Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hatalarim bile işe yariyor goruyorsunuz demi benim hatalardan ben haric herkws bir ders aliyor 🙈🙈

Kan ilacı dediğimiz şey Demir ilacı mı 🤔
Ya evet ben son zamanlarda başladım demir ilacına iştahım arttı ama tek suç onun değil tabi sporu sıfırladım son 1 aydırda ondan gelmiştir +5 👀 iştah biraz ekstra katmer oldu maalesef onuda tutacağız artık 🙈

Ya evet ben son zamanlarda başladım demir ilacına iştahım arttı ama tek suç onun değil tabi sporu sıfırladım son 1 aydırda ondan gelmiştir +5 👀 iştah biraz ekstra katmer oldu maalesef onuda tutacağız artık 🙈
Ben 3 aydır kullanıyorum Demir ilacı kaptanım ama bende etki etmedi Allahtan son iki haftam kaldı kurtuluyorum sonunda şu ilaçtan🤣 spordan olmuştur kaptanım o bence🥰

Ben 3 aydır kullanıyorum Demir ilacı kaptanım ama bende etki etmedi Allahtan son iki haftam kaldı kurtuluyorum sonunda şu ilaçtan🤣 spordan olmuştur kaptanım o bence🥰
Muhtemelen canım spor çok fark ediyor
Spor insana disiplin katıyor ya o kadar spor yaptım bari yememe içmemede dikkat edeyim diyorsun ama spor olmayınca hiç birşey olmuyor hepsi bir bütün esasında .. bende de biraz bunun ucu kaçtı :/

İnşallah değerlerin yükselmiştir canım 😍 benim şimdiden el ayak ısındı şükür yaz ayında titremek nedir yaşadım kansızlıkla 🙈🙈🙈

Canım seni buralarda görmek ne güzel😍😍 mezuniyet nasıl gidiyor bende bir iki haftaya mezun olacağım nasıl koruyabildin mi yoksa geri mi alındı kilolar🤣🤣
Ayy sağol canım benim ❤️ mezuniyet biraz kalorili gidiyo 🥴 3 kilo aldm maalesef ama dönecem inşaAllah boşa kürek çekmiş olmak istemiyorum 🥺
Buradan uzalasma ne kadar uzak kalirsan o kadar kopuyorsun olaydan. Baskalarinin kilo vermesi bile motive ediyor insani.
Öyle valla canım ya 😞 tartıya çıktıkça pişman oluyorum
👀Yoksa çok mu geri geldiii 🙈🙈🙈🙈 uzaklaştın canım arayı açma lütfen
76.5 77 arası gidiyorum şuan 3 kilo aldm ortalama 🥺 ben yine memleketteyim kaptanım anneannem vefat etti annemin kafası dağılsın diye yanında kaldm eşim gitti, 2 hafta oldu ve 1 hafta daha burdayım, o yüzen sesim çıkmıyor ☹️yoksa ara ara girip bakıyorum hala

Eline sağlık canım

@kollontai yi listenden çıkarabilirsin çok fazla x var dikkat edelim lütfen
Nikinik Nikinik kiloda bildirmedin canım çok mu yoğun gidiyor iş güç çıkaralım mı listelerden bir süre ?
Ekibin yarısı yazmamış :sinirli::sinirli:
Tamam yarın silerim kaptanım
Ayy sağol canım benim ❤️ mezuniyet biraz kalorili gidiyo 🥴 3 kilo aldm maalesef ama dönecem inşaAllah boşa kürek çekmiş olmak istemiyorum 🥺

76.5 77 arası gidiyorum şuan 3 kilo aldm ortalama 🥺 ben yine memleketteyim kaptanım anneannem vefat etti annemin kafası dağılsın diye yanında kaldm eşim gitti, 2 hafta oldu ve 1 hafta daha burdayım, o yüzen sesim çıkmıyor ☹️yoksa ara ara girip bakıyorum hala
Başınız sağolsun canım. Evine dönünce kaldığımız yerden devam ederiz canım 3 kilo çok sayılmaz sen hemencecik verirsin

G gibivegibi ortim menün biraz az geldi bana buşekilde devam edersen bence kilo vermen yavaşlayabilir ilerki zamanda.
Bugün ben hep dışardaydım güya bugün çok dikkat edecektim ama ev bakmaya falan gittik gümledi benim menü yine

Muhtemelen canım spor çok fark ediyor
Spor insana disiplin katıyor ya o kadar spor yaptım bari yememe içmemede dikkat edeyim diyorsun ama spor olmayınca hiç birşey olmuyor hepsi bir bütün esasında .. bende de biraz bunun ucu kaçtı :/

İnşallah değerlerin yükselmiştir canım 😍 benim şimdiden el ayak ısındı şükür yaz ayında titremek nedir yaşadım kansızlıkla 🙈🙈🙈
İnşallah kaptanım aynı zamanda tiroid için de ilaç kullanıyorum hamilelikten kalma hep bu ilaçlar🙈 bu hafta gidip değerlerime baktıracağım inşallah güzeldir değerlerim🥰

çok değilmiş canım ama daha da almadan gel burada olunca daha kontrollü oluyoruz🥰 başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin😔

ummhnisa ummhnisa senin sonuçlara baktımda hiç iç acıcı değil bugünde menü kötü diyorsun dünde öyleydi acil silkelenmek lazım zira biz kilo vermiyoruz alıyoruz canım
Şuan 1 ay önceki kilondan bile fazlasın maalesef 1 ayda en az 3 4 kilo veriyor olmamız gerekirken biz almışız :/

(68,6/69,4/+0,8/-%1,116)25 haziran kilosu 69.4
(69/68,6/0,4/%0,580)
(69,5/69/0,5/%0,719)
(69,2/69,5/+0,3/-%0,434)
(69,2/69,5/+0,3/-%0,434)
(70,7/69,2/1,5/%2,121) 28mayıs kilosu 69.2

Karantinada zaten herkese blr haller oldu canım ama yine de kilon çok artmadan dur demem için diyet işine girdin en güzeli dengeli beslenmeyi öğrenmek ben neredeyse 1 yıldır öyle besleniyorum İnan gidiyor kilolar başta zorlanıyorsun ama kaçamak yapmamaya çalış elinden geldiğince zorlaştırıyor işi çünkü ben 3 aydır hiç kaçamak yapmadım gibi bir şey bugünkü menün gayet güzel kuzum dünü telafi etmişsin 😘

Ben kaçamakları anlamıyorum desem 🙈 normal bir yiyecek olarak görüp yiyorum buraya yazınca siz uyarıyorsunuz a aa diyorum bunu da mı yemeyecektim 😂

ummhnisa ummhnisa senin sonuçlara baktımda hiç iç acıcı değil bugünde menü kötü diyorsun dünde öyleydi acil silkelenmek lazım zira biz kilo vermiyoruz alıyoruz canım
Şuan 1 ay önceki kilondan bile fazlasın maalesef 1 ayda en az 3 4 kilo veriyor olmamız gerekirken biz almışız :/

(68,6/69,4/+0,8/-%1,116)25 haziran kilosu 69.4
(69/68,6/0,4/%0,580)
(69,5/69/0,5/%0,719)
(69,2/69,5/+0,3/-%0,434)
(69,2/69,5/+0,3/-%0,434)
(70,7/69,2/1,5/%2,121) 28mayıs kilosu 69.2
Baya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza

Back
X