- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.601
Wuuwuu harikasin canim. Cok az kalkis 69aBen if yapıyorum canım kahvaltıyı genellikle 1 de ediyorum 4te ara öğün 7-8 gibi de akşam yemeğimi yiyorum öyle olunca gerçekten acıkmıyor insan eğer yapabiliyorsan eminim işe yarayacaktır
Benim her gün tartılmasam içim rahat etmiyor elimde değil dayanamıyorum bazen motive ediyor bazen moral bozuyorBen baya baya yaklaştım 71, 9 gördüm bugün bakalım cumaya kadar az daha gider inşallah iki haftaya 69 görebilirim
Sagol canim. Senden bu sozleri duymak cok mutlu etti beniHem iki öğün yapmışsın hem de erkenden kapatmışsın günü üstüne üstlük spor şahane canım
Himm yarindan itibaren ben de ekliycem dukan birasini25 Ağustos
Kahvaltı
2 yk yulaf, 1 sb süt, 1 şeftali, Antep fıstıklı züber(biraz saçma oldu farkındayım)
Ara
Dukan birası(1 LT)
Akşam
Musakka(fırında zeytinyağlı), 1 kase cacık, 1 wasa
2 LT su, 2 mil Leslie
Cherry Mom @Sonsuz umut
Adimlarin super. If diyetinin de harika25.08.2021
Sabah yok
Öğlen yok
Akşamüstü : 2 avuç kadar kuruyemiş, 1 paket gong
Akşam : 300 gram kadar köfte, incik, sucuk. 1 içli köfte, bol salata, 2 bardak ayran
2 litre su
2 filtre kahve
12000 adım
Tatlı sipariş edemedim çünkü midem diğer organlarımı ittirmeye başladı. Günü böyle kapatıyorum
Cherry Mom hzlsel Azimliiii
Canim menulere yorum yapmak istedigimizde alintiya basiyoryz. Alinti yapiyor. Sonra bu sayfaya gelip alinti ekle yapip buraya yaziyoruz yorumlari. Unarim aciklayici olabilmisimdirCanım benim miden senden yana iyi ki ittirmisgüzel gün geçirmişsin dışarıda olmana ragmen adımı yine atmışsın, paketli gıdaları birakmalisin bence
Aaa tamam öyle yaparım yarınCanim menulere yorum yapmak istedigimizde alintiya basiyoryz. Alinti yapiyor. Sonra bu sayfaya gelip alinti ekle yapip buraya yaziyoruz yorumlari. Unarim aciklayici olabilmisimdir
Super bir menu. Galiba isvec diyeti ilk gun25.08.2021
kahvaltı
1 fincan kahve
Öğle
Karnıbahar, yoğurt, 2 yumurta
Akşam
200 Gr biftek, salata
2,5 lt su, 2 bardak yeşil çay, 30 dk Leslie
Lizozom55
Evet ilk günSuper bir menu. Galiba isvec diyeti ilk gunspor da harikas
İnşallah canımCanim ben onceden de hergun cardioyla zayiflamistim. Belki vucuttan vucuda degisiyor dun. Yuruyus pek kesmiyor beni. Enerjimi atamiyorum.
oyy canim ya olur mu hic oyle. Insanlik hali, hayat. Bazen oluyor oyle. Sonunda hersey o kadar guzel olur ki unutursun gider bu gunlerini.
Benim ortim İsveç diyetine başlamıış25.08.2021
kahvaltı
1 fincan kahve
Öğle
Karnıbahar, yoğurt, 2 yumurta
Akşam
200 Gr biftek, salata
2,5 lt su, 2 bardak yeşil çay, 30 dk Leslie
Lizozom55
Sağ ol canımWuuwuu harikasin canim. Cok az kalkis 69a
Evet dogru sen de oyle besleniyirsub. If. Ben de deneyeyim yapabilirim aslinda. Sabahlari aclik hissetmiyirum. Kahve yetiyor
Bu hafta o da ödem attırdı bana o yüzden fazla fazla gitti kilolar mutlaka dene canım illa etkisi olurHimm yarindan itibaren ben de ekliycem dukan birasinimenun sporun yine harika canim
Adimlarin super. If diyetinin de harikamasallah canim.
