- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.621
Canim su ic bol bol istahin cok aciksa yemege oturunca once salatani yogurdunu ye yemege oyle gec. Yemek saatlerini atlama ve en onemlisi acikma. Ben acikinca doymak bilmez bir hal aliyorum karnim doysa gozum doymaz surekli biseyler aranirim. O yuzden cok acikmana firsat verme. Caniyin cok istedigi bisey olirsa durduramazsan kendini hfta basindayiz kontrollu b sekilde gunun erken saatlerinde ye. Tarcin tatli krizlerini cok baskiliyor hele de tam o krize grmeden kullanmaya baslarsan daha etkili oluyor tatli ihtiyacin kalmiyor elmanin muzun uzerine serpip yiyebilirsin. Kolay gelsin sana zor bir donem bende regl oncesindeyim bende ayni istah acilmalari basladiKızlar ya şu ara canım aşırı yemek yemek ve çikolata istiyor regl im falan da yeni bitti sayılır nasıl durdurayım kendimi
Buradan uzalasma ne kadar uzak kalirsan o kadar kopuyorsun olaydan. Baskalarinin kilo vermesi bile motive ediyor insani.Son yazı da tam beni tarif ediyomuş
Kilo alinca vucut alisiyor kendini bir biraktinmi en kilolu oldugun noktaya hop atiyor orda kaliyor. Korumada bu yuzden zaten vucudu o kiloya alistirmak alistirinca oyle her tartida artarak girmiyor ama bakalim nasil alisacakBen doğuma bile 69 ile girmiştim. Hiç kilo problemi yaşamamıştım. Ne olduysa karantinada oldu banaumarım fabrika ayarlarıma dönebilirim. Yalnız vücut kilo almaya alıştı ya dediğin gibi korumak çok daha zor olacak gibi.
Üff, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmekten başka bir çare yok gibi.
Ah ne zor işler ne zorKilo alinca vucut alisiyor kendini bir biraktinmi en kilolu oldugun noktaya hop atiyor orda kaliyor. Korumada bu yuzden zaten vucudu o kiloya alistirmak alistirinca oyle her tartida artarak girmiyor ama bakalim nasil alisacak
Kiz bizim hayatimiz boyle gecti sen daha karantinada kilo almissin. Biz karantinada bile bi rahat yiyemedik. Virüsten olsek ac gidecektik obur tarafaAh ne zor işler ne zoryaşlandım resmen düşünürken.
Karantunada kilo almayan cindirBen doğuma bile 69 ile girmiştim. Hiç kilo problemi yaşamamıştım. Ne olduysa karantinada oldu banaumarım fabrika ayarlarıma dönebilirim. Yalnız vücut kilo almaya alıştı ya dediğin gibi korumak çok daha zor olacak gibi.
Üff, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmekten başka bir çare yok gibi.
Yağ hafizasi diye bisey var. Eskiden kilolu birinin kilo almasi hep normal kilolu birinden daha kolay. O yüzden çocukları çok yedirip tombalak yapmayin filan diyorlar gelecekte obeziteye daha yatkin oluyorlarKilo alinca vucut alisiyor kendini bir biraktinmi en kilolu oldugun noktaya hop atiyor orda kaliyor. Korumada bu yuzden zaten vucudu o kiloya alistirmak alistirinca oyle her tartida artarak girmiyor ama bakalim nasil alisacak
Kiz bizim hayatimiz boyle gecti sen daha karantinada kilo almissin. Biz karantinada bile bi rahat yiyemedik. Virüsten olsek ac gidecektik obur tarafa
Karantunada kilo almayan cindir
Yağ hafizasi diye bisey var. Eskiden kilolu birinin kilo almasi hep normal kilolu birinden daha kolay. O yüzden çocukları çok yedirip tombalak yapmayin filan diyorlar gelecekte obeziteye daha yatkin oluyorlar
Son yazı da tam beni tarif ediyomuş
Canım kendine kakaolu chialı yulaflı tatlılar yapsana soğuk soğuk yaz gününde iyi gidiyorlar aralarına muz flaands katarsan bence tüm nefsini körlerKızlar ya şu ara canım aşırı yemek yemek ve çikolata istiyor regl im falan da yeni bitti sayılır nasıl durdurayım kendimi
Kiz bizim hayatimiz boyle gecti sen daha karantinada kilo almissin. Biz karantinada bile bi rahat yiyemedik. Virüsten olsek ac gidecektik obur tarafa
çok az menün keşke bende yapailsem . yarın tartılırsan yazarmısın canım fark varmı merak ediyorum .:)Sabah 2 elma 1 poşet kahve
Akşam 1 salata 1 elma
Spor yarım saat yüzme
Su 1.5 litre ama 2 ye umarım tamamlarim dun çok yiyince bugün iştahım hiç kalmadi
Azcuk birazcuk olmuş olabilir kaptanım yazıyorum şimdiSevgiliyarimuhendis ortim yemekler yendi mi kaçamak olmadı inşallah pazartesi hedefimizi unutma
Bugün spor günüydü spor yapabildin mi acaba ?
