- 28 Temmuz 2016
- 4.041
- 6.754
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.641
Hoşbuldum Nazan :) ay inşallah ya aylardır başlayıp başlayıp pes ettim. Kendime beni döve döve zayıflatacak arkadaş arıyorumHoşgeldin ben Nazanumarım istediğin kiloya ulaşırsın, burası tam gaz motivasyonunu sağlayacak
Gunaydin ben Derya. HosgeldinADINIZ: Melodi :)
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski formuma kavuşmak
Bende böyle bir giriş yapayım madem :)
Canım günaydın Cuma günleri bildirim sonrası yeni rakip ve hedeflerimiz belirleniyor. Yarına kadar kendi rakibin kendin ol, fotoğraflı kilo bildirimi sonrası zevkle yarışırızTempus
Odalanamıyorum DeryaGunaydin canim. Hosgeldin. Ben de aksam ayni sekilde ne bulursam yiyenlerdendim. Bak yeni bir beslenme sekline basladim. Aksam da istahimi kesiyir. Sabah kalkinca kahve iciyirum. Sonra spor(artik hava sicak micak yap kuzum spor). Istersen benim yaptigim sporlarin videosunu hergun paylasirim seninle. Yapinca birbirinize yaptik diye haber veririz. Spordan sonra dus aliyorum, dinleniyirun. Sonra gec kahvalti ediyirum 11-12 gibi. 3-4 saat sonra bir ogun daha. Acikirsam sonra bir ogun daha ekliyirum uyumadan. Gun icinde bir veya iki dilkm ekmek yiyorum. Meyve de yiyorum. Ne dersin yapalim mi beraber?
Henüz tanışmadık ama haklısın hırslıyımGünaydın, fena hırslı gördüm senibu hırs kilo verdirir kesin
Doğru ya en azından şekersiz bazen dışarıdan gelince soğuk içecek arıyor insan teşekkür orticimOrtim. Boyle durumlar ivin eve cola zero al. Tabiki surekli icme sagliksiz ama canin isteyince arada bir barddak icersin hic degilse kalirisi yok
Gitsin kilolarr ben de aç uyandım seni düşünemiyorum hemen hafif bir kahvaltı yapam gelemSagol ortim. Aciktim yakan yok, uyumakta zorlandim ama insallah soyle devam eddbilirsem kilolar da tikir tikir gider
Hoş buldum Derya teşekkür ederim :)Gunaydin ben Derya. Hosgeldin️
Menülerinin hastasıyım seninle ortak olmak bir zevk25 Ağustos Çarşamba
Sabah
Öğle
- Kahve
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Domates biber
- Yeşil çay
Akşam
- Yumurtasız menemen
- 1 bardak ayran
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Yarım armut
3 lt su
- 1 muz
- Az karpuz (bugün çok meyveli oldu
)
15 dk leslie
45 dk pilates
20 dk bölgesel egzersiz
Cherry Mom kollontai hzlsel
Canim bugun ben su sporu yaoacagim. Hadi gel beni yalniz birakma
Odalanamıyorum Deryaburda olmadığımda mümkün değil yarıda bırakıyorum. Sıcaktan spor yapamıyorum çünkü her spor sonrası duş alsam bile vücudumda kızarıklık oluyor. Ama yapıcam artık. Birlikte bişeyler yapalım tabi
Henüz tanışmadık ama haklısın hırslıyım
Rakiplerimi bekliyorum
Yani ikisi de saglikli degil tabiki ama hic degilse kalorisiz sekersizDoğru ya en azından şekersiz bazen dışarıdan gelince soğuk içecek arıyor insan teşekkür orticim
Afiyet olsun ortim. Ben biraz evi tipladkm. Kahve ictimGitsin kilolarr ben de aç uyandım seni düşünemiyorum hemen hafif bir kahvaltı yapam gelem
Bebislerimizin aylari baya yakinmis canim. Benimki de 9 aylik.Hoş buldum Derya teşekkür ederim :)
Gunaydin canim. Cook sevindim.Günaydınlar herkese, sabah güzel bir sürprizle uyandım, 12 saat uyumanın faydası sanırımyürüyebiliyorum sonunda
Wuuwuuu bu nasil bir eksi canim. Hem de bu kiloda.Ortim az evvel tartıldım 54,4 geldim 1,4 eksideyim nasıl oldu bilmiyorum yarın acayip bir artıyla gelmezsem şeytanın bacağını kırdım demektirkardelelen321
Gunu baya hafif gecurmissin hele ki aksami. Cok iyi. Insallah yakibda spora da donersin canim. Tamamen iyilesince25 Ağustos
Kahvaltı
2 dilim karabuğdaylı ekmek
2 has yum
Kahvaltılık sos
Peynir az reçel
ara
1 tabak erişteli barbunya pilaki
akşam
1 şeftali
Su2 lt
Spor yok
Cherry Mom kardelelen321 hzlsel
Günaydın canım yarından sonra yeni ortaklar belli olur ama sen bugünden başla menünü yazmayaGünaydın kızlar. Bu bir yardım çağrısıdır.
Geçen hafta gelen misariflerimden sonra aşımızı olduk biraz rahatsızlandık eşimle. Atlattık bir şekilde ama o dönemde yediklerime dikkat edemedim. Şimdi hazırım. Her kim ile ortaklaşıyorsam, rakipleşiyorsam bekliyorum. Kendime çok kızgınım. 2 gündür gündüz yediklerime dikkat ediyorum, fakat akşam olunca evde ne varsa yiyorum. Hava da çok sıcak spor yapamıyorum. Eğer bir rakip & ortak belirlenir ise mecburiyetten elimden gelenin en fazlasını yapabileceğime daha önce şahit olanlar var.
Öpüldünüz..
Ooo çok iyi canım demek güzelce dinlenmeye ihtiyacın varmışGünaydınlar herkese, sabah güzel bir sürprizle uyandım, 12 saat uyumanın faydası sanırımyürüyebiliyorum sonunda
vay sınır aşıldı canım yarın artık bu akşam bir çılgınlık yapmazsan artı gelmezsinOrtim az evvel tartıldım 54,4 geldim 1,4 eksideyim nasıl oldu bilmiyorum yarın acayip bir artıyla gelmezsem şeytanın bacağını kırdım demektirkardelelen321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?