- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.541
Tartıya çıktım mutlu oldum o mutlulukla gidip kahvaltı yaptım. Fotoğrafı çekmek sonradan aklıma geldiCanım niye aç karna tartılmadın unuttun mu cumayı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıya çıktım mutlu oldum o mutlulukla gidip kahvaltı yaptım. Fotoğrafı çekmek sonradan aklıma geldiCanım niye aç karna tartılmadın unuttun mu cumayı![]()
Sağ ol canım benimyarimuhendis tebrik ederim canım mükemmel bir sonuç. 2. Olmuşuz tüm takımida tebrik ederim..
Tşkler kaptanımCanım -1 gördüysen o rakam ceptedir merak etme sen
Canım göremedim tekrar tartılabildin mi ?
Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş
Harikasınnnn tatlımmmmm
Mezuniyet için bir bakayım rakama yeterli olursa mezun mu yazalım izin mi ?
Tebrikler canım
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım
![]()
![]()
Canım biyontec mi oldun sen
Tebrikler canım eksilerin daim olsun inşallah
Geçen haftaki yüksek eksiden sonra yine güzel bir eksi tebriklerr canım
Selam canım o halde sen kesin eksisin
Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir miböyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden
Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zatenbu hafta inşallah bırakırlar
leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee
![]()
Amin inşallah tüm isteyenler tşkler kaptanımNe kusuru canım
Tümmm haftayı 7 yıldızla kapatan pörfekkkk 5.takımmm üyeleriiiii ip incecikkk olunnn emi cuma duası aminnnM monarosaa
yarimuhendis C Cagrihilal1
hzlsel G gibivegibi
runib
1 çarpılı olanlar hafif balık etli
2 çarpılı balık etli
3 çarpılı tontik
4 çarpılı söylemeye dilim varmaz![]()
![]()
Tşkler canım inşallah birlikte iyi sonuçlar görelim senide tebrik ederimTebrikler canım
Tebrikler canım haftaya detokslarla çok iyi sonuç gelecek
Yok canım daha bir ay buradayım sonra mezun olacağım hiç merak etme bu hafta olmadı ya 7 çok az farkla kaçırıyorum
olsun canım artılarını baya göndermişsin haftaya geçersin eksiye canımcım
ooo derece geliyor harikasın listeye girmek çok yaradı sana
gayet iyi canım tebrikler
tebrikler canım![]()
Tşkler canım senide tebrik ederimEksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar
Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin
Tebrikler
tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok
Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin
Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba
Tebrikler![]()
Tşkler canım senide tebrik ederim+200 sabit sayılır, hafta başı eksiye geçersin bence
Gayet güzel hiç üzülme. Bazen gitmiyor ertesi gün hop kilo gidiyor çok takılma rakamlara
Süper eksi tebrik ederim, izinden sonra bekliyoruz yine
Ooo harika eksi tebrikler :)
Tebrik ederim, harika !
Sıvı alımından + gelmiştir, sabit ya da eksisindir muhtemelen :)
+600 bir şey değil hemen halledersin sen
Oyy oy çıldırınnnn çıldırınnn, harika canım
Daha ne olsun, eksiyi beğenmemek olur mu
Süper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim![]()
Ara ben dün menü paylaşmamış mıyım?Ne kusuru canım
Tümmm haftayı 7 yıldızla kapatan pörfekkkk 5.takımmm üyeleriiiii ip incecikkk olunnn emi cuma duası aminnnM monarosaa
yarimuhendis C Cagrihilal1
hzlsel G gibivegibi
runib
1 çarpılı olanlar hafif balık etli
2 çarpılı balık etli
3 çarpılı tontik
4 çarpılı söylemeye dilim varmaz![]()
![]()
![]() |
![]() | 1,940 |
C Cagrihilal1 |
![]() | 0,814+? |
![]() |
![]() | 1,107+? |
![]() |
![]() | 0,075 |
![]() |
![]() | 1,152 |
![]() | G gibivegibi | 2,226 |
![]() |
![]() | 0,709 |
Ay yine mi birinciyimHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
hzlsel
Veeeee
G gibivegibi
Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz
Sonuncu bu hafta yok kızlar bireysel birisini de yazmadım![]()
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
ummhnisa
yarimuhendis
1,940 C Cagrihilal1 Nikinik
0,814+? redsonja87
kollontai
1,107+? runib
Lizozom55
0,075 furusan
matteroftime
1,152 hzlsel
G gibivegibi 2,226 SonsuzUmut
Mathildablue
0,709
C Cagrihilal1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | G gibivegibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Oo ortim sayende
Birlikte başardık canım inşallah sen bu hafta daha güzel kilo vereceksinOo ortim sayende![]()
Eneeee ortağıma bakORTAKLAR
(25 Haziran - 2 Temmuz )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
C Cagrihilal1 hzlsel
yarimuhendis
Cherry Mom
ummhnisa
G gibivegibi furusan
Mathildablue
runib
matteroftime
Lizozom55
SonsuzUmut
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Seninde payın büyük yüzden çok güzeldi canımyarimuhendis tebrik ederim canım mükemmel bir sonuç. 2. Olmuşuz tüm takımida tebrik ederim..
Ay evet ya o hafta hangi haftaTebrikler 5. Takımın azimli ve güzel kızları sıra 1. Olmaya geldi![]()