- 23 Mart 2016
- 30.612
- 91.550
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır kaptankuşum, dikkat etmeye çalışırım yediklerime. Olmadı sabit gelmeye çalışırım bakalım, Cumaya Allah kerim.redsonja87 canım ben seni eski üye diye düşünüp izne ok demiştim ama mezuniyet sonrası sıfırlanıyormuş süreler o yüzden izni sildim maalesef haftaya bildirim yapabilrsen alırım canım olur ya tatil sebebiyle yapamazsanda 1 hafta bildirimsiz geçeriz tmm mı ?
Teşekkür ederim canım benim tatilde seni tedirgin etmek istemezdim ama vardır bunda da bir hayır evren kilo almanı istemiyorTamamdır kaptankuşum, dikkat etmeye çalışırım yediklerime. Olmadı sabit gelmeye çalışırım bakalım, Cumaya Allah kerim.
Müthiş!! Maşallah
Ayy teşekkür ederim ortisuSüper eksi ortim, son 2 gün menün sporun çok iyiydi bu şekilde devam edersen haftaya daha da artar eminim![]()
Evet bir on kere filan tartıldım ama sonunda oldu
Geçen Hafta:81,3
Bu Hafta:79,9
Fark: 1,4
Yüzde:1,722
Hedef: 79,5
Cherry Mom G gibivegibi
Evet bu sefer de tarihi yanlış yazmışımAyyy yoruyorum ama 24 mü yazıyor![]()
YorgunlukEvet bu sefer de tarihi yanlış yazmışım
SanırımYorgunluk![]()
Tmm canım tabiki benim için bir sakıncası yokSanırımsakıncası yoksa ben alt listede kalabilirim kaptanim
İlk kez duydum. Bu akşamki araştırma konumu da bulmuş oldukbişey çıkmayabilir , çoğu çıkmıyor. ayrıca çok pahalı .eliminasyon diyeti yapabilirsiniz
Ay evet kaptanım çok mesudum2.olduk kızlar
@Yarımuhendis Sende 2.oldun canım tebrik ederim![]()
![]()
Sağ ol canım benimTebrik ederim 5. Takımın harika hatunları
yarimuhendis canım senide tebrik ederim ortim harika Bi yüzde yaptın bu hafta
Canım niye aç karna tartılmadın unuttun mu cumayıAyy teşekkür ederim ortisu
Devam edeceğim inşallahkahvaltıdan sonra +300 eklendiği hali bu.
![]()
Ay vallahi evet çok mutluyum