Ben öğlen 500 zıp yapmıştım kalanıda şimdi yapıp 1000 e tamamlayacağım sonra gelsin bacak ağrıları
Tabi tabi kilonu koruduktan sonra vücudun ra alışıyorOğlumun obez olma ihtimali hiç yok deseneyavrum şimdiden diyet yapıyor demek.
Yaa en azından birkaç sene ideal kilomuzda kalmayı başarırsak belli vücudumuz ona alışırbence öyle olur yani kesin öyle olur
Olmazsa da yağ aldırır, gerdirir, doldururuz amaaaan
Tabi tabi tartılıp yazarim ama cuma günü çok yedim öyle böyle değilçok az menün keşke bende yapailsem . yarın tartılırsan yazarmısın canım fark varmı merak ediyorum .:)
Ya haklısın biraz ğşengecşm sanırım bakalım yapmaya çalışacağım aklım sürekli çayda çikolata kahvedeYoksa çok mu geri geldiii uzaklaştın canım arayı açma lütfen
Canım kendine kakaolu chialı yulaflı tatlılar yapsana soğuk soğuk yaz gününde iyi gidiyorlar aralarına muz flaands katarsan bence tüm nefsini körler
Doğru canım tarçını unutmuşum tüketeyim bu ara en iyisi öneriler için tşklrCanim su ic bol bol istahin cok aciksa yemege oturunca once salatani yogurdunu ye yemege oyle gec. Yemek saatlerini atlama ve en onemlisi acikma. Ben acikinca doymak bilmez bir hal aliyorum karnim doysa gozum doymaz surekli biseyler aranirim. O yuzden cok acikmana firsat verme. Caniyin cok istedigi bisey olirsa durduramazsan kendini hfta basindayiz kontrollu b sekilde gunun erken saatlerinde ye. Tarcin tatli krizlerini cok baskiliyor hele de tam o krize grmeden kullanmaya baslarsan daha etkili oluyor tatli ihtiyacin kalmiyor elmanin muzun uzerine serpip yiyebilirsin. Kolay gelsin sana zor bir donem bende regl oncesindeyim bende ayni istah acilmalari basladi
Karantinada zaten herkese blr haller oldu canım ama yine de kilon çok artmadan dur demem için diyet işine girdin en güzeli dengeli beslenmeyi öğrenmek ben neredeyse 1 yıldır öyle besleniyorum İnan gidiyor kilolar başta zorlanıyorsun ama kaçamak yapmamaya çalış elinden geldiğince zorlaştırıyor işi çünkü ben 3 aydır hiç kaçamak yapmadım gibi bir şey bugünkü menün gayet güzel kuzum dünü telafi etmişsinBen doğuma bile 69 ile girmiştim. Hiç kilo problemi yaşamamıştım. Ne olduysa karantinada oldu banaumarım fabrika ayarlarıma dönebilirim. Yalnız vücut kilo almaya alıştı ya dediğin gibi korumak çok daha zor olacak gibi.
Sporun yeter senin ortimKahvalti
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Zeytin
1 yk tahin pekmez
Salatalik
Domates
Aralarda
10 tane cilek
200 gr karpuz
Aksam
2 dilim ekmek
Kiymali yumurta
1 kase yogurt
Salata
2.5 lt su
Spor
10 bin adim
30 dk pilates
10 dk bolgesel
Bugunde sacma bir menu oldu ortim. Yarindan itibaren daha guzel menulerle gelecegim.
Cherry Mom hzlsel @ummhnisa
Çok basit tarifler var yapıp dolaba koy vicdan azabıyla yiyeceğine zevk alarak yeYa haklısın biraz ğşengecşm sanırım bakalım yapmaya çalışacağım aklım sürekli çayda çikolata kahvede
Benimde zıplar bitti yazayım menümüAzcuk birazcuk olmuş olabilir kaptanım yazıyorum şimdi
Yatsın ilk işim buÇok basit tarifler var yapıp dolaba koy vicdan azabıyla yiyeceğine zevk alarak ye
Kilo Aldırmayan Kakaolu Chia Puding Kilo Aldırmayan Kakaolu Chia Puding - Nefis Yemek Tarifleri
Eki Görüntüle 2878376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?