Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🐿️26.06.21 🐿️

sabah: 1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,5 zeytin,yarım simit çok az beyaz peynir

ara : 1 avuç kiraz
2 3 dilim karpuz

akşam: 1 kase yoğurt çorbası
2 tane kanat
2 tane köfte
3 Çöp şiş ciğer
yarım dilim ekmek

spor : 1000 zıp 5 no hzlsel hzlsel
15 20 dk kadarda yüzmüşümdür gerisi denizde çocukla cıbcıblama 😅
yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa

Muhteşem kaptanım😊😊ben de yarın detoks yapacağım kuzenimle arkadaş ol dedi bana tamam dedim kıyamadım🤣

Canlar menü sayfasında sadece menüler olsun yorumlar burada bir şey yazmak istersek menüyü alıntıya alıp bu sayfaya gelerek ekleyerek yorum yapabiliriz sonra orası burası hepten karışıyor 🤭

Yolumuz uzun ortim.. Allah kolaylık versin ama bence gayet iyi menün. Sadece hareketin az kalmış. Bende az önce 2 avuç çekirdek yedim 😔🙄

Hareket edecek zamanım yok canım ders çalışıyorum kpss o yüzden hep masadayım

26 haziran
11.15 : 1.5 yumurtalı az yağlı omlet,salatalık domates,1 dilim ekmek
14.00 : 1 türk kahvesi 2 kare şekersiz çiko
16.30 : 1 adana yarımdan az lavaş,2 3 küp mısır ekmeği
19.30 : 1 avuç çekirdek,3 4 tane çubuk kraker
Su : 2 lt
Spor : 15dk zumba
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
2 3 küp mısır ekmeği bu küpler küçük küpler miydi 🤭🤭😅
Dışarıda geçen bir gün olmasına rağmen güzel canım tebrikler ✌️

Normalde tek ogun yiyorum bu hafta vucuda sok vereyim dedim insallah o beni sok etmez. Kendime reset attim. 🤣🤣
Yok yok şok işe yarayacak bence iyi yapmışsın çok kaçırmamışsın zaten ara öğün eklemişsin sadece inşallah güzel eksiler gelecek benim de niyeyse her yerim şiş ayak bileklerimden ellerime kadar yarın dukan birasına başlayacağım🤣

18 - 25 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Cuma günü hedefini yakalayan matteroftime matteroftime redsonja87 redsonja87 yarimuhendis yarimuhendis melita09 melita09 hzlsel hzlsel tebriklerr kızlar süper gidiyoruz ⭐⭐⭐⭐⭐

kilo verip hedefini yakalayamayanlar üzülmesinler bu hafta biraz daha üstünde durmak gerek demek ki

+ Gelenler üzülebilir :KK53:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
57,6​
57,4​
⭐
54,2​
53,9​
⭐
82,1​
81​
☠️
67,6​
66,7​
☠️
58,9​
58​
⭐
68,6​
68,3​
☠️
69,25​
68,5​
⭐
81,3​
80,5​
⭐
55,2​
53,9​
👀
55,1​
53,5​
☠️
runib runib
72,5​
71,8​
☠️
73,30​
72​
☠️
64,85​
63,5​
☠️

Yok yok şok işe yarayacak bence iyi yapmışsın çok kaçırmamışsın zaten ara öğün eklemişsin sadece inşallah güzel eksiler gelecek benim de niyeyse her yerim şiş ayak bileklerimden ellerime kadar yarın dukan birasına başlayacağım🤣
Benim yeni demeler genelde işe yaramaz ama olsun ben yenilige acigim vazgecmeden her yolu deneyecegim elbet biri tutacak 🤣🤣

Bu hafta patladık desene 😅😅😅

Hilalcım şu başlığa şimdiden yazını yazabilirsin 👇👇👇 🙈🙈🙈🤣🤣🤣😜

Thread 'Ben Nerede Hata Yaptım?' Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Hemen yazayim
En buyuk hatam hata yapmak. Nerede hata yaptim. Hersey hataydi. Anamin daha aldigi o kan ilaci herseyin baslangici oldu. En buyuk hata anamdadir hakim bey. Yoksa ben cubuk gibi insandim. Hatayi kendimde bulamadim vallaha dort dortlugum 🤣🤣🤣

Hemen yazayim
En buyuk hatam hata yapmak. Nerede hata yaptim. Hersey hataydi. Anamin daha aldigi o kan ilaci herseyin baslangici oldu. En buyuk hata anamdadir hakim bey. Yoksa ben cubuk gibi insandim. Hatayi kendimde bulamadim vallaha dort dortlugum 🤣🤣🤣
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: 1 yıldır almadığım kiloyu niye şimdi aldım derken ben aradığım cevabı buldum yok arttıkk o kadar etkiler mii 2 ay daha kullancammmmmmm

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: 1 yıldır almadığım kiloyu niye şimdi aldım derken ben aradığım cevabı buldum yok arttıkk o kadar etkiler mii 2 ay daha kullancammmmmmm
Ben orta okula gidiyordum cok kansizdim toprak yiyordum. Annem gittim eczaciya sormus bi kan ilaci almıştı. O ilaci ictigim gune lanet olsun o zamandan beri kiloyla bogusuyorum.

Back
X