- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #418.161
Cok sagol canim. Dondum. Cok Guzeldi. Her zamanki gibi donus zir geldiHarikasın canım çok iyi gitmiş
Ben spor sonrası klimanın altına yatıyorum. Yaparken açmıyorum ama daha çok terliyim diye
Maşallah canım kilo vermeye devam ediyorsun kilona göre harika sonuç
Canım boşa gitti diye düşünme. Artın çoktu onlar gitti eksiyi gördün sonuçta
Çok değil Artın canım halledersin
Ooo harika sonuç canım
Paylaş canım ben öyle 2 kere paylaştım sıkıntı olmadı
Günaydın canım Hoşgeldin sana herdaim yerimiz var. Döndün mü türkiyeden nasıl geçti
İYİ vakit geçirmene sevindim. Kiloya da takılma sen çok azimlisin çabucak verirsinCok sagol canim. Dondum. Cok Guzeldi. Her zamanki gibi donus zir geldiVe tabiki kilo aldim
Sen nasilsin canim?Harikasın canım çok iyi gitmiş
Ben spor sonrası klimanın altına yatıyorum. Yaparken açmıyorum ama daha çok terliyim diye
Ooo harika sonuç canım
Günaydın canım Hoşgeldin sana herdaim yerimiz var. Döndün mü türkiyeden nasıl geçti
Insallah canim.İYİ vakit geçirmene sevindim. Kiloya da takılma sen çok azimlisin çabucak verirsin
Olur heralde niye olmasin ki sen fotosunu falan ayarla hazir dursun hatta paylasta
Tamamdır çektim fotoyu 54.95 olarak. Biraz daha bekliyorum ama 54.90 dı hedefim belki inerim orayaHarikasın canım çok iyi gitmiş
Ooo harika sonuç canım
Artılarını yollayamacaktın belki detoks yapmasan canım öyle düşünmeBenim detoks resmen bosa gitti.
Gecen hafta 67.05
bugun 66.80
yuzde 0.372
haftaya hedef 66.4
Cherry Mom hzlsel
Eki Görüntüle 2881066
Olsun canım haftaya telafi edersinGeçen hafta 73.700
Bu hafta 73.750
Fark +50
Yüzdelik -0,067
Hedef 72
Üzgünüm bu hafta pek diyet yapamadım
Vay anam vayyy bu ne yaaaa maşallahGünaydın kızlar
Geçen cuma 81.6
Bugün 79.9
Fark 1.7
Yüzde 2.08
Hedef 79
Teşekkürler kaptanım duvara asılan dekorlar tasarlıyorum ev dekorasyonu diyelim :) sevdiğim bir iş oldu mutluyum bu anlamda çok şükür! Birazdan tartımı da paylaşırım yine hüsran tabiSelam tatlım
Ne üzerine açtın hayırlı olsun
Tmm tatlım yarın bekliyoruz kilo bildirimini
Bende çok merak ediyorum sonucunu canım eminim güzel bir şey gelecek
Ay üzüldüm vala bu hafta güzelde eksin vardı ya(( yapacak birşey yok
Valla süpersin yaw nazar değmesin :) şu sıvı detoksunda içtiğin şeyleri paylaşabilir misin belki bi denemeye çalışırımLeydizzzz and centılmının;
Erken kalkan yol alır demişler. Haftanın son iş gününden herkese günaydınnnnnnnHayırlı Cumalarımız olsun.
Biliyorum çok erken ancak hazır aç karnınayken ve gün içerisinde midemin hiç bu kadar boş olamayacağını bilerekten, sabahın bu saatinde bildirim yapayım dedim. Evet
Karşınızda haftasonu zıvanadan çıkmış(toksam bile denizden çıktıktan sonra yemek yiyen biriyim) ancak hafta içi sadece sıvı detoks programı ile almam gereken vitamin ve kalori hesaplanarak yaptığım(diyetisyen kontrolü ile) diyetimin sonucu;
Geçen hafta kilom 53.6
Bu hafta kilom 52.8
Fark -800 gram
Yüzde 1,492
Diyete başlarken hedef kilom 52’ydi. Sanırım bu kilo ile mezun olabiliyorum ancak ne yapsam bilemedim. Kararsızım. Tamam mı devam mı?
Cherry Mom hzlsel ummhnisa yarimuhendis
Kaptankuşum ve kaptanyardımcılarım…
Sonucum ektedir, takdirlerinize sunulur
Sen nasilsin canim?
Aynı canım hala kilo vermeye çalışıyorum. Sen geldin bu hafta ben izne çıkıcam haftaya memlekete gidicem ama yine gözüm buralarda olacak.Insallah canim.senin guncel kilon bir karila geldi gozume
Ohh ohh 1 kiloya yakın gitmiş canım süpersin
78 oldum canim, baslangic kiloma geri dondum.Aynı canım hala kilo vermeye çalışıyorum. Sen geldin bu hafta ben izne çıkıcam haftaya memlekete gidicem ama yine gözüm buralarda olacak.
