- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #422.661
Doğru söylüyorsun canım ama çok üşendim salata yapmayaAksam meyveler yerine salata tarzi birsey daha iyi olurmus ama yine de cok olan meyve oosun canim, saglikli hic degilse
Sporlarin sahane
Ortim senin de dedigin gibi fanta haric cok guzel olmus menunadimlarin da super
![]()

Tekrar Hoşgeldin canımmmm. Sen bu kadar kararlı geldikten sonra kilo da neymiş, giderGünaydın kızlar. Bu bir yardım çağrısıdır.
Geçen hafta gelen misariflerimden sonra aşımızı olduk biraz rahatsızlandık eşimle. Atlattık bir şekilde ama o dönemde yediklerime dikkat edemedim. Şimdi hazırım. Her kim ile ortaklaşıyorsam, rakipleşiyorsam bekliyorum. Kendime çok kızgınım. 2 gündür gündüz yediklerime dikkat ediyorum, fakat akşam olunca evde ne varsa yiyorum. Hava da çok sıcak spor yapamıyorum. Eğer bir rakip & ortak belirlenir ise mecburiyetten elimden gelenin en fazlasını yapabileceğime daha önce şahit olanlar var.
Öpüldünüz..

Akşam yemeklerinin önüne de, menüleri yazmaya başladıktan sonra geçeceğine inanıyorum. Burası gerçekten işe disiplin katıyor.

Yürürken de yanında soğuk su bulundur canım yudum yudum iç. Hem soğuk su metabolizmayı daha çok çalıştırıyor diye duymuştum.Doğru ya en azından şekersiz bazen dışarıdan gelince soğuk içecek arıyor insan teşekkür orticim

Ah ortim seninle de öyleeeMenülerinin hastasıyım seninle ortak olmak bir zevksadece bu karpuz çok sinsi aşırı şekerli bir meyve illa yemek istiyorsan akşam değil de daha erken yemekte yarar var ama meyve yani sonuçta kek değil
![]()

Meyve konusunda çok çok haklısın. Üşengeçliğimden onlarla geçiştirdim

Offfffff.... Şahanesin sen. Spor filan da yok. Ben şokOrtim az evvel tartıldım 54,4 geldim 1,4 eksideyim nasıl oldu bilmiyorum yarın acayip bir artıyla gelmezsem şeytanın bacağını kırdım demektir![]()
kardelelen321

Helal olsun ortiiiimmm.

Afiyet olsun ortim. Ben biraz evi tipladkm. Kahve ictim️ Bebisim uyusun spor yapacagim. Sonra dus alip kahvalti zamani
![]()

Ah ah ah... Ne güzel bi duygu bu yaaa. Keyifli alışverişler canımm.Günaydın kızlar bugün çocuklar gibi okul alışverişine çıkacağımBir tane giyecek pantolonum kalmamış hepsi üstümden düşüyor nasıl bir mutluluk bu
![]()