Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eneeee ortağıma bak :rolleyes:
Çok çalışmalı bir hafta beni bekliyor desene zeynebimmm yaaa :KK69::KK69::KK69: ama şimdi şöyle bir sorun var benim kiilom belli değil yaa ben sabahtan yarın gideyim tartılayım bari ama foto moto istemeyin benden eczanede foto çekemem 🤣🤣🤣 ortak yüzdesini hesaplamak için şart oldu tartılmam 🤭
Sen nasıl istersen kaptanım😊😊ilk ortağın ben olayım dedim aynı performansı haftaya da sergileyebilmek için🤣🤣

25.06.21 menü 👻

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 ince dilim peynir
1.5 dilim ekmek
5 yeşil zeytin

öğlen ( denizde )
yarımla çeyrek arası bir simit

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 tane ufak kornişon
1 tabak zeytinyağlı fasulye

spor: 9870 adım 10000 e tamamlarım
Dikkat etmedim ama 3 4 saat denizde kaldık yarım saat aktif yüzme olmuştur.

ummhnisa ummhnisa

Afiyet olsun kaptanım😊😊bugün ben yine hamburgerler arasında sınandım ama soda içerek geçirdim günü🤣🤣

25 haziran
11.30 : 1 tb tost,salatalık,domates
14.30 : 1 porsiyondan az karpuz
16.30 : 1 tabak tavuk sote 1 kase yoğurt,yarım dilim tb ekmek
17.30 : 3 top dondurma
Su : 3lt
Spor : 2mile leslie,7500 adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa

Sınandığın bir gün olmasına rağmen çok güzel geçirilmiş ödül kararında ✌️adımlar 10 bini geçmiştir çok güzel orticiğiiiimm🤗🤗

Pazartesi hedefi mi yapsak 👀 pazartesiye kadar en az -300 mü olsa ? :)

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

hzlsel hzlsel :KK9:

Veeeee

G gibivegibi :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz 😍😍😍

Sonuncu bu hafta yok kızlar bireysel birisini de yazmadım:halay: :KK24:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

Eline sağlık canım ♥️ teşekkür ederiz 😘

Sınandığın bir gün olmasına rağmen çok güzel geçirilmiş ödül kararında ✌️adımlar 10 bini geçmiştir çok güzel orticiğiiiimm🤗🤗

Pazartesi hedefi mi yapsak 👀 pazartesiye kadar en az -300 mü olsa ? :)
Olur kaptanım adımlarım 8bini geçti de şu anda kuzenlerle partiliyoruz öyle bir dans etmişim ki fena terliyorum🤣🤣

Kahvaltı
hindi fümeli yarım lavaştan pizza, domates, salatalık, 3 zeytin, süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay

Ara
Kuruyemişli bar, 1 mor erik, 10 kiraz

Akşam
3 köfte büyüklüğünde kebap, 3 yk haşlanmış bulgur, salata(yağsız), 2 yk yoğurt

Ara
Yeşil çay

2 LT su, spor yok

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1
Ooo ortim cuma sallamasi olmamis sahane menu ben biraz kacirdim bugun 🙈🙈 ama toparlarim

Ben ve birincilik yan yana pek gelmez ortim sen yuzdeyi yuksek tutsan ben düşürürüm !🤣🤣 ama sartlari zorlariz her kosulda 👍👍
Bu hafta gayet iyiydi yüzden canım haftaya daha da iyi olacaktır🤩🤩biz elimizden geleni yapalım😍😍
Ooo ortim cuma sallamasi olmamis sahane menu ben biraz kacirdim bugun 🙈🙈 ama toparlarim
Ben de biraz kaçırdım diye düşünmüştüm ama öyle değilse çok sevindim bu hafta en abartılı menü bu olacak çünkü🤣🤣

Ben yılda bir olan bir şeydi canım. Tatlı tutulması gibi 😂 hem reglim yaklaştı hem de taaa 2016 yılından beri görüşmediğim arkadaşım geldi. Sırf yarın da yemeyeyim diye komşulara dağıttım kalan her şeyi 😀 daha da böyle tatlı yemem sanırım 🙃
Tatlı tutulması :KK70: ay onca yıldır buradayım hiç böyle tabir edilmemişti 🤭🤭 komşulara dağıtman iyi olmuş canım

Tatlı tutulması :KK70: ay onca yıldır buradayım hiç böyle tabir edilmemişti 🤭🤭 komşulara dağıtman iyi olmuş canım
Beş yılda bir yazacaktım yanlış olmuş. Ondan dedim 😀 kolay kolay tatlı yemem. Dayanamadım. Daha da olmaz 😂

Nasıl saldırdığımı görsen çok daha başka tabirler bulurdun canım 🙃🙃

Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk tahim pekmez
Salatalik
domates
yesillik

Ara
2 top dondurma

Aksam
3 ince dilim pizza ekmegi cok inceydi
Salata

3 lt su

10 bin adim

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel
Tam cuma menüsü olmuş canım senden böyle menüler gelmez kolay kolay ama yine de çok kaçırmamışsın hem iyi yapmışsın arada böyle beslenmek lazım insan çok sıkılıyor sürekli dikkat etmekten diyetisyeni ne yaptın ortim devam mı yoksa bıraktın mı

Günaydın herkese
G gibivegibi bu hafta beraberiz inşallah güzel geçer. Ben dün çok saçmaladım çok yemedim ama çok uyumsuzdu yediklerim o yüzden menü yazmadım.
Yaa bizim Bi ev kiralama işi vardı ben ne kadar çabalıyorsam tam tersi oluyor. İçindeki kiracı bugün çıkacaktı dün akşam haber geldi ayın 15inde çıkacakmış re ben memlekette olucam benim evi görüp taşınmam ağustos un sonunu bulacak canım çok sıkıldı akşam saçmaladım stresten

Birlikte başardık canım inşallah sen bu hafta daha güzel kilo vereceksin😍😍

Günaydın herkese
G gibivegibi bu hafta beraberiz inşallah güzel geçer. Ben dün çok saçmaladım çok yemedim ama çok uyumsuzdu yediklerim o yüzden menü yazmadım.
Yaa bizim Bi ev kiralama işi vardı ben ne kadar çabalıyorsam tam tersi oluyor. İçindeki kiracı bugün çıkacaktı dün akşam haber geldi ayın 15inde çıkacakmış re ben memlekette olucam benim evi görüp taşınmam ağustos un sonunu bulacak canım çok sıkıldı akşam saçmaladım stresten
Günaydın herkese. Ben de dun cok abarttim ortim o yüzden yazmadım 🙈 kalp kalbe karşıymış
Neyse canim hayirlisi olsun hem havalar cok ısındı sicakta ev taşımak da zor olur

Back
X