- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.281
merhaba,
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
cumartesi pazar pek giremedim ben de. cumartesi neredeyse tüm gün yattım. biraz başım ağrıyordu. gece ise sabaha kadar ayaktaydım. bir ara karakola gittim geldim.. pazar sabah da polisle uyandırdılar sağolsunlar. 6 da yattım 10 da kalktım. kahvaltı edemeden çktım evden. öğlen dönüp 12 gibi kahvaltımı ettim dün. akşam 5 e kadar adliyedeydim yine. sonra alışveriş merkezi, market alışverişi derken akşam oldu gitti.
amcamlar bizdeydi. haftasonu. zeytinburnunda olayların içinde kaldıkları için baya bi etkilenmişler biber gazından, huzursuzluktan. haftasonunu bizde geçirdiler. iki gün de sabaha kadar oturduk. akşama kadar uyuyamadık
menülerim biraz karıştı. saatler, yemekler..
biraz abarttım gibi geldi ama hamur işi birşey yemedim. kahvaltı harici, zeytinyağlı dolma, et sote, patlıcan salata, domates biber kavurma, yarma buğdaylı soğuk çorba haftasonu yediklerimden.
kaçamaklarım ise dondurma, çekirdek, şerbet,kola...
çok su içtiğimden midir nedir. ben çok abarttım , ipin ucunu kaçırdım dedim, annemle yengem de ne yedin ki bişey yemedin, biz abarttık asıl dediler... ben de sevindimm
bu sabah da kahvaltıda peynir tabağı yaptım resmen kendime. lor,beyaz, kaşar, çeçil, hellim azar azar aldım tabağıma. zeytin, domates, salata, 3 dilim de sucuk. artı yarım dilim ekmek yedim.
kızlar benim kilom çok dalgalanıyor bu ara. artık hergün tartılıp yazıcam bi kenara. yemiyorum yemiyorum. bi bakıyorum artıdayım:26: içtiğim suyu mu tam atamıyorum acaba.. öyle fazla tuzlu yiyen biri de diilim ama..
diyet karper her markette bulunur mu acaba hiç öyle bişey dikkatimi çekmedi bi bakayım çıktığım zaman markete bugün çıkmak istiyorum yaa sosyete pazarına gitmem gerek
sen nereden alıyosun canım
davet için teşekkür ederim.bende hemen yediklerimi yazayım.sabah uyanınca elma sirkeli su içtim.kahvaltımda 1kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,haşlanmış yumurta,yarım yağlı süt(1 su bardağı)...şimdi de 500 ml su..
güzel bi hafta sonu geçirmişsin sonuç olarak
nerde yanlış yaptığını bulmak istiyosan hergün tartılmak iyi fikir
ama ters etkide yapabilir haberin olsun tatlım
ben hergün tartılıp eksi olmadığını görüne moralim bozuluyo mesela
kızlar öğen arasında bakırköye yürüdüm baya terledim ne feci bi sıcak var öyle
dışarda yedik yemeği körili tavuk yedim
yanında coca cola zero ve 2 elma dilim patates vardı
en azından bir müddet böyle deniyeyim. fazla çıktığımda bir gün öncesinin muhakemesini yapabilirim gibi geliyor.
ımmmmm. bayılırım köri soslu tavuğa... pek de güzel yaparım... amma krema olduğu için içinde çok sık tüketmemeye çalışıyorum..
afiyet olsun kuzu....
canım ben kimden aldım trakya diyet karper
migrosta caourrfourda var ama
pınarın karper markasınında var
krema koymamalarını tembihledim kuzu
kremasız yedim yani
karmen kendinden bahseder misin biraz
ben takım kaptanıyım adım elif
hoşgeldin aramıza
mersinde yaşıyorum.30 yaşındayım.1.64 boyundayım. 1.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ilk aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa seve seve yanıtlarım :))
mersinde yaşıyorum.30 yaşındayım.1.64 boyundayım. 1.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ilk aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa seve seve yanıtlarım :))
kızlar öğen arasında bakırköye yürüdüm baya terledim ne feci bi sıcak var öyle
dışarda yedik yemeği körili tavuk yedim
yanında coca cola zero ve 2 elma dilim patates vardı
sınıf öğretmeniyim...size gerek yok :)
sınıf öğretmeniyim...size gerek yok :)
kızlar slm
bn yeni geldm
amonracm msjnı yeni gördm.
Biraz kötü gnler geçrdm kızlar intrnete grme imkanm olmadı o yüzdn cuma gnü de giremedm elifcm,msjnı yeni görebldm dediğim gbi,umarm kusuruma bakmazsnz.
Kilo almadm hatta verdm ddğim gbi sıkıntılı bi dönem geçrdim(
herkes iidir umarm bundn snra burlardym kızlar
kızlar te cumadan kalan işlerim var
onları toparlamam lazım işlerim bitince gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?