Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım -1 gördüysen o rakam ceptedir merak etme sen 😘😘

Canım göremedim tekrar tartılabildin mi ?
Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş 😘

Harikasınnnn tatlımmmmm 😍😍😍😍
Mezuniyet için bir bakayım rakama yeterli olursa mezun mu yazalım izin mi ? 👀

Tebrikler canım 😘
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım

:KK6: :KK6: :KK6:

Canım biyontec mi oldun sen

😍😍😍 Tebrikler canım eksilerin daim olsun inşallah 🤗

Geçen haftaki yüksek eksiden sonra yine güzel bir eksi tebriklerr canım ✌️😍😍

Selam canım o halde sen kesin eksisin 🤗🤗
Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir mi 👀 böyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden

Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zaten :KK43: bu hafta inşallah bırakırlar :KK43:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay: leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee 🤣🤣
Tşkler kaptanım 😊 😘 herkesi tebrik ederim 😘 😘

Tebrikler canım 🥰

Tebrikler canım haftaya detokslarla çok iyi sonuç gelecek😘

Yok canım daha bir ay buradayım sonra mezun olacağım hiç merak etme bu hafta olmadı ya 7 çok az farkla kaçırıyorum🤣

olsun canım artılarını baya göndermişsin haftaya geçersin eksiye canımcım🥰

ooo derece geliyor harikasın listeye girmek çok yaradı sana🤩🤩🤩

gayet iyi canım tebrikler😍😍

tebrikler canım😘
Tşkler canım inşallah birlikte iyi sonuçlar görelim senide tebrik ederim 😘 😘

Eksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar 👍👍🌷

Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin 👍👍🌷

Tebrikler 🌷🌷

👍👍🌷

🌷🌷😍tebrikler

Tebrikler 🌷🌷😍

Tebrikler 🌷🌷😍

Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok 🤣🤣🌷🌷👍

Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin 👍👍🌷🌷

Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba 👍👍😍🌷

Tebrikler 👍👍🌷🌷
Tşkler canım senide tebrik ederim 😘

+200 sabit sayılır, hafta başı eksiye geçersin bence :KK68:

Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara:KK68:

Süper eksi tebrik ederim, izinden sonra bekliyoruz yine :KK200:

Ooo harika eksi tebrikler :)

Tebrik ederim, harika !

Sıvı alımından + gelmiştir, sabit ya da eksisindir muhtemelen :)

+600 bir şey değil hemen halledersin sen :KK68:

Oyy oy çıldırınnnn çıldırınnn, harika canım :rolleyes:

Daha ne olsun, eksiyi beğenmemek olur mu :halay:

Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim :KK200:
Tşkler canım senide tebrik ederim 😘

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

hzlsel hzlsel :KK9:

Veeeee

G gibivegibi :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz 😍😍😍

Sonuncu bu hafta yok kızlar bireysel birisini de yazmadım:halay: :KK24:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

Ay yine mi birinciyim🤣🤣🤣 ellerine sağlık kuzum💓 ortim tebrik ederim ikimizi de😍😍 G gibivegibi

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(25 Haziran - 2 Temmuz )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(25 Haziran - 2 Temmuz )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Eneeee ortağıma bak :rolleyes:
Çok çalışmalı bir hafta beni bekliyor desene zeynebimmm yaaa :KK69::KK69::KK69: ama şimdi şöyle bir sorun var benim kiilom belli değil yaa ben sabahtan yarın gideyim tartılayım bari ama foto moto istemeyin benden eczanede foto çekemem 🤣🤣🤣 ortak yüzdesini hesaplamak için şart oldu tartılmam 🤭

Back
X