Geçen hafta Bi kilo aldım da inşallah bu hafta vkı görünen kiloda olmayı umut ediyorum. Sen kaç kilo aldın çok mu
Ohh ohh 1 kiloya yakın gitmiş canım süpersin
Harikasin canim. Hem almamissin hem de Vermeye devam, super
Allah herkese sendeki azmi versin kuzum hem tatile git hem efsane bir eksi ile gelip mezun olLeydizzzz and centılmının;
Erken kalkan yol alır demişler. Haftanın son iş gününden herkese günaydınnnnnnnHayırlı Cumalarımız olsun.
Biliyorum çok erken ancak hazır aç karnınayken ve gün içerisinde midemin hiç bu kadar boş olamayacağını bilerekten, sabahın bu saatinde bildirim yapayım dedim. Evet
Karşınızda haftasonu zıvanadan çıkmış(toksam bile denizden çıktıktan sonra yemek yiyen biriyim) ancak hafta içi sadece sıvı detoks programı ile almam gereken vitamin ve kalori hesaplanarak yaptığım(diyetisyen kontrolü ile) diyetimin sonucu;
Geçen hafta kilom 53.6
Bu hafta kilom 52.8
Fark -800 gram
Yüzde 1,492
Diyete başlarken hedef kilom 52’ydi. Sanırım bu kilo ile mezun olabiliyorum ancak ne yapsam bilemedim. Kararsızım. Tamam mı devam mı?
Cherry Mom hzlsel ummhnisa yarimuhendis
Kaptankuşum ve kaptanyardımcılarım…
Sonucum ektedir, takdirlerinize sunulur
Vay muhteşem bir eksi tebrik ederim canımGünaydın kızlar,
Kendi rekorumu kırdım :)
Başlangıç:76 kg
Geçen hafta:73,65
Güncel:71,55
Fark: -2100 gr
Yüzde: 2,85
Hedef: 71 kg.
Tebrikler canım gayet güzel gitmiş25 Haziran: 55.35
2 Temmuz: 55.05
Fark: -300
Yüzde: %0.542
9 Temmuz hedef: 54.7
Cherry Mom ummhnisa hzlsel yarimuhendis @runib
Olsun canım çok bir artı değil bu hafta daha çok dikkat edersinGeçen hafta 73.700
Bu hafta 73.750
Fark +50
Yüzdelik -0,067
Hedef 72
Üzgünüm bu hafta pek diyet yapamadım
muhteşemsin canım hoş geldin 7lere gelmesin bir daha 8lerGünaydın kızlar
Geçen cuma 81.6
Bugün 79.9
Fark 1.7
Yüzde 2.08
Hedef 79
hoş geldin canım gider kilolar hiç dert etme ödemdir çoğuSelam ben yine artılarla geldim umarım regldendir öyleyse eğer 2/3 güne gitmesi lazım
Son tartı 55.2
Güncel 56.3
Fark +1.1
kaç gibi tartılabilirsin canımHanımlar,şu an hastanedeym. Tartı için eve yetişebilirim umarım.
Boşa gitti diye düşünme canım ödemin çokmuş demekki inşallah haftaya hiç artı görmeden direk eksiyle başlayacaksın bunlar senin son kiloların o yüzden bu kadar zorluyor seni sakın moral bozma ortimBenim detoks resmen bosa gitti.
Gecen hafta 67.05
bugun 66.80
yuzde 0.372
haftaya hedef 66.4
Cherry Mom hzlsel
Eki Görüntüle 2881066
Dünden bugüne 200 gram gitti ama olsunyarimuhendis detoks işe yaramış bebeğim çok güzel gitmiş harikasın bakalım ben ne göreceğim tartıda merak içindeyim bir iki saate eve geçeceğim
Sabah güzel bir rakam gördüm bakayım eve gidince daha iyisi olacak mı çok bombastik bir yüzdem yok ama umduğumdan daha iyisi olduDünden bugüne 200 gram gitti ama olsunsenden bombastikolu bi sonuç bekliyorum ben
Süper o zaman bekliyorum meraklaaSabah güzel bir rakam gördüm bakayım eve gidince daha iyisi olacak mı çok bombastik bir yüzdem yok ama umduğumdan daha iyisi oldu
Şimdi daha çabuk verirsin canım hiç önemli değil.78 oldum canim, baslangic kiloma geri dondum.
Ooo hadi bakalım merakla bekliyorum sonucuSabah güzel bir rakam gördüm bakayım eve gidince daha iyisi olacak mı çok bombastik bir yüzdem yok ama umduğumdan daha iyisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?