icin 6 bucukta kalkıyorum:/
İns gider:)

Havaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı varyok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım
Zorlama canım zaten geçiçi Bi durum bugünde böyle olsun
Ooo harika görünüyor kaptanım
2mile leslie yaptım tartıma işlemedine yapayım artık biraz da oturarak bekleyeyim bari
Canım spor sonrası tartılmayın diyorlar yaa bekle bakalım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa. Bende azcık yürüdüm geldim birazdan bende azcık tepineyim diyorum
Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum Mathildablue
Harika sonuç canım tebrik ederim

Ben şimdi bir daha tartılıp duşa gireceğim sonra bi tost yapıp yiyeceğim hakettiğimi düşünüyorum

Yarın yapamam büyük ihtimal ben canım ama pazar pazartesi ayran detoksu salı normal beslenme çarşamba perşembe hurma detoksu şeklinde yapmayı düşünüyorum

Teşekkürler kaptancığım
Hadi hayırlısı canım merak ediyorum sonuçlarımızı ne olcak ben başladım bugün ayran detoksuna

Bizim kilolarımızda artık kaloriler gram gram gidiyor çünkü canım. Aç kalmaktan ziyade porsiyonları küçültmeli ya da tamamen sağlıklı beslenme tarzını hayat stili haline getirmeliyiz ki uzun vadede çok kilo verebilelim. Kısa vadede ne kadar aç kalırsak kalalım öyle şahane kilolar gitmez bizden. Bize düşen sağlıklı ve düzenli beslenme tarzını uzun bir zaman dilimine yayarak sağlıklı kilo verebilmek. Azdan az çoktan çok gider demişler, sonucunu tebrik ederim
Canısı darışı başına artık, senden ciddi bir atak hala bekliyorum ben, isteyince başarabileceğini gördük daha önce çünkü.
Yaa tebrik ederim canım git tatilini yap gel mis gibi biz nasıl olsa buranın demirbaşı olduk artık

Canım nickin runid gibi okumuyor sorun olur mu bilmiyorum ama tekrar yazıp çek istersen sonra sıkıntı olmasın
Neyse ki çok tatlı demirbaşları var buranın da güle güle gidip güle güle döneceğimden eminim, teşekkür ederim tatlım
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom yarimuhendis @hzlsel ummhnisa @furusan
Tebrik ederim çok güzel, yılmadan pes etmeden aynen böyle devam.
Sağol tatlım inşallah. Ben dönene kadar 7 lere düşeceksin sanırım sen hatta kimbilir bu hafta bile 7 li rakamlar olabilir, senden her şeyi bekliyorum ben ben dönmeden mezun olma ama sakın, üzersin anca beraber kanca beraber

Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)

Eklentiler

• IMG_20210625_110414[1].webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
Naptın sen zeynebim yaaa harikasın inşallah tatile kadar böyle devam edersin

Valla çok üzgünüm ama yapacak bişeyim de yok oldu artık. Sana bu hafta hiç iyi bir ortak olamadım da
Ay inşallah devam eder böyle 55.9 görme hedefim var ama bakalım hayırlısı

Sen boşver artık geçti bu haftadan aurıxa çok iyi ortaklık ettin hakkını yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…