Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayakkabımıda aldım bugün kızlar
şükür ki bitti artık

yediklerimi yazıyorum;
15:00
1 kuru kayısı
3-4 adet üzüm

15:30
1 kase tavuklu,domatesli,biberli,soğanlı yemek gibi bişi valla süper olmuştu suyunu yemedim ama:81:
1 kase salata
2-3 dilim kadar karpuz

tartıda eksileri görmeye başladım şükür
bu hafta daha iyi gidiyom gibi :81:

heeey ben geldim...Ve sizleri çok özledim diyetimden de elimden geldiğince vazgeçmedim yediklerimi yazayım da yorumu siz yapın bence

23 temmuz
11.10 ve 13.30 şekersiz çay 1er bardak

14.15 2 köfte 2 köfte büyüklüğü kadar ekmek
1 bardak ayran

18.50 5 tane form bisküvi

20.05 10 tane çekirdek

21.10 yarım tabak çorba
1 t.k yoğurt
4 çatal taze fasülye
2 çatal tavuk
1 yudum kola

Akşam yemeği biraz fazla gibi ama

bugün de 13.50 de 5 tane form bisküvi yedim
3 gibi 1 avuca yakın kabuklu fıstık
6 gibi 1/4 simit

2 günlük menüm bunlar hanımlar geçmişi yarın okumayı düşünüyorum artık çok yorgunum.
bilgisayarım hala bozuk internetegirmem bir şans windowsla ilgili hiç bir şey yapamıyorum bir aksilik olursa bir şekilde siteye ulaşmaya çalışacağım bu arada 2 günlük paylaşımsızlığım için hepinizden özüür diliyorum.

bende bgn öğlen kısır yedim azıcık,esmer bulgurla yapılmıştı ve ondan dolyı sağlıklı diyebiliriz dimi?
onun dışında ara öğünlerimde şekersi limonata ve kayısı tükettim bgn
akşamda luru fasulye gibi marketlerde satılan börülcelerden yapılmış bir salata ve ayranla günü kapattım ve
yatmadan öncede biraz kayısı yedim şimdiiii,ee yeter artık bgn yediklerim
veeeeeeeeeee en önemlisi bolca suuuu!!!

18:00
bir salkım üzüm

20:30
6-7 fındık
1 kase dondurma

yatarkende yoğurt yiyeceğim kızlar
yağ yakıyo diye tavsiye etmiştiniz ya,işe yarar inşAllah :97:

aqnnadım,teşekkür ederim yani sağlıklı zayıflamadaki her sorunun cevabı İRADE ye çıkıyor galiba,en önemlisi bu demekki....

cnm afiyet olsun :) dikkat ettimde 1-2 gün içinde yediklerini yemeklerden sonra genelde az da olsa karpuz tüketiyosun tatlı isteğini kesmede yardımcı oluyormu pekii? nede olsa diğerlerinden daha sağlıklı???

ne fazlasıı nerdeyse bişe yememişsinn kiii!!! çatal dediklerini lokma olarak annadım bennnn?
eğer öleyse az yanii ...

Kızlar iyi geceler:)
Akşam yemeğinde harika bir yemek yedim fırında ton balığı:)
Harikaaa ve hafif oldu hemen tarifini vermek istiyorum size:)
1 kutu ton balığı
1/2 soğan
domates
yeşil biber
karabiber tuz
arzuya göre üstüne kaşar..
Fırında sütlaç kabı ya da fırın kabınız varsa en alta ince ince soğanları doğruyoruz üstüne yeşil biber bir kat bir kat balık 1 kat domates koyup 200 derece fırında pişiriyoruz çıkmasına yakın üstüne kaşar atabiliriz:))
Bildiğiniz balık buğlama oluyor tadını levrekten ya da çipuradan ayıramazsınız:)
Sunumuda çok güzel hemde çok çok hafif bütün yağınıda en dibine bırakıyor yanında 1 dilim ekmekle severek yersiniz:)
Ben fırın sütlaç kaplarına eşimle ikimize yaptım bayıldı eşimde:)
Ayrıca sizin için resimlerinide çektim hemen koyucam umarım bu tarif işinize yarar

yogun bir haftasonundan sonra herkese merhabaa :)

cumartesi menümü yazmıyorum :) biraz kaçamak günü oldu benim için, hamburgerden böreğe iskendere kadar ne ararsan vardı içindee :) yemeyi 4te bıraktım ama cok cıss şeyler tükettim ama şimdi nefsimi köreltmiş vee motive olmuş bir şekildeee tekrar moda girmiş bulunmaktayımm :)

pazar günkü menümü weriiim efenimm hemennnn :)

Sabah
3 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt

Öğlen
1 kücük kutu tonbalığı
3 yk mantı
2 dilim kaşar
1 dilim salam
1 tane domates
1 su bardağı ice tea
¼ lavaş

Ara
1 tane danone muzlu puding

Akşam
3 yk mantı
1 küçük muz

örnek bi menü deil efenimeee söliiim ama okdr da olsuun :)

accık bişi artıdayım, hemen acıgımı kapatırımmm :)

Aynı yemekleri yemekten sıkılanlar için umarım iyi bir alternatif olur:)

Uploaded with ImageShack.us

ufff duygu bu süper
bayılırım balığa çok iştah açıcıcı bi sunum
ben de yapayım en yakın zamanda

günaydın kızlarr
pazartesinin kıllığı üzerimde uykum var
bi dolu iş var uyanamadım daha bi ayılsam
sabah kahvaltım kepekli kaşarlı domatesli tost
ve açık çay

Günaydın:)
Dün çok yoğun bir gündü ve yazamadım.Üzgünüm
Ben de spordan geldim,ocağa çay koyup geçtim kk nın başına.Zaten sabahlara kadar açık pc.Aldım elime bir elma kemiriyorum.Şu an aç değilim.Ama çayım olsun küçük bir kahvaltı yapıcam...

Son düzenleme:
ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,

13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..

Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim

spor yapmazken kilo verince bıngıl bıngıl olcez diyosun he
olsun kuzu yumuşak hatun iyidir
yastık döşek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…