- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.641
Muhteşem kaptanım26.06.21
sabah: 1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,5 zeytin,yarım simit çok az beyaz peynir
ara : 1 avuç kiraz
2 3 dilim karpuz
akşam: 1 kase yoğurt çorbası
2 tane kanat
2 tane köfte
3 Çöp şiş ciğer
yarım dilim ekmek
spor : 1000 zıp 5 nohzlsel
15 20 dk kadarda yüzmüşümdür gerisi denizde çocukla cıbcıblama
yarimuhendis ummhnisa
Yolumuz uzun ortim.. Allah kolaylık versin ama bence gayet iyi menün. Sadece hareketin az kalmış. Bende az önce 2 avuç çekirdek yedim
Hareket edecek zamanım yok canım ders çalışıyorum kpss o yüzden hep masadayım
Normalde tek ogun yiyorum bu hafta vucuda sok vereyim dedim insallah o beni sok etmez. Kendime reset attim.Sporun yeter senin ortimekmek çok olmuş sadece canım her öğünde 1 dilim yeseydin aslında problem olmazdı ama diğer günler sen zaten telafi edersin
Kiz desene her gun simitmi olur diyeMuhteşem kaptanımben de yarın detoks yapacağım kuzenimle arkadaş ol dedi bana tamam dedim kıyamadım
2 3 küp mısır ekmeği bu küpler küçük küpler miydi26 haziran
11.15 : 1.5 yumurtalı az yağlı omlet,salatalık domates,1 dilim ekmek
14.00 : 1 türk kahvesi 2 kare şekersiz çiko
16.30 : 1 adana yarımdan az lavaş,2 3 küp mısır ekmeği
19.30 : 1 avuç çekirdek,3 4 tane çubuk kraker
Su : 2 lt
Spor : 15dk zumba
Cherry Mom ummhnisa
Yok yok şok işe yarayacak bence iyi yapmışsın çok kaçırmamışsın zaten ara öğün eklemişsin sadece inşallah güzel eksiler gelecek benim de niyeyse her yerim şiş ayak bileklerimden ellerime kadar yarın dukan birasına başlayacağımNormalde tek ogun yiyorum bu hafta vucuda sok vereyim dedim insallah o beni sok etmez. Kendime reset attim.
Kız sen 4 dilim ekmek yedin ben toplamda yarım simit yarım dilim ekmek yedim pehhhhKiz desene her gun simitmi olur diyetorpil yok kaptana
Peki kaptanım doğru söylüyorsunuz sonra da saldırmayımAkşamda iç ozman canım günde 2 öğün az geldi banadetoks süresi içinde çok fazla açlık çekersen detoks sonrası ekstra bir yeme güdüsü olabilir içinde
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
57,6 | 57,4 | ||
54,2 | 53,9 | ||
82,1 | 81 | ||
C
Cagrihilal1
| 67,6 | 66,7 | |
58,9 | 58 | ||
68,6 | 68,3 | ||
69,25 | 68,5 | ||
81,3 | 80,5 | ||
55,2 | 53,9 | ||
G
gibivegibi
| 55,1 | 53,5 | |
72,5 | 71,8 | ||
73,30 | 72 | ||
64,85 | 63,5 | ||
Ama kaptanim ben mezuniyet kilomdayim sen 6 kilo fazlasinKız sen 4 dilim ekmek yedin ben toplamda yarım simit yarım dilim ekmek yedim pehhhhgeçiş dönemindeyim ben
Benim yeni demeler genelde işe yaramaz ama olsun ben yenilige acigim vazgecmeden her yolu deneyecegim elbet biri tutacakYok yok şok işe yarayacak bence iyi yapmışsın çok kaçırmamışsın zaten ara öğün eklemişsin sadece inşallah güzel eksiler gelecek benim de niyeyse her yerim şiş ayak bileklerimden ellerime kadar yarın dukan birasına başlayacağım
Eneeee daha dün vardın mezuniyet kilona bende daha dün başladım diyete bismillahAma kaptanim ben mezuniyet kilomdayim sen 6 kilo fazlasin
Bu hafta patladık deseneBenim yeni demeler genelde işe yaramaz ama olsun ben yenilige acigim vazgecmeden her yolu deneyecegim elbet biri tutacak
Vallaha cok guldum haEneeee daha dün vardın mezuniyet kilona bende daha dün başladım diyete bismillah
Ay evet jahahahsjsVallaha cok guldum hayer degistik benim diyet yeni basliyor artik mezuniyet kilosuna geldik bundan sonra beraber 60 oluruz yine kader yine bizi yaristiriyor kaptanim
Hemen yazayimBu hafta patladık desene
Hilalcım şu başlığa şimdiden yazını yazabilirsin
Thread 'Ben Nerede Hata Yaptım?' Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Hemen yazayim
En buyuk hatam hata yapmak. Nerede hata yaptim. Hersey hataydi. Anamin daha aldigi o kan ilaci herseyin baslangici oldu. En buyuk hata anamdadir hakim bey. Yoksa ben cubuk gibi insandim. Hatayi kendimde bulamadim vallaha dort dortlugum
Ben orta okula gidiyordum cok kansizdim toprak yiyordum. Annem gittim eczaciya sormus bi kan ilaci almıştı. O ilaci ictigim gune lanet olsun o zamandan beri kiloyla bogusuyorum.1 yıldır almadığım kiloyu niye şimdi aldım derken ben aradığım cevabı buldum yok arttıkk o kadar etkiler mii 2 ay daha kullancammmmmmm
Hatalarim bile işe yariyor goruyorsunuz demi benim hatalardan ben haric herkws bir ders aliyor1 yıldır almadığım kiloyu niye şimdi aldım derken ben aradığım cevabı buldum yok arttıkk o kadar etkiler mii 2 ay daha kullancammmmmmm
Kan ilacı dediğimiz şey Demir ilacı mı1 yıldır almadığım kiloyu niye şimdi aldım derken ben aradığım cevabı buldum yok arttıkk o kadar etkiler mii 2 ay daha kullancammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?