- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #418.141
Gayet güzel ortim adımın suyun da çok iyi
3 mil Leslie yaptım canım şimdiOrtim inş yapmışsındır sporunu, benim biraz aksadı bu haftamenün güzel, senin kilon yok zaten iyisinm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel ortim adımın suyun da çok iyi
3 mil Leslie yaptım canım şimdiOrtim inş yapmışsındır sporunu, benim biraz aksadı bu haftamenün güzel, senin kilon yok zaten iyisinm
Bu saatte sporu da bitirmişsin ne güzel bende yataktan çıkabilirsem yapıcam inşallah. Çok etkiliyor sabah aç karna spor yapmak3 mil Leslie yaptım canım şimdiHaftaya daha güçlü devam edersin dert etme
Vay arkadaş tatil dönüşü de böylr bi sonuç olur muydu yaaa çok kıskandım çokLeydizzzz and centılmının;
Erken kalkan yol alır demişler. Haftanın son iş gününden herkese günaydınnnnnnnHayırlı Cumalarımız olsun.
Biliyorum çok erken ancak hazır aç karnınayken ve gün içerisinde midemin hiç bu kadar boş olamayacağını bilerekten, sabahın bu saatinde bildirim yapayım dedim. Evet
Karşınızda haftasonu zıvanadan çıkmış(toksam bile denizden çıktıktan sonra yemek yiyen biriyim) ancak hafta içi sadece sıvı detoks programı ile almam gereken vitamin ve kalori hesaplanarak yaptığım(diyetisyen kontrolü ile) diyetimin sonucu;
Geçen hafta kilom 53.6
Bu hafta kilom 52.8
Fark -800 gram
Yüzde 1,492
Diyete başlarken hedef kilom 52’ydi. Sanırım bu kilo ile mezun olabiliyorum ancak ne yapsam bilemedim. Kararsızım. Tamam mı devam mı?
Cherry Mom
hzlsel
ummhnisa
yarimuhendis
Kaptankuşum ve kaptanyardımcılarım…
Sonucum ektedir, takdirlerinize sunulur![]()
Uuuuuuu bu da nesiiii tebrik ederim canım hadi 6lara az kaldıGünaydın kızlar,
Kendi rekorumu kırdım :)
Başlangıç:76 kg
Geçen hafta:73,65
Güncel:71,55
Fark: -2100 gr
Yüzde: 2,85
Hedef: 71 kg.
Ayy hadi inşallah :)Vay arkadaş tatil dönüşü de böylr bi sonuç olur muydu yaaa çok kıskandım çokmuhtemelen mezun olabilirsin canım ama kaptanımız da bi kontrol etsin
tebrik ederim tekrardannn
Uuuuuuu bu da nesiiii tebrik ederim canım hadi 6lara az kaldı![]()
Aynen aradan çıktı güzel oldu, ama çok sıcaktı aç karna zor bitirdimBu saatte sporu da bitirmişsin ne güzel bende yataktan çıkabilirsem yapıcam inşallah. Çok etkiliyor sabah aç karna spor yapmak
Sabah sıcakta zor oluyor cidden yere yatıp kalkasın gelmiyor ya ben de şimdi kalkıp yapacağım mecbur bir haftadır sabah yapmıyordum bakalım nasıl olacakAynen aradan çıktı güzel oldu, ama çok sıcaktı aç karna zor bitirdim![]()
Tebrik ederim canım benim kilona göre çok iyi sonuç25 Haziran: 55.35
2 Temmuz: 55.05
Fark: -300
Yüzde: %0.542
9 Temmuz hedef: 54.7
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel
yarimuhendis
runib
Tebrik ederim25 Haziran: 55.35
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel
yarimuhendis
runib
Harika eksi, bir de tatil dönüşü olmasına rağmen. Tebrik ederimLeydizzzz and centılmının;
Erken kalkan yol alır demişler. Haftanın son iş gününden herkese günaydınnnnnnnHayırlı Cumalarımız olsun.
Biliyorum çok erken ancak hazır aç karnınayken ve gün içerisinde midemin hiç bu kadar boş olamayacağını bilerekten, sabahın bu saatinde bildirim yapayım dedim. Evet
Karşınızda haftasonu zıvanadan çıkmış(toksam bile denizden çıktıktan sonra yemek yiyen biriyim) ancak hafta içi sadece sıvı detoks programı ile almam gereken vitamin ve kalori hesaplanarak yaptığım(diyetisyen kontrolü ile) diyetimin sonucu;
Geçen hafta kilom 53.6
Bu hafta kilom 52.8
Fark -800 gram
Yüzde 1,492
Diyete başlarken hedef kilom 52’ydi. Sanırım bu kilo ile mezun olabiliyorum ancak ne yapsam bilemedim. Kararsızım. Tamam mı devam mı?
Cherry Mom
hzlsel
ummhnisa
yarimuhendis
Kaptankuşum ve kaptanyardımcılarım…
Sonucum ektedir, takdirlerinize sunulur![]()
Ooo naptın sen, harika eksiGünaydın kızlar,
Aynen gücünü topla yapıver, ben de normale göre az yaptım bu hafta tartıda da etkisi görüldü tabiSabah sıcakta zor oluyor cidden yere yatıp kalkasın gelmiyor ya ben de şimdi kalkıp yapacağım mecbur bir haftadır sabah yapmıyordum bakalım nasıl olacak![]()
Çok sağol canımTebrik ederim canım benim kilona göre çok iyi sonuç![]()
Ya ben geçen hafta 200 gram düşmek için 2 mile leslie yaptım bi faydası olmadı yaHarika eksi, bir de tatil dönüşü olmasına rağmen. Tebrik ederim
Ooo naptın sen, harika eksi
Aynen gücünü topla yapıver, ben de normale göre az yaptım bu hafta tartıda da etkisi görüldü tabi
Çok sağol canım![]()
Olur heralde niye olmasin ki sen fotosunu falan ayarla hazir dursun hatta paylastaKızlar benden bi 100 gram daha gitmiş, tekrar bildirim yapsam kabul oluyor mu?
Harikasın canım çok iyi gitmişGünaydın kızlar,
Ben spor sonrası klimanın altına yatıyorum. Yaparken açmıyorum ama daha çok terliyim diyeAynen aradan çıktı güzel oldu, ama çok sıcaktı aç karna zor bitirdim![]()
Maşallah canım kilo vermeye devam ediyorsun kilona göre harika sonuç25 Haziran: 55.35
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel
yarimuhendis
runib
Canım boşa gitti diye düşünme. Artın çoktu onlar gitti eksiyi gördün sonuçtaBenim detoks resmen bosa gitti.
Gecen hafta 67.05
bugun 66.80
yuzde 0.372
haftaya hedef 66.4
Cherry Mom
hzlsel
Eki Görüntüle 2881066
Çok değil Artın canım halledersinGeçen hafta 73.700
Bu hafta 73.750
Fark +50
Yüzdelik -0,067
Hedef 72
Üzgünüm bu hafta pek diyet yapamadım![]()
Ooo harika sonuç canımGünaydın kızlar
Geçen cuma 81.6
Bugün 79.9
Fark 1.7
Yüzde 2.08
Hedef 79
Paylaş canım ben öyle 2 kere paylaştım sıkıntı olmadıKızlar benden bi 100 gram daha gitmiş, tekrar bildirim yapsam kabul oluyor mu?
Günaydın canım Hoşgeldin sana herdaim yerimiz var. Döndün mü türkiyeden nasıl geçtiGunaydin kaptancimCherry Mom yeriniz var mi? Yeniden takima gelip devam edebilir miyim?