Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım bende de Mia 4 var memnunum sarj süresi 1 ayı geçiyor amaa tek sıkıntısı kol sallamayınca adım saymıyor sinir ediyor beni mesela elinde çanta torba tutuyorsun kolun sabit ama yürüyorsun adım işlemiyor 😏 illa kollar boş olacak
Ne kadar da sahibinin konforunu düşünen bir saatmiş 😀

Eline sağlık canım

kollontai kollontai yi listenden çıkarabilirsin çok fazla x var dikkat edelim lütfen
Nikinik Nikinik kiloda bildirmedin canım çok mu yoğun gidiyor iş güç çıkaralım mı listelerden bir süre ?
Ekibin yarısı yazmamış :sinirli::sinirli:

yarimuhendis yarimuhendis ben eczanede 66.1 kg çıktım 😢😢😢😢 mezuniyet kilom 60.7 5.4 kg almışım vay bana vaylar bana :rolleyes: ama muhtemelen kendi tartımda 65 çıkardım regliyim birde kıyafetle şaldı boneydi kıyafetti ağırlık yapıyor bunlar birde kan ilacı aldım yarın bardak suyla 😅😅 hesaplara bak bendeki 😅😅 jajajsıdırrjrnrjrke 65 oldum bence bu azimle 😅😅

yarimuhendis yarimuhendis ben eczanede 66.1 kg çıktım 😢😢😢😢 mezuniyet kilom 60.7 5.4 kg almışım vay bana vaylar bana :rolleyes: ama muhtemelen kendi tartımda 65 çıkardım regliyim birde kıyafetle şaldı boneydi kıyafetti ağırlık yapıyor bunlar birde kan ilacı aldım yarın bardak suyla 😅😅 hesaplara bak bendeki 😅😅 jajajsıdırrjrnrjrke 65 oldum bence bu azimle 😅😅
Bence de kaptanım oldun sen🤣🤣hadi hayırlısıyla başla bakalım cumaya kaç göreceksin🤣

İlk başta belirttiğimiz kiloya düşünce mi mezun oluyoruz kaptanım?

İlk başta belirttiğimiz kiloya düşünce mi mezun oluyoruz kaptanım?
Evet canım senin 53 müş beniim 60 dı
Başlangıç kilomuzun minimum yüzde 10 u olması gerekiyor hedefini yakalayan mezun oluyor ben gçeen sene mezun oldum 1 senedir koruyordum da son 1 ayda 4 5 kg almışım 🙈 sporu bıraktım ondan sanırım

Daha da eksi olabilir bence ama yine iyisin ben senle mezun oldum 13 kilo aldim mezuniyet kilosundan ancak dustum bu hafta

Evet canım senin 53 müş beniim 60 dı
Başlangıç kilomuzun minimum yüzde 10 u olması gerekiyor hedefini yakalayan mezun oluyor ben gçeen sene mezun oldum 1 senedir koruyordum da son 1 ayda 4 5 kg almışım 🙈 sporu bıraktım ondan sanırım
Spor o kadar fark ettiriyor demek. Yaa.. Korumak da mesele öyleyse 🙃

Daha da eksi olabilir bence ama yine iyisin ben senle mezun oldum 13 kilo aldim mezuniyet kilosundan ancak dustum bu hafta
Valla 5 kiloda olsa 4 kiloda olsa fark etmez mezuniyetteki incelik yok 🙈 neyse ilk hedefim burada kaldığım 1 ayı en verimli şekilde değerlendirmek olacak yoksa musluk açıldı birkere devamı gelecek gibi bu kiloların 😡
Benim ilk takımdan ayrılışm gibi oldu senin 17 kilo aldım 17 🤣🤣 o yüzden sonra güzel korudum sende şimdi güzel koruyacaksın herkesin bir kere bunu yaşaması lazım galiba 🙈🙈

Spor o kadar fark ettiriyor demek. Yaa.. Korumak da mesele öyleyse 🙃
Korumak daha zor 🙈🙈
Diyette odak hep sabit çünkü tek biir hedefte ggidiyorsun 1 gün şaşırsan öbür gün toparlıyorsun. Kilo koruma öyle değil kişi zaten ideal kilosunda olduğu için ve diyet bitti artık gözüyle baktığı için fark etmeden 3 - 5 3- 5 kilolar geri geliveriyor.

Korumak daha zor 🙈🙈
Diyette odak hep sabit çünkü tek biir hedefte ggidiyorsun 1 gün şaşırsan öbür gün toparlıyorsun. Kilo koruma öyle değil kişi zaten ideal kilosunda olduğu için ve diyet bitti artık gözüyle baktığı için fark etmeden 3 - 5 3- 5 kilolar geri geliveriyor.
Son yazı da tam beni tarif ediyomuş:KK22:

Korumak daha zor 🙈🙈

Du bakalım bi 53 olayım artık kilo koruma yarışması da yaparız aramızda 🙃

Du bakalım bi 53 olayım artık kilo koruma yarışması da yaparız aramızda 🙃
Canım ben bir zamanlar 55 kiloydum diyetle ama önüne geçemediğim için kendimi ikiye katladım🙈 tabi ben çok ekstrem bir örneğim😅ama gerçekten çok zor kilo vermeyi ve almayı çok iyi biliyorum ama korumak benim de nasıl olacağını bilmediğim bir şey🤣🤣

Canım ben bir zamanlar 55 kiloydum diyetle ama önüne geçemediğim için kendimi ikiye katladım🙈 tabi ben çok ekstrem bir örneğim😅ama gerçekten çok zor kilo vermeyi ve almayı çok iyi biliyorum ama korumak benim de nasıl olacağını bilmediğim bir şey🤣🤣
Ben doğuma bile 69 ile girmiştim. Hiç kilo problemi yaşamamıştım. Ne olduysa karantinada oldu bana 🙈 umarım fabrika ayarlarıma dönebilirim. Yalnız vücut kilo almaya alıştı ya dediğin gibi korumak çok daha zor olacak gibi.

Üff, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmekten başka bir çare yok gibi.

Back
X