Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba,

hepinize güzel bir hafta diliyorum.

cumartesi pazar pek giremedim ben de. cumartesi neredeyse tüm gün yattım. biraz başım ağrıyordu. gece ise sabaha kadar ayaktaydım. bir ara karakola gittim geldim.. pazar sabah da polisle uyandırdılar sağolsunlar. 6 da yattım 10 da kalktım. kahvaltı edemeden çktım evden. öğlen dönüp 12 gibi kahvaltımı ettim dün. akşam 5 e kadar adliyedeydim yine. sonra alışveriş merkezi, market alışverişi derken akşam oldu gitti.

amcamlar bizdeydi. haftasonu. zeytinburnunda olayların içinde kaldıkları için baya bi etkilenmişler biber gazından, huzursuzluktan. haftasonunu bizde geçirdiler. iki gün de sabaha kadar oturduk. akşama kadar uyuyamadık

menülerim biraz karıştı. saatler, yemekler..

biraz abarttım gibi geldi ama hamur işi birşey yemedim. kahvaltı harici, zeytinyağlı dolma, et sote, patlıcan salata, domates biber kavurma, yarma buğdaylı soğuk çorba haftasonu yediklerimden.

kaçamaklarım ise dondurma, çekirdek, şerbet,kola...

çok su içtiğimden midir nedir. ben çok abarttım , ipin ucunu kaçırdım dedim, annemle yengem de ne yedin ki bişey yemedin, biz abarttık asıl dediler... ben de sevindimm

bu sabah da kahvaltıda peynir tabağı yaptım resmen kendime. lor,beyaz, kaşar, çeçil, hellim azar azar aldım tabağıma. zeytin, domates, salata, 3 dilim de sucuk. artı yarım dilim ekmek yedim.

kızlar benim kilom çok dalgalanıyor bu ara. artık hergün tartılıp yazıcam bi kenara. yemiyorum yemiyorum. bi bakıyorum artıdayım:26: içtiğim suyu mu tam atamıyorum acaba.. öyle fazla tuzlu yiyen biri de diilim ama..

güzel bi hafta sonu geçirmişsin sonuç olarak
nerde yanlış yaptığını bulmak istiyosan hergün tartılmak iyi fikir
ama ters etkide yapabilir haberin olsun tatlım
ben hergün tartılıp eksi olmadığını görüne moralim bozuluyo mesela

diyet karper her markette bulunur mu acaba hiç öyle bişey dikkatimi çekmedi bi bakayım çıktığım zaman markete bugün çıkmak istiyorum yaa sosyete pazarına gitmem gerek
sen nereden alıyosun canım

canım ben kimden aldım trakya diyet karper
migrosta caourrfourda var ama
pınarın karper markasınında var

kızlar öğen arasında bakırköye yürüdüm baya terledim ne feci bi sıcak var öyle
dışarda yedik yemeği körili tavuk yedim
yanında coca cola zero ve 2 elma dilim patates vardı

karmen kendinden bahseder misin biraz
ben takım kaptanıyım adım elif
hoşgeldin aramıza

en azından bir müddet böyle deniyeyim. fazla çıktığımda bir gün öncesinin muhakemesini yapabilirim gibi geliyor.

ımmmmm. bayılırım köri soslu tavuğa... pek de güzel yaparım... amma krema olduğu için içinde çok sık tüketmemeye çalışıyorum..

afiyet olsun kuzu....

krema koymamalarını tembihledim kuzu
kremasız yedim yani

kahvaltımı yaptım geldi gerçi öğle yemeğiyle bir oldu ama olsun
1 domatesin üstüne 1 yumurta kırıp yedim
not. hiç yağ koymadım
Hepinize afiyet olsun hanımlaar

krema koymamalarını tembihledim kuzu
kremasız yedim yani

hımmm... iyi o zamansa. ama ben kremasız nasıl olacağını pek hayal edemedim şimdi... lanet olası damak tadımm... ya tam yiycem birşeyi ya da hiç yemiycem. ikisinin ortası yok bende. içinden bişey eksik olsun yemeğin hemen bulur çıkarırım ahanda bu eksik diye...

kardeşimin master cheff i olarak takılırım evde. kardeşim geldiğinde bakar yemeği ben hazırladıysam gözü kapalı yer. ablam mutlaka harika bişi uydurup çıkarmıştır ortaya diye

neyse bu ara pek gelmiyor, ben de girmiyorum mutfağa.. annemin zeytinyağlıları ile takılıyoruz...

mersinde yaşıyorum.30 yaşındayım.1.64 boyundayım. 1.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ilk aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa seve seve yanıtlarım :))

İlgimi çekti de(benimde seçenekler arasında öğretmenlik var) ne öğretmenisiniz acaba..(Ben sitede biraz daha samimiyimdir ama şimdi böyle bir soruda siz demek daha iyi gibi geldi bana)

Son düzenleme:
mersinde yaşıyorum.30 yaşındayım.1.64 boyundayım. 1.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ilk aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa seve seve yanıtlarım :))

memnun oldum
allah kızını sana bağışlasın 1,5 yaş tam yumurmalık zamanı
takım hakkında aklına takılan bişey olursa sen de sor

zero dansa light içmeni tavsiye ederim şeker
zero da hiç şeker yok ama 2 kalori falan
light ise tamamen 1 kalori aklında olsun kuzu
kızlar sizlerinde tabii

sınıf öğretmeniyim...size gerek yok :)

aramıza hoşgeldin

kızlar slm

bn yeni geldm
amonracm msjnı yeni gördm.

biraz kötü gnler geçrdm kızlar intrnete grme imkanm olmadı o yüzdn cuma gnü de giremedm elifcm,msjnı yeni görebldm dediğim gbi,umarm kusuruma bakmazsnz.

kilo almadm hatta verdm ddğim gbi sıkıntılı bi dönem geçrdim(

herkes iidir umarm bundn snra burlardym kızlar

burcucum merhaba,üzüldüm inş atlatılmayacak kadar kötü değildir yaşadıkların.allah sabır versin.
Paylaşmak istersen dinlerizde sana yardımcı olmak adına
ama üzülerek söylüyorum ki paylaşımda bulunmadığın için diskalifiye edildin geçen hafta
malum takım kurallı
inş şimdi iyisindir

kızlar te cumadan kalan işlerim var
onları toparlamam lazım işlerim bitince gelirim

kolay gelsin o zaman sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…