Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah sendeki azim bende de olaydı maşallah

Günaydın manken adaylarım
Kahvaltımı yapayım geliyorummmmm beni bekleyin anacım

bekliyoruz seni güzellik kraliçesi

Canım benim sorunuma parmak basmışsın...Hele ki ben birde doğum yaptım..En son 5 sene önce bu kilodaydım..Üstüne doğum çocuk derken aynı kilodayım ama 5 sene önceki vücudumla alakası yok..Bir kere bacaklarımın üstü löp löp göbeğim desem asla dümdüz olmuyor..Tamam yok gibi ama yumuşak yani hemen su içeyim pırtlıyo:))
Ben 14 seans powerplate gittim üstüne hergün yürüyüşe çıkıyorum akşam en az 3 4 km yürüyorum sonra spor aletlerinde 15 20 dak.spor yapıyorum ama eski haline dönmesi için tahminim 1 yıl düzenli olarak hergün ciddi anlamda spor yapmak gerekiyor...

maşallah sendeki azim bende de olaydı maşallah

bekliyoruz seni güzellik kraliçesi

Ayyy canım benim sağol geldim hemen...

Bu arada ton balığını beğenmenize sevindim teşekkür ederim..

Bu arada bir sitede Selahattin Dönmez bir yazı yazmış diyetle ilgili..
Protein alımını azalttığınız anda kaslarınız yıkıma uğruyor yüzünüzden de kilo veriyorsunuz ve çöküyorsunuz demiş..
Kastan değil yağdan vermek için mutlaka protein katmak lazımmış hergün menüye sadece meyve sebze beslenme tarzı yanlış demiş...
Gerçekten doğru ben geçen sene rejim yapmıştım yine et nerdeyse yemiyordum çok güzel kilo verdim ama yüzüm hortlak gibi olmuştu..
Herkes bana hastamısın diyordu..
Bu sefer hiç yüzüm gitmedi çokta sağlıklı verdim doğru yani...

Bu arada sabah kahvaltıda:
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği yedim...

günaydın kızlarrrr .
çok yoğun ve hızlı bi hafta sonu geçirdrim.yorgunum çok ama güzel geçti sonuçunda

sabah 1 simitle kahvaltımı yaptım
öğlen için zeytinyağlı semizotu getirdim yanımda 1,5 dilim ekmekle

bugün artık sıkı tutmaya başlıyorum inşallah

aferin kuzu
toparlıyosun yavaş yavaş
ben de bu haftasonu 1 kilo vermişim
sabah tartıda görünce çok şaşırdım kaldı ki
dün gece saat 11 gibi 2 midye dolma
çeyrek kokoreç yedim
nasıl oldu ben de anlamadım valla

günaydın hanımlar
henüz kahvaltı yapmadım açım ama canım birşey istemiyor.Hem hala dinlenemedim hem de üzerimde bir sıkıntı var ne yatmak ne kalkmak hiç birşey istemiyorum.
Bugün elimden geldiğince paylaşımda bulunup arayı kapatmayı düşünüyorum bir geçmişe döneyim

Aynı yemekleri yemekten sıkılanlar için umarım iyi bir alternatif olur:)

Uploaded with ImageShack.us

yemeğinin görüntüsüne bayıldım,süper gözüküyo.afiyet olsun
ton balığından böle bi sonuç aklıma gelmez di valla
deniycem

günaydın kızlarr
pazartesinin kıllığı üzerimde uykum var
bi dolu iş var uyanamadım daha bi ayılsam
sabah kahvaltım kepekli kaşarlı domatesli tost
ve açık çay

ayy sorma şeker benimde yaa
daha şimdiden bitsede gitsek modundayım :))
hafta sonundan da yorgunum bide

tek çaresi düzenli spor bunun kuzu malesef.uzun süreli ve düzenli.yani aslında sporuda hyatımıza diyet gibi sokup yaşamımızın bi parçası yapmak gerek ama nerdeee kendi adıma konuşayıp kaba totoluyum bu konuda (

bende akşam jübileyi kokoreçle yaptım kuzu :))

tekne turundan dönüşte çok acıkmıştık pekte iyi geldi ve jübile oldu bana :))

haklısın canım ben de son zamanlarda azaltmıştım ama tamamen kesince hamur işini işe yaradı.Birde ben kilo almaya bir kış mevsiminde çok kürt böreği falan yemiştik o zaman başladım..Abur cubur krizlerimde azaldı

maşAllah 8 de kalkıp spora gidecek azime bak insan daha dinç hissediyo ama kendini

Ben de bi ara yürüyüşe başlamıştım sabahları arkadaşımla gidiyoduk tabi o 2 gün geldi ben 4 gün falan gittim çok iyi oluyodu saat 7 gibi gidiyodum falan..Son günlerde annemler sağolsun gittiğimiz yerde 12ye kadar oturuyoruz yatmam 2yi buluyo sabahta 8 8.30 gibi anca kalkıyorum ama şu üstümdeki yorgunluğu bir atayım kim ne derse desin sabahın köründe çıkıp yürüyecem bu arada gerçekten insan kendini dinç hissediyo bide sürekli dışarı çıkıp yürüyesi geliyo

doğru valla neyi ararsan onu bulamazsın.bencede kına için falan şimdiden başlasan iyi olur bi de sonra bakarım deyince araya mutlaka bir telaş giriyo :s

Günaydın iyi pazarlar:)
Bugün biraz geç kalktım..Gece film izledik eşimle..Mahpeyker(Kösem Sultan)hayatı..
Çok parlak bir film olmamakla beraber izlenebilir diyelim..

ben o filmi geçenlerde tv de izlemiştim canım evet çok parlak değil ama izlenebilir

aynen canım göz görmeyince mide katlanıyo ama kriz geldi mi uzun bi süre gitmiyo :)

diyet karper her markette bulunur mu acaba hiç öyle bişey dikkatimi çekmedi bi bakayım çıktığım zaman markete bugün çıkmak istiyorum yaa sosyete pazarına gitmem gerek
sen nereden alıyosun canım

hadi gözün aydın canım bitmiş işin
darısı başımıza inş ben de tartı yok her zaman bakamıyorum ama alırım 1-2 haftaya

davet için teşekkür ederim.bende hemen yediklerimi yazayım.sabah uyanınca elma sirkeli su içtim.kahvaltımda 1kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,haşlanmış yumurta,yarım yağlı süt(1 su bardağı)...şimdi de 500 ml su..

ben öğle yemeğimi yedim de geldim kızlar

zeytinyağlı semizotu 4 ç.k.
1 dilim tam buğday ekmeği (yanıma 2 dilim getirmiştim ama yemedim)
1 bardak ayran

herkese afiyet olsun malum öğle vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…