Evet ya masallah senin kilolar guzel gidiyir. Aman daha da cok gitsin nazarim degmesinSağ ol canımİnsanın yedikçe yiyesi geliyor sabah açlık hissetmiyorsan dene bence de canım inşallah sende de faydasını gösterecek
Bu hafta o da ödem attırdı bana o yüzden fazla fazla gitti kilolar mutlaka dene canım illa etkisi olurSporum az ama pek yapasım yok haftaya işe başlayınca daha bir hareketleneceğim inşallah 3 mile geçeceğim
Odem attirici cay aldim internetten. Yarin gekecek. Dogal birsey ogleden sonra onu da icerim.Sağ ol canımİnsanın yedikçe yiyesi geliyor sabah açlık hissetmiyorsan dene bence de canım inşallah sende de faydasını gösterecek
Bu hafta o da ödem attırdı bana o yüzden fazla fazla gitti kilolar mutlaka dene canım illa etkisi olurSporum az ama pek yapasım yok haftaya işe başlayınca daha bir hareketleneceğim inşallah 3 mile geçeceğim
Sağ ol canım işte bunun da kötü yanı verdiğim gibi çabucak alıyorum çok dikkatli olmam lazım bundan sonraEvet ya masallah senin kilolar guzel gidiyir. Aman daha da cok gitsin nazarim degmesin
Çok iyi canım etkisini gösterirler güzelce afiyet olsunOdem attirici cay aldim internetten. Yarin gekecek. Dogal birsey ogleden sonra onu da icerim.
Cok guzel dikkat ediyorsun canim. Ondan iyi gidiyor kilolar. Hic abartmiyoraun masallahSağ ol canım işte bunun da kötü yanı verdiğim gibi çabucak alıyorum çok dikkatli olmam lazım bundan sonra
Çok iyi canım etkisini gösterirler güzelce afiyet olsunBen bir de ananas zencefil tarçın ve yeşilçaylı bir su hazırlıyorum o da çok güzel ödem attırıyor
Aynen öyle canım. Düzenli spor yapınca sıkılaşma oluyo. BravoooBugun ust komsumla kizlari anaokulundan alirken karsilassin, nasil zayiflamissin dedi. Defim ki verdigim kilo 1,5. Ama spirdan galiba. Gercekten gozle gorulur bir incelme var vucudumda. Olculerimi alali 1 ay olsun tekrar bakacagim olculerime. Ins o zamana daha iyi kilo verirsem tam super olur.
Harikasın canım. Çok az kaldıı.Ben if yapıyorum canım kahvaltıyı genellikle 1 de ediyorum 4te ara öğün 7-8 gibi de akşam yemeğimi yiyorum öyle olunca gerçekten acıkmıyor insan eğer yapabiliyorsan eminim işe yarayacaktır
Benim her gün tartılmasam içim rahat etmiyor elimde değil dayanamıyorum bazen motive ediyor bazen moral bozuyorBen baya baya yaklaştım 71, 9 gördüm bugün bakalım cumaya kadar az daha gider inşallah iki haftaya 69 görebilirim
Sporumu sana ozenip ac karnina kahveden sonra yaptim bugun canim. Cok iyi geldi. Gun icinde daha az aciktim. Gec kahvalti ettimAynen öyle canım. Düzenli spor yapınca sıkılaşma oluyo. Bravooo
Harikasın canım. Çok az kaldıı.
bugünüm akşam fanta içene kadar mıhhhteşemdi evde durmadım bugün yürüdüm 10000 küsur adım gösterdi telefon ama o kadar sıcak ki dayanamadım fantayı 1 bardakcık yuvarladımavutsunbahaneler ortim nasil gecti gunun? Bugun de dunku gibi spor yapabildin mi?
Süpersin canım. Çok iyi gidiyorsun. Aynen devam ❤Sporumu sana ozenip ac karnina kahveden sonra yaptim bugun canim. Cok iyi geldi. Gun icinde daha az aciktim. Gec kahvalti ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?