- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.601
Afiyet olsun canım şimdidenTünaydııınn herkese biz kuzenlerle bu akşam yemeğe gidiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım şimdidenTünaydııınn herkese biz kuzenlerle bu akşam yemeğe gidiyoruz![]()
Bakayım şimdi, teşekkür ederimBen de xiaomi mi 5 var canım memnunum öyle çok bir özelliği yok ama benim için önemli olan adım saymasaydı uygun fiyatlı olarak tercih edilebilir şarjı çok uzun süre gidiyorum ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum![]()
Kaptanım kaç gündür sınanıyorum bugünü heba edememAfiyet olsun canım şimdidenmenüde kendine göre birşeyler bulursun inşallah
![]()
Ne kadar da sahibinin konforunu düşünen bir saatmişSelam canım bende de Mia 4 var memnunum sarj süresi 1 ayı geçiyor amaa tek sıkıntısı kol sallamayınca adım saymıyor sinir ediyor beni mesela elinde çanta torba tutuyorsun kolun sabit ama yürüyorsun adım işlemiyorilla kollar boş olacak
Eline sağlık canım26 Haziran - 2 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
@monarosaa
yarimuhendis
C Cagrihilal1
@ummhnisa
hzlsel
@redsonja87
kollontai
@matteroftime
@gibivegibi
@runib
@Lizozom55
furusan
SonsuzUmut
@Mathildablue
Nikinik
Cherry Mom
![]()
AynenNe kadar da sahibinin konforunu düşünen bir saatmiş![]()
Bence de kaptanım oldun senyarimuhendis ben eczanede 66.1 kg çıktım
mezuniyet kilom 60.7 5.4 kg almışım vay bana vaylar bana
ama muhtemelen kendi tartımda 65 çıkardım regliyim birde kıyafetle şaldı boneydi kıyafetti ağırlık yapıyor bunlar birde kan ilacı aldım yarın bardak suyla
hesaplara bak bendeki
jajajsıdırrjrnrjrke 65 oldum bence bu azimle
![]()
İlk başta belirttiğimiz kiloya düşünce mi mezun oluyoruz kaptanım?yarimuhendis ben eczanede 66.1 kg çıktım
ama muhtemelen kendi tartımda 65 çıkardım regliyim birde kıyafetle şaldı boneydi kıyafetti ağırlık yapıyor bunlar birde kan ilacı aldım yarın bardak suyla
hesaplara bak bendeki
![]()
Evet canım senin 53 müş beniim 60 dıİlk başta belirttiğimiz kiloya düşünce mi mezun oluyoruz kaptanım?
Daha da eksi olabilir bence ama yine iyisin ben senle mezun oldum 13 kilo aldim mezuniyet kilosundan ancak dustum bu haftayarimuhendis ben eczanede 66.1 kg çıktım
hesaplara bak bendeki
![]()
Spor o kadar fark ettiriyor demek. Yaa.. Korumak da mesele öyleyseEvet canım senin 53 müş beniim 60 dı
Başlangıç kilomuzun minimum yüzde 10 u olması gerekiyor hedefini yakalayan mezun oluyor ben gçeen sene mezun oldum 1 senedir koruyordum da son 1 ayda 4 5 kg almışımsporu bıraktım ondan sanırım
Valla 5 kiloda olsa 4 kiloda olsa fark etmez mezuniyetteki incelik yokDaha da eksi olabilir bence ama yine iyisin ben senle mezun oldum 13 kilo aldim mezuniyet kilosundan ancak dustum bu hafta
Korumak daha zorSpor o kadar fark ettiriyor demek. Yaa.. Korumak da mesele öyleyse![]()
Son yazı da tam beni tarif ediyomuşKorumak daha zor
Diyette odak hep sabit çünkü tek biir hedefte ggidiyorsun 1 gün şaşırsan öbür gün toparlıyorsun. Kilo koruma öyle değil kişi zaten ideal kilosunda olduğu için ve diyet bitti artık gözüyle baktığı için fark etmeden 3 - 5 3- 5 kilolar geri geliveriyor.
Korumak daha zor
Diyette odak hep sabit çünkü tek biir hedefte ggidiyorsun 1 gün şaşırsan öbür gün toparlıyorsun. Kilo koruma öyle değil kişi zaten ideal kilosunda olduğu için ve diyet bitti artık gözüyle baktığı için fark etmeden 3 - 5 3- 5 kilolar geri geliveriyor.
Canım ben bir zamanlar 55 kiloydum diyetle ama önüne geçemediğim için kendimi ikiye katladımDu bakalım bi 53 olayım artık kilo koruma yarışması da yaparız aramızda![]()
Canım seni buralarda görmek ne güzelSon yazı da tam beni tarif ediyomuş![]()
Ben doğuma bile 69 ile girmiştim. Hiç kilo problemi yaşamamıştım. Ne olduysa karantinada oldu banaCanım ben bir zamanlar 55 kiloydum diyetle ama önüne geçemediğim için kendimi ikiye katladımtabi ben çok ekstrem bir örneğim
ama gerçekten çok zor kilo vermeyi ve almayı çok iyi biliyorum ama korumak benim de nasıl olacağını bilmediğim bir şey
![]()