Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tşkler kaptanım herkesi tebrik ederim

Tşkler canım inşallah birlikte iyi sonuçlar görelim senide tebrik ederim

Tşkler canım senide tebrik ederim

Tşkler canım senide tebrik ederim

Ay yine mi birinciyim ellerine sağlık kuzum ortim tebrik ederim ikimizi de G gibivegibi

ORTAKLAR
(25 Haziran - 2 Temmuz )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Eneeee ortağıma bak
Çok çalışmalı bir hafta beni bekliyor desene zeynebimmm yaaa ama şimdi şöyle bir sorun var benim kiilom belli değil yaa ben sabahtan yarın gideyim tartılayım bari ama foto moto istemeyin benden eczanede foto çekemem ortak yüzdesini hesaplamak için şart oldu tartılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…